tellwe.com'da bakılan fallar!

oturup son 6 aydır baktırdığım falları okudum, bolca geysu&gizem hatun falı var, ona ek olarak lydian, mert reiki, alex, seruven, shamantomris, medyumderin, evremdamla, bergüzar, banu yılmaz, ellynore, yulee, abelz, meryem’e baktırmışım. ki bu isimlerin çoğuna 4-5 ay gitmişim. üzerinden yeterince zaman geçen fallar.

geysunun söylediği ufak tefek şeyleri yaşamışım. ben sormadan geleceğimde bir şey görüp söylemiş vadesiyle beraber çıkmış ki aklımda olmayan bir meseleydi.

birini sormuştum olumsuz konuşmuş, olumsuz oldu.

bir konuda danışmıştım yaşayacağım zorlukları söylemişti onlar gerçekleşti, bir de bir falda etkileneceğim birini tarif etmiş. aynı söylediği gibi biriyle tanışıp bayağı etkilendim (ki falı okuyunca ciddiye bile almamıştım, bahsettiği tip etkilenebileceğim bi tip değildi) ama ilerisi hiç geysunun bahsettiği gibi gitmedi maalesef, tanıştım ve bitti. gerçi mutlu son görmemişti ama en azından işler biraz ilerliyordu :KK70:

onun haricinde zaten aylaaardır her falda sormasam bile 3-5 güne eski sevgilimi geri döndürüyor ona hiç girmiyorum bile. 6 aydır baktırdığım tüm falları bu konuda patlak ki bu da fallarının %90 gibi bi kısmı ediyor

bu bildiği ufak tefek detayların yanı sıra bazı aşk harici sorularımda da patladı, ısrarla olumlu konuştuğu bir durum tamamen olumsuz gerçekleşti. bir tane falımda yaşama ihtimalimin neredeyse 0 olduğu birkaç olay söylemiş ki yaşamadım da zaten

kısa özetlersem geysu aşk harici bazı detaylar bilmiş tutturmuş ama aşkı hiç ama hiç tutmuyor, ki dediğim gibi bu da bendeki fallarının %90ından fazlası patladı demek oluyor

onun haricinde banu yılmaz eski sevgilim için “bir tatil planı varmış ama onu değiştirmiş” demiş, doğruymuş

başka diğer fallarımda tutan hiiiiiiiçbir şeycik yok zaten çoğu “bilmem ne vadesinde eski sevgilin dönecek” demiş, hani o tutmadı ama şöyle bi öngörüsü oldu orası tuttu diyebileceğim hiçbir kısım yok
Lydian ne dedi hiç mi bildiği bir şey olmadı anlık durumda vs olsun. Bana sürekli aynı şeyleri diyor kendisine en az beş fal attım farklı hesaplardan da hepsinde tutarlı buldum neredeyse aynı şeyleri söyledi hep merak ediyorum ya da herkese aynı şeyi söylüyor

B
Lydian ne dedi hiç mi bildiği bir şey olmadı anlık durumda vs olsun. Bana sürekli aynı şeyleri diyor kendisine en az beş fal attım farklı hesaplardan da hepsinde tutarlı buldum neredeyse aynı şeyleri söyledi hep merak ediyorum ya da herkese aynı şeyi söylüyor
Bana yanlış hatırlamıyorsam 25 Mart ve Nisan başı haber alırsın dedi, ve temmuzdayız.. daha detay için yıldıznameye gel dedi..

B

Bana yanlış hatırlamıyorsam 25 Mart ve Nisan başı haber alırsın dedi, ve temmuzdayız.. daha detay için yıldıznameye gel dedi..
Bana da iletişim için dediği tarihler tutmadı ama kişinin içinde bulunduğu sorunları ondan başka söyleyen de olmadı. Dediği şeyler doğru yani o yüzden merak ediyorum ben. Ayrıca iyi bakılınca Yıldızname cidden daha güvenilir ama lydian çok özensiz fal bakıyor bence en son20₺ e acıdım. İyi bir Yıldızname bakacağını düşünmüyorum malesef :(

