tellwe.com'da bakılan fallar!

cıkan fal haberiyle geldim, son zamanlarda ayrıldığım ve cok üzüldüğüm burada dm den bir kac kisiye anlattığım biri vardı, malum sahıs dün gece mesaj attı.
Yalnız yesilcingenenin bana baktığı bütün falları böylece patlamıs oldu.
Falı cıkanlara geliyorum, sezgi candan. Olay aynı söylediği gibi oldu.
Bergüzar ve perseis ve ellynore.
Yalnız ellynore üstün körü baktı falından cok memnun kaldım diyemem. Perseisin verdiği vade sarkmıs.
Ancak eski fallarımı okudugmda ayevi sürec olarak mayıs sonu haziran ayı bası gibi iletisim yazmıs böylece onun baktığı da cıkmıs oldu.
Sevindim canim, kac aydir bekliyordun geri donus? Durumlar nasil tekrar bir donus ve baslama mi oldu?

Çıkan fal haberide ben vereyim; Taraca ve Yiramir. İşle ilgili ikisininde dediği çıktı. En son Nurseli’de o gün güzel bir iş ve çok yoğun bir iş demişti ertesi gün gittiğim görüşmede kabul edildim. Üçününde dediği çıktı yani
Yeni isin hayirli olsun canim bol kazanclar en onemlisi de is yerinde huzur tabi.

Ben çok beğenmiştim yorumunu,dediği tarihte de çıktı aynen,bikaç hafta önce tekrar baktırdım bakalım bekliyorum sonuçları,umarım o da çıkar
Bende analizleri falan cok iyiydi anda dediklerinden de teyit ettiğim oldu ama gelecek çıkarmı bilmiyorum bana hep olumlu konuşuyor. Acaba sonunu hep olumlu mu bağlıyor diye düşündüm. Size yorumu da olumlu muydu?

Nakta ya fal baktırdım muhteşem bakıyor tavsiye ederim şimdi birini denicem ama kimi denesem öneri verirmisiniz

Taracayaa 4 puan verdim diye fali iade etmis. Cidden inanamiyorum ilk defa geliyor basima. Hani fal iyiydi de yani ben illa 5 puan mi vermem lazim. 5 mukemmel demek benim icin diye 5 vermemistim, rica etseydi yukseltirdim de puanimi sasirdim acikcasi sizinle paylasmak istedim.

Bende analizleri falan cok iyiydi anda dediklerinden de teyit ettiğim oldu ama gelecek çıkarmı bilmiyorum bana hep olumlu konuşuyor. Acaba sonunu hep olumlu mu bağlıyor diye düşündüm. Size yorumu da olumlu muydu?

Ben hiçbir şey anlatmadığım halde herşeyi yazmıştı olumlu olumsuz,karakter analizini filan olumsuzdu yani, bence pembeci değil çünkü bana o kişinin yazacağını ama onla olmayacağını söyledi

Ben hiçbir şey anlatmadığım halde herşeyi yazmıştı olumlu olumsuz,karakter analizini filan olumsuzdu yani, bence pembeci değil çünkü bana o kişinin yazacağını ama onla olmayacağını söyledi
Anladım canım çok sağol. Benim açımdan umutsuz olduğu için olumlu yorum gelince ister istemez sorguluyorum

Back
X