- 22 Haziran 2013
- 2.793
- 1.660
- 333
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #22.561
Peki durumla ilgili söyledikleri o da mi olumsuzduHayat haritası canım. Sorularım fazla olunca kahveyi yine iade etmişti![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki durumla ilgili söyledikleri o da mi olumsuzduHayat haritası canım. Sorularım fazla olunca kahveyi yine iade etmişti![]()
Olumlu canım bakalım nolacak sonuçPeki durumla ilgili söyledikleri o da mi olumsuzdu
Ayevi bencede. Çingene bende tutturamadı ve çok çok abartıyor her şeyidayanamayıp ayevine attım bende sizce cingene mi ayevi mi
Kesinlikle..fal sonuçta.falcıların lafiyla hareket edilmeyeceğini ben 2012 de kötü deneyimle yaşadım.bir çok falcı işyerinde amirinle aşk yaşayacaksın demişti.gerçekten de adamın ilgisi var gibiydi,fallardan aldığım gazla ileri gittim biraz.sonuç adamla kötü olduk.onun yüzünden kurum değiştirdim akabinde sehir..zamanve maddi kaybım o kadar oldu ki ...daha 1 yıldır yeni kendimi toparliyorum...ya adam kullanmaya calısmıs zaten canım bu durumu gayet ama benim arkadasım gururlu kabul etmemiş sonra da atıldı işte, bir naktanın falındaki söze inanıp böyle seylere kalkıstı hep söylerim alt tarafı fal yani
Aynenn....tecrübeyle sabittir.....Basmak istiyorum küfürü..
Elfin de bana gaz verdi adam bana küfür etti yazdığımda kızlar bu falcıların dedikleriyle hareket etmeyin dikkat edin
Banu Yılmaz hareketleri bunlar.uyumsuza atma sakın canlı fala cagırdı beni iade etti 3 gündür bekliyordum
Bir fal nelere sebep olmuş desene, üzüldüm şimdi cnm yaKesinlikle..fal sonuçta.falcıların lafiyla hareket edilmeyeceğini ben 2012 de kötü deneyimle yaşadım.bir çok falcı işyerinde amirinle aşk yaşayacaksın demişti.gerçekten de adamın ilgisi var gibiydi,fallardan aldığım gazla ileri gittim biraz.sonuç adamla kötü olduk.onun yüzünden kurum değiştirdim akabinde sehir..zamanve maddi kaybım o kadar oldu ki ...daha 1 yıldır yeni kendimi toparliyorum...
Bekliyoruzzzz gelsin bombeler :)Geldim kızlar![]()
![]()
Serçeciğim sanırım senin bahsettiğim Betül ün kehanetleri ama Kahin Betül adında yeni bir falcı var veBen baktirdigim dogrulugunu teyit edebilecegim seyler de bildi ama salladigi da seyler var bazi anlattiklarinda orta halli bi fal diyim cikmadigi icin şu an sadece meraktan atmistim
Hmm karişiklik olduysa bilmiyorum kuzum ben betulun kehanetlerini kastetmistimSerçeciğim sanırım senin bahsettiğim Betül ün kehanetleri ama Kahin Betül adında yeni bir falcı var veBorellus80 bu yeni isimden söz ediyor. Yanılıyorsam düzeltin.
Betül ün kehanetlerine ben de baktırmıştım ve benimle ilgilendi kibar bir kız ama hiçbir konuyu bilemedi bende ve fena patladı fallar :/Hmm karişiklik olduysa bilmiyorum kuzum ben betulun kehanetlerini kastetmistim
Benim kafam baya dolu o yüzden dikkat etmeden yazmiş olabilirim
Baktirmamak en mantiklisi her sey olacagina variyor sankiBetül ün kehanetlerine ben de baktırmıştım ve benimle ilgilendi kibar bir kız ama hiçbir konuyu bilemedi bende ve fena patladı fallar :/
Cnm hergün yeni isimler türüyor, hakĺısın takip etmek zor... umarım hepimiz sorunlarımızı en kısa sürede aşarız.
Herkese nazar demiş yorumlardan okuduğum kadarıyla. Uzun ve genel yorumluyorsa herkese uyacak bir şeyler oluyor. Sen nasıl buldun?Daha fazla dayanamaıp kahinbetul'a fal attım bakalım neler diyecek. yorumları okudum genlede olumlu.
Sagol canm benim.yaşamam gerekiyormuş yaşadım artık geride kaldı..şu an iyiki de yaşamışim olumsuzlukları diyorum bazen.cektigim biraz uzun sikintilardan sonra yeni imkanlar kapılar açıldı..şükür bu günümüze...Bir fal nelere sebep olmuş desene, üzüldüm şimdi cnm ya![]()
Evet canım bahsettiğim kahibetul yeni bir falcı,demek ki herkese sallayıp durmuş.O kadar uzun bir fal gelince suphelenmistim zaten:)Serçeciğim sanırım senin bahsettiğim Betül ün kehanetleri ama Kahin Betül adında yeni bir falcı var veBorellus80 bu yeni isimden söz ediyor. Yanılıyorsam düzeltin.