tellwe.com'da bakılan fallar!

Ben de onun profiline bakarken bilgileri istediği kısım var ya orası dikkatimi çekti. Telwedeki kahin betulle ayni seyi yazmış. Sanirim denis erkek ama yine de dikkatimi cekti
Bu kahibetul acaba gerçekten fala bakiyormu yoksa kopyala yapıştır mi yapıyor çok merak ediyorum.Baktiran varmı aranızda kızlar?Birisi duvarında kahin büke diye biriyle aynı falı gondermissiniz felan yazmış.

Bu kahibetul acaba gerçekten fala bakiyormu yoksa kopyala yapıştır mi yapıyor çok merak ediyorum.Baktiran varmı aranızda kızlar?Birisi duvarında kahin büke diye biriyle aynı falı gondermissiniz felan yazmış.
Ben baktirdigim dogrulugunu teyit edebilecegim seyler de bildi ama salladigi da seyler var bazi anlattiklarinda orta halli bi fal diyim cikmadigi icin şu an sadece meraktan atmistim

Ben baktirdigim dogrulugunu teyit edebilecegim seyler de bildi ama salladigi da seyler var bazi anlattiklarinda orta halli bi fal diyim cikmadigi icin şu an sadece meraktan atmistim
Ya evet bende de bildiği şeyler var mesela ama o kadar uzun bir yorum yapmış ki ben okumaya usendim o yazmaya nasıl usenmemis diye dudüşüm açıkçası:)

Aaa sesli de mi bakiyor?Yani gerçek anlamda bakıyor fala,o kadar uzun bir fal gelince ister istemez suphelendim.Bir de bu kahinbuke diye biri vardı o aniden ortadan kayboldu hatirliyormusun?O olabilme ihtimali de olabilir.
Kahinbukeyi tanimiyorum canim cok uzun sure tellweye girmedim burda fall baktiriken tavsiyelere gore attim hep

Bende de aynı bildiği şeyler var. Uymayan şeyler de var. O yüzden iyi mi kötü mü ben de anlayamadim. Ama gerçekten çok uzun yaziyor

Şimdi kızlar şöyle bir göz attım.
Ayevi, 18 - 20 mayıs iletişim demişti. 21 mayısta kendi aradı.
Taraca, mayıs ayında bir şeyleri bitirecek demiş bitirdi doğru.
Abelz, yine bitecek duruma 2 - 3 ay demiş. Falı baktıralıda 2 ay olmuş.
Chitra, mayıs ayı önemli demiş.

Ayrıca belirteyim. Byv Nurbanu çok nokta atışı yapmış gözden kaçırmışım.
Sezgi Candan mail bakımında o da mayıs demiş bildi yani.

Kızlar ben falı baktırıp geri bir daha okumuyorum. Olumlu da olumsuzda olsa fal orada duruyor hep ay başlarında kontrol ettim vade verenler olduğu için bence böylesi daha sağlıklı. Şimdi bakınca bu sefer baya bir şey tutturan falcıları gördüm. Bende ki o an yollayayım iyi, kötü yorum yapsınlar krizim geçsin modu :D

Bir haftadır tutuyorum kendimi baktırmamak için. Her şey aynı şu an değişiklik yok. Can sıkıntısından baktırmakda istemiyorum

İki, üç güm daha bekleyeyim diyorum ben Chitra, Abelz yada Taraca'ya atabilirim fal. Nakta aklımda ama bu dördüncü falım olacak biraz daha sonra baktırmak istiyorum ona

dodude dodude özellikle ayevinin falını merak ettim. Başka bildiği şeyler oldu mu anda geçmişte.
Canım bir kere iade etmişti falıma ama duvarındaki yazılardan çok etkilenip bir kere daha denedim şansımı. Karakter analizlerinde hem ben hemde karşı taraf için iyiydi. Ve özenilmiş bir faldı uzundu bana yolladığı. Zaten öyle hemen yarım saatte yorumlayıpta yollamadı iki saat falan bekletti beni. Anı da iyi bildi benim ruh halimi özellikle.
Ama çok net tarih verdiği için benim pek bir umudum yoktu ama dediği tarihten bir gün sonra beyefendi sudan bir sebeple aradı. Bu kısmıda Sezgi çok iyi bildi. Yoğundum o kadar soğuk konuştum ki bizimki bir ara sus pus oldu alo alo diye ben tekrarladım. Sezgi demiş sen mesafeli olacaksın aradığında seni diye ama ben unuttum gitti

Şimdi kızlar şöyle bir göz attım.
Ayevi, 18 - 20 mayıs iletişim demişti. 21 mayısta kendi aradı.
Taraca, mayıs ayında bir şeyleri bitirecek demiş bitirdi doğru.
Abelz, yine bitecek duruma 2 - 3 ay demiş. Falı baktıralıda 2 ay olmuş.
Chitra, mayıs ayı önemli demiş.

Ayrıca belirteyim. Byv Nurbanu çok nokta atışı yapmış gözden kaçırmışım.
Sezgi Candan mail bakımında o da mayıs demiş bildi yani.

Kızlar ben falı baktırıp geri bir daha okumuyorum. Olumlu da olumsuzda olsa fal orada duruyor hep ay başlarında kontrol ettim vade verenler olduğu için bence böylesi daha sağlıklı. Şimdi bakınca bu sefer baya bir şey tutturan falcıları gördüm. Bende ki o an yollayayım iyi, kötü yorum yapsınlar krizim geçsin modu :KK70:
Ayevi ye ne attın canim O da olumsuz mu konusmustu

Back
X