- 14 Haziran 2015
- 755
- 896
- 103
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #23.361
Evet Alim de o yazım tarzi ayniydi.Bunun kaç hesabı var FalcıAlim de mi buna ait?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet Alim de o yazım tarzi ayniydi.Bunun kaç hesabı var FalcıAlim de mi buna ait?
Teşekkür ederim cevabınız için ,inşallah değildir pembeci,kahve atmıştım ben,bakalım beklicem vadeyi.Haziran ilk haftası bi tartışma yasanacak demşti bna dediği gibide oldu.diğer vadesi Temmuz idi patlamaz ise yayınlarım burdan umarım pembeci değildir
Gerçekten de uyumsuzmuş,şu hadsizliğe bak ya,görünce sinir oldum.Bu arada kızlar efsunine sonunda bana baktı az önce,diğer hesabımdan attım.Tamamen gelecek odaklı bi faldı,bakalım çok kısa bi vade verdi,çıkarsa fal yazarım.Çok olumlu bakmış,pembeci mi diye aklıma getirmeden edemedim ? Olumsuz yorum yaptıkları da oldu mu acaba? Bir de dediği tarihi yaşayanlar? Şimdi bana baktığı için daha detaylı sormak istedim kusura bakmayın![]()
Evet duvarında yorumunu okumuştum,baya pembe miydi yani? Medyumkızıla baktırdın mı?Ben burada artık fal baktırmayacağım demiştim ama burada dayanamdım Efsunine'ye yolladım. 2019 da evlilik var o kişi de çalıştığın yerde dedi. ben sınavlara hazırlanan öğrenciyim dedim başka şeyler falan işte. falımı iade etti işte
Falcinurseli size ‘Haziran’ın 13’ü hane üzerinde büyük bir kıvılcım var, çok heyecan dolu bir gün olabilir. Siz erkek arkadaşınızla bu günde çok büyük bir tartışma yaşayacaksınız adeta yer yerinden oynayacak ama sonu kötü bitmeyecek.’ mi yazdı acaba?Kesinlikle katılıyorum,ortada dedikleri birşey çıksa bari ,peralinaya baktıramadım bu beklemeden dolayı bikaç ay önce,nurselinin de vadesi doldu 13 haziran gecesi yazcak tartışma olcak ,alttan al dedi,tık yok,patladı diyebilirim yani,keşke çıksa
Ben baktirdim gayet iyiydi. Bir aya kadar vade vermiş bakalimMedyumkızıla baktıran var mı?
Evet ben beğendim valla tutmasa bile çok tatlı bir bayan hoşuma gitti. Durum analizini iyi yapıyor umarım söyledikleri de çıkarGünaydınlar, hevingazele baktırıp söylenen vade ne kadar sizde acaba?Bana 2-3 hafta dedi kısa bi zaman dilimi verdi ama pek sanmıyorum.Ve biraz tatlım bebeğimli konuştu bilemedim açıkçası pek.:/herkese mi öyle diye merak ettim.Ve yorumunu beğendiniz mi?
????? Son falından once de Nurselıye'ye 2 fal atmış biri olarak tarzını biliyorum diyebilirirm.....Ve bu kadın ASLA gün vermezdi....falanca gün su olacak diye......GUN veren falcılardan degıldı.....Nedir bu işteki bit yeniği....Nasıl bir oyuna getirildik biz???Falcinurseli size ‘Haziran’ın 13’ü hane üzerinde büyük bir kıvılcım var, çok heyecan dolu bir gün olabilir. Siz erkek arkadaşınızla bu günde çok büyük bir tartışma yaşayacaksınız adeta yer yerinden oynayacak ama sonu kötü bitmeyecek.’ mi yazdı acaba?
Bana da 12 haziran dedi. Hatta dediği günde evet söylediği şekilde bir sey yaşadım ama ona göre sonu mutlu olacaktı ben aksine çok kırıldım????? Son falından once de Nurselıye'ye 2 fal atmış biri olarak tarzını biliyorum diyebilirirm.....Ve bu kadın ASLA gün vermezdi....falanca gün su olacak diye......GUN veren falcılardan degıldı.....Nedir bu işteki bit yeniği....Nasıl bir oyuna getirildik biz???
Evet karakter özelliklerini birebir anlattı ama İletişim olur mu kısmından emin değilim neyse 2 -3 hafta olsa da olur olmasa daEvet ben beğendim valla tutmasa bile çok tatlı bir bayan hoşuma gitti. Durum analizini iyi yapıyor umarım söyledikleri de çıkar
Allah Allah biri hesabını mı aldı acaba? Bilemedim ki????? Son falından once de Nurselıye'ye 2 fal atmış biri olarak tarzını biliyorum diyebilirirm.....Ve bu kadın ASLA gün vermezdi....falanca gün su olacak diye......GUN veren falcılardan degıldı.....Nedir bu işteki bit yeniği....Nasıl bir oyuna getirildik biz???
Aynı cümleler miydi? Şikayet edelim o zaman copy paste atmış demek ki herkese.Bana da 12 haziran dedi. Hatta dediği günde evet söylediği şekilde bir sey yaşadım ama ona göre sonu mutlu olacaktı ben aksine çok kırıldım
Ne dedi ki canim tam olarakAllah Allah biri hesabını mı aldı acaba? Bilemedim ki
Aynı cümleler miydi? Şikayet edelim o zaman copy paste atmış demek ki herkese.
Hayır bana işle ilgili dediği herşeyde tuttu![]()
Canım yukarıda yazdığım kısım işte. 14 Haziran olarak uyarladı banaNe dedi ki canim tam olarak
Yok canım Öyle yazmadı aksine çok olumlu cok güzel şeyler yazdı ama tam tersi olduCanım yukarıda yazdığım kısım işte. 14 Haziran olarak uyarladı bana
Falcinurseli size ‘Haziran’ın 13’ü hane üzerinde büyük bir kıvılcım var, çok heyecan dolu bir gün olabilir. Siz erkek arkadaşınızla bu günde çok büyük bir tartışma yaşayacaksınız adeta yer yerinden oynayacak ama sonu kötü bitmeyecek.’ mi yazdı acaba?