Bana da iletişim için dediği tarihler tutmadı ama kişinin içinde bulunduğu sorunları ondan başka söyleyen de olmadı. Dediği şeyler doğru yani o yüzden merak ediyorum ben. Ayrıca iyi bakılınca Yıldızname cidden daha güvenilir ama lydian çok özensiz fal bakıyor bence en son20₺ e acıdım. İyi bir Yıldızname bakacağını düşünmüyorum malesef :KK43:
Evet yıldıznamede daha detay çıkabilir ama bende birşey bilemedi, 1 aya kadar ferahlama olacak, şanslı dönemin sorularına bu dönem yanıt alacaksın dedi, 8 aydır fal atıyorum, spesifik soruda detay vermeden bilen yok bana doğru düzgün.. Artık anlıyorum ki ,ayrılık için bakılan fallarda, iki yorum çeşidi var, karşı sıkıntıda sen adım at. Yada hayatındaki öylesine biri var ,bekle sana dönecek.. bu cümleleri süsleyip fal diye yolluyorlar.. iyi fal bakan hisli falcı çok zor bulunuyor..

lydian benim falimda kayda deger bir sey pek soylememis acikcasi. ilk ciktigi aman 7 krediyken atmistim. ona da abelz'e sordugum gibi yeni tanistigim kisiyle eski sevgilimi sormusum. yenisiyle bir sey olmayacak, eskisiyle nisan gibi iletisim en gec haziran gibi de barisma gormus. bunun haricinde tutarli diyebilecegim pek bir sey yok zira anlik durumla ilgili bir seyler yok falda. ses kaydini sana atmaya calistim ama yukleyemedim

Evet yıldıznamede daha detay çıkabilir ama bende birşey bilemedi, 1 aya kadar ferahlama olacak, şanslı dönemin sorularına bu dönem yanıt alacaksın dedi, 8 aydır fal atıyorum, spesifik soruda detay vermeden bilen yok bana doğru düzgün.. Artık anlıyorum ki ,ayrılık için bakılan fallarda, iki yorum çeşidi var, karşı sıkıntıda sen adım at. Yada hayatındaki öylesine biri bekle sana dönecek.. bu cümleleri süsleyip fal diye yolluyorlar.. iyi fal bakan hisli falcı çok zor bulunuyor..
En son falında bana da bunları dedi hahaha :D evet hisli falcı zor ben de detay vermiyorum soruda genelde tutturan falcı olmadı daha

lydian benim falimda kayda deger bir sey pek soylememis acikcasi. ilk ciktigi aman 7 krediyken atmistim. ona da abelz'e sordugum gibi yeni tanistigim kisiyle eski sevgilimi sormusum. yenisiyle bir sey olmayacak, eskisiyle nisan gibi iletisim en gec haziran gibi de barisma gormus. bunun haricinde tutarli diyebilecegim pek bir sey yok zira anlik durumla ilgili bir seyler yok falda. ses kaydini sana atmaya calistim ama yukleyemedim
Evet tellwede sesli fallarda yollama olmuyor sanırım hatta ben sildiğim sesli falı maile göndermeyi seçtim açılmadı orada fal sepetindeki gibi olsa keşke tellwede de işte bana da sorunları var ama bunlardan arınmaya başlamış diyor nisandan beri bu cümleyi kuruyor :D bende belki 20₺ e daha özenli bakar die son kez yolladım çok çok özensizdi yorumu daha da atmam :(

Lydian bana bir tarih söyledi o gün iletisim olacak diye kandildi galiba adam toplu mesaj atıyordu galiba oyle bir mesaj geldi :)) devami da gelmedi cikmadi yani

Bu arada chitra mi nakta mi diye sorucam? Ikisine de ikiser defa baktirmisim. Zamanlari en yakin bilen chitra olmus. Naktanin kisiye ozel yorumu iyiymis. Ama ikiside karsitarafi fln gayet iyi bilmis. Siz ne diyorsunuz?

Bu arada chitra mi nakta mi diye sorucam? Ikisine de ikiser defa baktirmisim. Zamanlari en yakin bilen chitra olmus. Naktanin kisiye ozel yorumu iyiymis. Ama ikiside karsitarafi fln gayet iyi bilmis. Siz ne diyorsunuz?
Bende chitra bilemedi.Her attığımda vadeyi ilerletti sonuç olarak 7 ay oldu.Çıkan bir şey yok. Nakta daha çok bildi.Falı yüzde yüz çıktı diyemem.Ama süreç onun dediği gibi ilerliyor.

