tellwe.com'da bakılan fallar!

Evet MissCherryBlossom MissCherryBlossom gerçi ben 2 falını yazılı aldım artık telefonda bakıyor. Bu arada ne hikmetse ben seni rüyamda gördüm kız :olamaz::rapci: misschery olarak gördüm rüyamda ne alaka bilemedim :spor: kk de sohbet muhabbet gördüm evlendiğini göremedim :KK43:

Valla panpa beni ilk gören sen değilsin:eek:
Neye benziyordum merak ettim:KK51:

Falım geldi arkadaslar yalnız size sunu söylücem falı tamamen bambaska biri icin attım ancak hicbişi söylememe rağmen eski erkek arkadasın vardı fal baktırdığın haber almıssın sanırım ya da iletişim olmus kartlar öyle söylüyor yazmıs ekran basında tüylerim diken diken oldu

cok tatlı bir kadın ne bileyim enerjisi de cok iyi geliyor bana kötü cıkan falın bile bir söyleme tarzı var diye dusunuyorum, dün gelen falım yuzunden ağladım mesela cok sıkıntı oldu, ama bu kötüyü bile öyle söylüyor ki icin ferahlıyor
Doğru canım 2 falım olumsuzdu kızdım ama sonda hak verdim boşa umut vermedi bana öyle de oldu

Falım geldi arkadaslar yalnız size sunu söylücem falı tamamen bambaska biri icin attım ancak hicbişi söylememe rağmen eski erkek arkadasın vardı fal baktırdığın haber almıssın sanırım ya da iletişim olmus kartlar öyle söylüyor yazmıs ekran basında tüylerim diken diken oldu
Neyi ???? Kim dedi bunu ? :110:

Kime kız
Hangi falcı bu?

Fallardan elimi eteğimi cekiyorum kızlar cok uzun bir süre, yeterince baktırdım cıktığı zaman yorumlarımı yazarım. Bu arada zümranın yorumu ayeviyle hemen hemen aynıydı.
Son olarak da ilk katina destem burada iade olmustu cok üzülmüştüm bir iki kişi yorumlamıstı hangisi hatırlamıyorum ama sordugum kişi icin hava grubu birisi var demişti yine aynı yorum cıktı hatta cektiğim katinada yine hemen hemen aynı kartlar cıktı, ask icin katina atın direkt olarak sizin ve karsı kisinin durumunu veriyor kartlar, istesem de aynı kartları cekemezdim binnazda kartları kapalı cekiyoruz cünkü.

evet o ama ben burada cok uzun zmandır baktırıyorum bilen bilir. Yani fal tamamen enerji meselesi benim cok güzel dediğim size tutmayabilir. Benim lafımla fal atmayın
Yok canim zaten suan 100 tl fala vermek icin bir sebebim yok sanirim.
Sadece merak ettim lal olan zumrami diye birde nasil bakiyor,neler biliyor misal?

Yok canim zaten suan 100 tl fala vermek icin bir sebebim yok sanirim.
Sadece merak ettim lal olan zumrami diye birde nasil bakiyor,neler biliyor misal?
haha evet ben cıkmazdaydım 100 lira verdim rahatladım, saka bir yana yani kart falı bakıyor. Bende ilk falında mesela adamın ailesiyle alakası yok cok kopuktu direkt olarak onu söyledi hemde ailesiyle ilgili bişi dememişken adamın hayatındaki kızın görünüsünü burcunu bildi vs vs

Ay
haha evet ben cıkmazdaydım 100 lira verdim rahatladım, saka bir yana yani kart falı bakıyor. Bende ilk falında mesela adamın ailesiyle alakası yok cok kopuktu direkt olarak onu söyledi hemde ailesiyle ilgili bişi dememişken adamın hayatındaki kızın görünüsünü burcunu bildi vs vs
Ayevii yle hemen hemen aynı seyleri söyledi demissin o neleri bildi. Benim en son baktirdiklarimdan biri. Zümraya ben de atsam diyordum değer mi

Back
X