- 16 Şubat 2018
- 458
- 797
- 18
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #22.461
KoptumBöyle konuşup köşede ağlıyomuşum
Üf valla zamanında çok üzüldüm, yeter. Olmadıysa vardır bi hayır, karşımıza mutlu olacağımız insanlar çıksın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KoptumBöyle konuşup köşede ağlıyomuşum
Üf valla zamanında çok üzüldüm, yeter. Olmadıysa vardır bi hayır, karşımıza mutlu olacağımız insanlar çıksın![]()
hayır bana hicbir dediği cıkmadı biraz abartma huyu var o kadının o yuzden sevmiyorum fallarınıÇok fena patlamış düpedüz yanlış yönlendirmiş. Geçmiş olsun. Sana dedikleri çıktı mı naktanın?
cıkan fal haberiyle geldim, son zamanlarda ayrıldığım ve cok üzüldüğüm burada dm den bir kac kisiye anlattığım biri vardı, malum sahıs dün gece mesaj attı.
Yalnız yesilcingenenin bana baktığı bütün falları böylece patlamıs oldu.
Falı cıkanlara geliyorum, sezgi candan. Olay aynı söylediği gibi oldu.
Bergüzar ve perseis ve ellynore.
Yalnız ellynore üstün körü baktı falından cok memnun kaldım diyemem. Perseisin verdiği vade sarkmıs.
Ancak eski fallarımı okudugmda ayevi sürec olarak mayıs sonu haziran ayı bası gibi iletisim yazmıs böylece onun baktığı da cıkmıs oldu.
Basmak istiyorum küfürü..evet patronunun sana ilgisi var senden etkilenmiş demişti adam evliymiş benim kız bilmiyordu gitti naktanın gazına gelip adama acılmıs isten atıldı
Bergüzar hangi sitede acaba ?TheMySky da bergüzara baktırdı benim fallarım çıktı, O onceinawhile çıkmış okuduğuma göre şimdi.
TheMySky inşallah çıkar senin Falında kuzum
Artık binnazda Zümra Lal olarak hesap açtıBergüzar hangi sitede acaba ?
95 tl diyor. Çok değil mi yaArtık binnazda Zümra Lal olarak hesap açtı
Bir de bize çıksa dodudeÇıkan fal haberide ben vereyim; Taraca ve Yiramir. İşle ilgili ikisininde dediği çıktı. En son Nurseli’de o gün güzel bir iş ve çok yoğun bir iş demişti ertesi gün gittiğim görüşmede kabul edildim. Üçününde dediği çıktı yani
Asıl mesele çıkmadı ama dahaBir de bize çıksa dodude![]()
Ayy inşallah canım, daha çok ümitlendim şimdi.. Rabbim hepimizin kalbinden geçenleri hayırlısı ile versin.TheMySky da bergüzara baktırdı benim fallarım çıktı, O onceinawhile çıkmış okuduğuma göre şimdi.
TheMySky inşallah çıkar senin Falında kuzum
Bulursaniz Bana da verir misiniz?Kizlar yirammir ve chitra haziran temmuzu verdikleri icin henuz cikmadi ama mantikli ve benzerdiler daha once demistim..
Aklima birsey geldi bu basliktami yazilmisti hatirlamiyirum ama ocak ayi gibi tlfda bakan deniz furyasi vardi.bende tlfu burdan alip baktirdim ve mantiksiz geldigi icin sildim yorumunu.
Ocak ayinda bekledigimiz bir ölüm haberi vardi.hayir mayista olacak demisti ve mayista oldu.
Ozmnlar sevgilimle kustuk.kisiligini guzel yorumlamisti ve beklesende olmayacak birsey bu en az 1.5 sene beklemelisin ve sanmam bikarsin sonra o arar eder demisti.
Ben faldan sonra gercekten sogudum ve biraktim.
Simdi o arayip soruyor.
Bu surecte baskasi cikacak karsina dmeisti.
Ciktida ama onunla ilgili ne yazdgini hic hatirlamiyorum o veya degil diyebileyim.
Whatsaptan ses kayitli yazismistik okdr ayrintiyi simdi dusunuyorumda tlfu bulsam yine baktirmak isterdim.
Eski msjlarimda buradan birinden almisim var yeni gordum.ozelden atarim.Bulursaniz Bana da verir misiniz?
İnşallah canım,ben uzun zamandır fal baktirmiyordum hem de Ramazan ayindayiz felan o ayrı bir konu benim için:)Neyse geçen gün acayip şekilde moralim bozuktu ve Tellwe de yeni gelenlerden Kahin Betül diye birine fal baktirdim.Ya kadın o kadar uzun bir yorum yapmış ki ben Tellwe hayatım boyunca böyle bir fal görmedim ama sallayıp sallamadigi konusunda emin olamadım.Falin içersinde benimle ilgili bire bir örtüşen bir kaç konu vardi.Ardindan soru kısmında benim doğum saatimi istemiş sanırım yildizima baktı,soru da o kadar uzun du ki ben okumaya usendim eğer o kopyala yapıştır yapmadiysa helal olsun:)Asıl mesele çıkmadı ama daha
Yiramir ve Taraca ikiside aklımda olan ve çok istediğim işin olmayacağını çok net söylediler. Taraca ikinci bir seçenek olacak o olacak dedi hatta
Umarım sanada çıkar ya![]()
Nasıldı peki canım?İnşallah canım,ben uzun zamandır fal baktirmiyordum hem de Ramazan ayindayiz felan o ayrı bir konu benim için:)Neyse geçen gün acayip şekilde moralim bozuktu ve Tellwe de yeni gelenlerden Kahin Betül diye birine fal baktirdim.Ya kadın o kadar uzun bir yorum yapmış ki ben Tellwe hayatım boyunca böyle bir fal görmedim ama sallayıp sallamadigi konusunda emin olamadım.Falin içersinde benimle ilgili bire bir örtüşen bir kaç konu vardi.Ardindan soru kısmında benim doğum saatimi istemiş sanırım yildizima baktı,soru da o kadar uzun du ki ben okumaya usendim eğer o kopyala yapıştır yapmadiysa helal olsun:)
Valla güzeldi canım ama ne bileyim o kadar uzun bir fal gelince insanın aklına sallamasyon olduğu geliyor direkt:)Hee eşimin ailesini ben sormadigim halde birebir anlatmış ona çok şaşırdım sadece.Nasıldı peki canım?
Valla beni kaç ay bir yer olacak diye oyaladılar net olarak tek Taraca ve Yiramir dedi olmayacağını. Bir anda beklemediğim anda oldu