Yakınlarda hiç çıkan falınız oldu mu?
Geysu süreci birsey dışında oldugu gibi anlatmış ama sonuç nasıl olacak bilmiyorum vade var. Bedrunnisa sonradan olacak birseyi o an oluyormus gibi anlatmis. Yine vade var. Poyraz15 'ın aileyle ilgili söylediği birseyi yaşadım vadeler hep temmuz ağustos oldugu için. Onun dışında buğranin dediğinin bir kısmı oldu. Begendigim fallar var daha ama aklıma gelenler bunlar son iki aydır o kadar cok attim ki.

chitra sanırım baktırmıştım. bilemedim. ben naktaya atmıştım nakta bana mesela 5 temmuza kadar 12 temmuza kadar vs desi. dün tekrar dinledim tutmuş. ama tam tutup tutmadığını bilebilmem için aralığa kadar beklemem lazım. ilk falı +10/-10 gün şeklinde çıkmıştı ama falın süresi bitti yani dediği tarihler o zamana kadar baktırmamışım ben. şimdi tekrar baktırdım işte vakit bitince; 4 tarihi ve öngörüsü tuttu 26 temmuz 5 ağustos kasım ve aralık kaldı.

Yakınlarda hiç çıkan falınız oldu mu?

çok fal attım 750 tl bayılmışım 12 gün içinde.
binnaz esin karaca durumı çalıştığım işin yapısını erkek arkadaşımın durumunu bilmiş. ağustos başına vade vermiş ciddiyet içinde bu yıl sonu demiş.
binnaz aysun kırdeniz e atmışım benim belirli aralıklaela kurum teftişi yaptığımı ve ş.dışıma çıktığımı söylemiş. sevgilimle sorunumu dile getirmiş. sonbahar devlet kapısı demiş onu anlamadım.
falsepeti buğra geçmişimi ve o anları doğru bilmiş vadesini bekliyorum
falsepeti senanur tan durumu bilmiş vadesi var
falsepet zeus durumu bildi ama vadesi var
falsepeti samira günal durumu bildi vadesi var
falsepeti bade beni en çok şaşırtan fal sepetindeki ikinci isim. vadesini bekliyorum herşeyi fazla fazla bildi ama gelecek için vadesi var
bu arada vadeler genelde eylül aralık

**FALSEPETİNDE DETAY VERMİYORUM SORUM AŞK VE İŞ İÇİN YORUM ALABİLİR MİYİM*

tellwe nakta vadeleri bikaç gün ön olmak koşuluyla tutuyor. durumda omun söylediği gibi ilerliyor. naktaya ilk baktırdığımda da işim ve aşk konusuyla yorum alabilir miyimdi
tellwe ayevii eylül dedi aşk için, diğer tarihler tutmuştu. aşkı bekliyorum.
tellwe gülhadiyezade evettt ilk falı attığımda herşeyi bilmişti su falı dolayısıyla. çok şaşkındım gelecek ile öngörüsü de tutmuştu. yalnız dün şeytan dürttü farklı hesaptan bilgilerim olmadan kahve falı attım. söylediği tarihlerde işi bir ay öteledi aşk aralık dedim. sanırım denilen gibi bi grup var bilgilerimiz ordan oraya savruluyor. bizee oha nasıl bildi deyip habire fal atıyoruz.

falalem gizem hatun detay vermicem bakar msn dedim.sorun değil deyip a4 kağıdı doldurmuş.yaşanışam şeylerik hepsi doğru sevgilimin ailesine kadar. tarihleri beklicem.
falalem fatima detay verdim iğne ipliğe bile girdim çünkü net cevaplar istiyodum burda baya memnunlardı. iş için 8 ay verdi. 8 ayda ben tayin olamam çünkü sene sonunda tayinim çıkarsa çıkar.yoksa bir sene daha beklerim. aşk içinde senin çektiğinde bu sene ilişkin ciddiye binicek ama benim çektiğim kartlarda bu sene ciddiyet yok dedi. kaldım öyle bugda :D

şuan tarih bakımından ve gidişat bakımından verim aldığım kişiler nakta ve ayevii idi. yakın tarih görüleri ikisininde tuttu. ileri vadeyi naktanın 1 sene önceki falından tuttuğunu söyleyebilirim. bu arada nakta kişinin beynini okuyor. nasıl yapıyor bilmiyorum; ama olumsuz bi durumda veya mükemmel bi durumda fal atmayın genel olarak durum stabilken atın. mutsuzken karşı taraf, negatif fal gelebilir. sonradan durum normale döndüğünde falı tutmadı diye düşünebilirsiniz.

