tellwe.com'da bakılan fallar!

Kızlar bendede bir yolun vardaki fama, tellwede de cherrycoco ve taraca cıktı bu hafta. Eski sevgilime adım atmayı dusunmuyordum hıc bır sekılde dayanamayıp atacaksın dedıler. Gercekten de oyle oldu. Adım attım bi anda. Gidişat 3ününde aynı tarih bakalım nolcak. Aynı zamanda tellwede peralina ve meryemabla da aynı tarihleri vermişti. Bende sonuç kısmı pek çıkmıyor ama bakalım nolacak
Peralina nasil canim gidişat falan tuttu mu. Bana taracanin verdiği tarih çıkmadı ya. Sarkar mi bilmem ama. Nisan sonu demişti. Mayis sonuna geldik.

Peralina nasil canim gidişat falan tuttu mu. Bana taracanin verdiği tarih çıkmadı ya. Sarkar mi bilmem ama. Nisan sonu demişti. Mayis sonuna geldik.
Taraca bana da zamanlar sarkabilir demişti. Zamanlara cok takılmıyorum bende artık. Peralina haziran sonu demişti bana çıkarsa söylerim canım. O gelecek odaklıydı bende çünkü

Taraça’ya iş hayatında değişim var mı die sordum? İş yerinde birisinin bana sinir olduğunu falan yazmış ki ben çalışmıyorum. Kendisine anlık durumu bilemediğini belirtip bir puan verince kredimi iade etti. Bu açıdan denenebilir

Arkadaslar deniz diye bir falcinin dedikleri bana cikmis demistim sabah.
7 8 kisi numarasini istedi verdim ama insallah memnun kalirsiniz cok uzulurum bosa baktirmis olursaniz hosunuza gitmezse falan.
Bu arada 6 ay once baktirmisim bakip bakmadgindan ya da tlfun kullaniliyo oldgundan emin degilim.

hiç sevmem kendisini, ayrıca bir arkadasım son zamanalrda onun baktığı fala güvenerek cok büyük bir seye kalkıstı rezil oldu komple patladı kıza baktığı fal arkadasımda iş yerinden atıldığıyla kaldı
Ayy cok kotu olmus yaa!! :( yalniz benzeri benim basima geldi agustos ayinda buyuk onemli bisey alacaktik karar asamasinda bi Naktaya sorduk hayirli mi diye bi chitraya ve iyi ki chitranin dedigini dinleyip almisiz. Nakta oldugu gibi olumsuz hissedip olumsuz yorum yapmisti hayirli olmayacak demisti ama ongordugu kotu sey olmadi aldigimiz seyle ilgili cok sukur, chitra gayet olumlu gorup yureklendirmisti net konusmustu ve iyi ki kendi hislerimle de chitrayi dinlemisim diyorum..

Kızlar bende bayadır merak ediyordum aklıma geldi. Bi ara nurbanu çok konuşuluyordu herkes bekliyordu çevrimiçi olsun diye. O zaman baktırıp da memnun kalan ya da dediklerini yaşayan oldu mu? Bende beğenmiştim çünkü

Ayy cok kotu olmus yaa!! :KK43: yalniz benzeri benim basima geldi agustos ayinda buyuk onemli bisey alacaktik karar asamasinda bi Naktaya sorduk hayirli mi diye bi chitraya ve iyi ki chitranin dedigini dinleyip almisiz. Nakta oldugu gibi olumsuz hissedip olumsuz yorum yapmisti hayirli olmayacak demisti ama ongordugu kotu sey olmadi aldigimiz seyle ilgili cok sukur, chitra gayet olumlu gorup yureklendirmisti net konusmustu ve iyi ki kendi hislerimle de chitrayi dinlemisim diyorum..
evet cok kötü oldu, bu arada bu telwede bir falcoya fal attım en son giriş 3 gün önce diyor sizce girermi kızlar yoksa geri cekeyimmi 2 gün oldu bekliyorum ilk sıradayım. Napsam ya

Kızlar bende bayadır merak ediyordum aklıma geldi. Bi ara nurbanu çok konuşuluyordu herkes bekliyordu çevrimiçi olsun diye. O zaman baktırıp da memnun kalan ya da dediklerini yaşayan oldu mu? Bende beğenmiştim çünkü

Ben çok beğenmiştim yorumunu,dediği tarihte de çıktı aynen,bikaç hafta önce tekrar baktırdım bakalım bekliyorum sonuçları,umarım o da çıkar

ellynore a baktıran varmı yorum alan ona mı atsam diye düsünüyorum yine kararsızım
Ben daha önce baktırmıştım.Ama dediklerini yaşamadım.Arkadaşımla tartışma görmüştü gerçekleşmedi.Birinden aniden hoşlanıp soğucağımı yazmıştı olmadı.Eski kişi hakkın da birşeyler yazmış ama onları da teyit edemiyorum.Ama sosyal medya da birşey paylaşıcak vb şeyler demişti.Haftasonu da sosyal medyalarını kapatmış birden benim de daha önceden kapalıydı.yeni kişi demiş Temmuz ayında.Burdan başka biri 2 kez baktırıp 2 falda da farklı kişiler ile tanıştırmıştı hatırladığım kadarıyla.Ama yine de sen bilirsin.Burdan varsa baktıran belki daha iyi teyit edebilirsin canım:)Ama bu arada Banu Yılmaz’ın duvarı çok dikkatimi çekiyor.Kadına resmen övgüler yağıyor.Bende baktırıp memnun kalmıştım.Belki düşünebilirsin.

Back
X