tellwe.com'da bakılan fallar!

Kızlar içinizde oruç tutanlar vardır,ben de su su anda orucluyum.Bu halde fal baktırmak konusunda ne düşünüyorsunuz?Baktiran var mı aranizda?Vicdanen rahatsiz ediyor beni şu anda atmak,ya da iftardan sonra baktırmak mi daha uygun ya da hiç baktirmamak mi?Geçen hafta malum sebepten oruçlu değildim o zaman baktirdim ama şu anda kafamda deli sorular oluştu.Dini bilgisi sağlam olan biri cevap verebilir mi?
Dini bilgimin sağlam olduğunu söyleyemem ama oruçluyken baktirma. Sevabı gitmesin. Zaten fal işini normalde bile yapmamız gerekiyor ben kendimi tutamıyorum

Dini bilgimin sağlam olduğunu söyleyemem ama oruçluyken baktirma. Sevabı gitmesin. Zaten fal işini normalde bile yapmamız gerekiyor ben kendimi tutamıyorum
Teşekkür ederim canım,çok haklısın.Hic baktirmamak en güzeli tabi ki ama insanız işte,zaaaflarimiz var.

:kahve: Falları çıktı bende bu kadının değişik sempatik
Artık baktırmıyorum fal da yine de burda size destek olmaya devam :eğlence:
bende en son buna baktırıcam bende de iki falı cıktı, hatta söyle ilginc bir sey anlatayım. Bana eskisinin hayatında ates elementi baskın ama yukseleni su grubundan oldukca cacaron ve kavgacı bir kız oldugunu söylemişti , o zamanlar flörtümün konustugu kisiyi bilmiyorum tabi ama sonradan öğrendim akrep yükselenli yaymış cok sasırdım..

bende en son buna baktırıcam bende de iki falı cıktı, hatta söyle ilginc bir sey anlatayım. Bana eskisinin hayatında ates elementi baskın ama yukseleni su grubundan oldukca cacaron ve kavgacı bir kız oldugunu söylemişti , o zamanlar flörtümün konustugu kisiyi bilmiyorum tabi ama sonradan öğrendim akrep yükselenli yaymış cok sasırdım..
Çok şaşırdım burcuna kadar bilmesine, benim konuştuğum eski kişinin midesinde problemi olduğunu söyledi, geçmişte aldatıldı evlilik fobisi var, annesi senle konuşacak dedi kadının dediği oldu. Evlilik fobisi de cidden varmış yenş öğrendim kendi itiraf etti bana bu faydasız erkek

Çok şaşırdım burcuna kadar bilmesine, benim konuştuğum eski kişinin midesinde problemi olduğunu söyledi, geçmişte aldatıldı evlilik fobisi var, annesi senle konuşacak dedi kadının dediği oldu. Evlilik fobisi de cidden varmış yenş öğrendim kendi itiraf etti bana bu faydasız erkek
cok tatlı bir kadın ne bileyim enerjisi de cok iyi geliyor bana kötü cıkan falın bile bir söyleme tarzı var diye dusunuyorum, dün gelen falım yuzunden ağladım mesela cok sıkıntı oldu, ama bu kötüyü bile öyle söylüyor ki icin ferahlıyor

Back
X