Nakta' ya aylar önce baktırdım. Adam sana bir jest yapacak, sakın kabul etme demiş. İyi ki onu dinlememişim. Şimdi mis gibi arabaya biniyorum. Bir de deniz kenarı bir şehre yerleşmeyi düşünüyor demiş. Adam burdan ofis aldı. Zaten çocuğunu bırakıp başka şehire, deniz kenarı bile olsa gitmez. Adam dediğim de eski kocam, çocuğumun babası. Ben artık onu istemiyorum ayrıca. Haa " aşık olacaksın, seni çok mutlu edecek" dedikleri adam da hiç karşıma çıkmadı. Yani diyeceğim o ki; Nakta bana uymadı, zaten hiç ayrıntı vermedi, genel konuştu, şu olmuş, bu zamanda arayacak, şu tarihte şu olacak demedi.

keşke bende kurtulsam ya. B Bones and Stones
nakta için biri şey yazmıştı onu seven tam seviyo sevmeyen hiç sevmiyo ortası yok. nasıl tutuyor nasıl tutmuyor anlamadım.
ben de fala falan aşırı meraklıyım, kartta almıştım zamanında bakıyodum deneme olarak ikizime kankime ya da rica ederlerse arkadaşlarıma hiç öyle kız senden enerji alamadım demiyodum. hani mesela iter insan onu anlarımda enerji alamadım garip bi tabir. napiyim şimdi enerji alamıyosan. artı olarak falın bizle beraber şekil değiştirdiğini düşünüyorum. yani kararlarımıza göre şekilleniyor

Ayy neler olmuş böyle :rolleyes: hepsini okuyamadım valla dikkat etmem ve bilmem gereken birşey varsa söyleyin :işsiz:

Sey gbi iste falaaddin gbi. Ama bana iki kere cikmisti. Faladdin de tutuyo cogu zaman..

Falaaddinle ilgili haberler çıkmıştı telefona bazı erişim izinleri istediği için yazışmalar, mesajlar ve whtasapp vb. uygulamalara erişiyor, okuyor gibisinden. Ne kadar doğru bilmiyorum ama kullanmadım ben. Bir arkadaşım yanımda fal yolladı sıradan şeyler şeklinde bir cevap gelmişti.

Madamnadyayi denedin mi. Ben begendim. Bir de gulhadiyazade mi neydi onu cok begendim vadesi var daha gerci ama durum analizi iyiydi.

Dediğin falcıların denemedim elif, bilmiyorum.

Biri kolothy'i sormuş. Kadının kendine aşırı özgüveni var. Günlerce bekledim, sabrettim o kadar övülmeye. Muallak bir fal atmış. Hayır göremediysen bişey iade et bari. Ne etliye, ne sütlüye karışır tarzı vardı. Dediği gibi de olmadı. Çok da para vermiştim şimdi anımsamıyorum miktarını ama diğerlerine oranla yüksekti o zaman kredisi.:63:

keşke bende kurtulsam ya. B Bones and Stones
nakta için biri şey yazmıştı onu seven tam seviyo sevmeyen hiç sevmiyo ortası yok. nasıl tutuyor nasıl tutmuyor anlamadım.
ben de fala falan aşırı meraklıyım, kartta almıştım zamanında bakıyodum deneme olarak ikizime kankime ya da rica ederlerse arkadaşlarıma hiç öyle kız senden enerji alamadım demiyodum. hani mesela iter insan onu anlarımda enerji alamadım garip bi tabir. napiyim şimdi enerji alamıyosan. artı olarak falın bizle beraber şekil değiştirdiğini düşünüyorum. yani kararlarımıza göre şekilleniyor
Evet fatimada bana demisti.
Birsoru sormustum,evet oyle gorunuyor telvende ama belkide sen kafanda oyle dusundgun icindir diye.
Ama ozaman butun fallar bos olmuyormu kafamizdaki telveye yansiyorsa.
Falci bana sordgumu degilde kafamdakini soyleyecekse....

E
Nakta' ya aylar önce baktırdım. Adam sana bir jest yapacak, sakın kabul etme demiş. İyi ki onu dinlememişim. Şimdi mis gibi arabaya biniyorum. Bir de deniz kenarı bir şehre yerleşmeyi düşünüyor demiş. Adam burdan ofis aldı. Zaten çocuğunu bırakıp başka şehire, deniz kenarı bile olsa gitmez. Adam dediğim de eski kocam, çocuğumun babası. Ben artık onu istemiyorum ayrıca. Haa " aşık olacaksın, seni çok mutlu edecek" dedikleri adam da hiç karşıma çıkmadı. Yani diyeceğim o ki; Nakta bana uymadı, zaten hiç ayrıntı vermedi, genel konuştu, şu olmuş, bu zamanda arayacak, şu tarihte şu olacak demedi.
E peki sana hic cikan tutan olmadi mi baska falcilardan?

Back
X