çok fal attım 750 tl bayılmışım 12 gün içinde.
binnaz esin karaca durumı çalıştığım işin yapısını erkek arkadaşımın durumunu bilmiş. ağustos başına vade vermiş ciddiyet içinde bu yıl sonu demiş.
binnaz aysun kırdeniz e atmışım benim belirli aralıklaela kurum teftişi yaptığımı ve ş.dışıma çıktığımı söylemiş. sevgilimle sorunumu dile getirmiş. sonbahar devlet kapısı demiş onu anlamadım.
falsepeti buğra geçmişimi ve o anları doğru bilmiş vadesini bekliyorum
falsepeti senanur tan durumu bilmiş vadesi var
falsepet zeus durumu bildi ama vadesi var
falsepeti samira günal durumu bildi vadesi var
falsepeti bade beni en çok şaşırtan fal sepetindeki ikinci isim. vadesini bekliyorum herşeyi fazla fazla bildi ama gelecek için vadesi var
bu arada vadeler genelde eylül aralık
**FALSEPETİNDE DETAY VERMİYORUM SORUM AŞK VE İŞ İÇİN YORUM ALABİLİR MİYİM*
tellwe nakta vadeleri bikaç gün ön olmak koşuluyla tutuyor. durumda omun söylediği gibi ilerliyor. naktaya ilk baktırdığımda da işim ve aşk konusuyla yorum alabilir miyimdi
tellwe ayevii eylül dedi aşk için, diğer tarihler tutmuştu. aşkı bekliyorum.
tellwe gülhadiyezade evettt ilk falı attığımda herşeyi bilmişti su falı dolayısıyla. çok şaşkındım gelecek ile öngörüsü de tutmuştu. yalnız dün şeytan dürttü farklı hesaptan bilgilerim olmadan kahve falı attım. söylediği tarihlerde işi bir ay öteledi aşk aralık dedim. sanırım denilen gibi bi grup var bilgilerimiz ordan oraya savruluyor. bizee oha nasıl bildi deyip habire fal atıyoruz.
falalem gizem hatun detay vermicem bakar msn dedim.sorun değil deyip a4 kağıdı doldurmuş.yaşanışam şeylerik hepsi doğru sevgilimin ailesine kadar. tarihleri beklicem.
falalem fatima detay verdim iğne ipliğe bile girdim çünkü net cevaplar istiyodum burda baya memnunlardı. iş için 8 ay verdi. 8 ayda ben tayin olamam çünkü sene sonunda tayinim çıkarsa çıkar.yoksa bir sene daha beklerim. aşk içinde senin çektiğinde bu sene ilişkin ciddiye binicek ama benim çektiğim kartlarda bu sene ciddiyet yok dedi. kaldım öyle bugda
şuan tarih bakımından ve gidişat bakımından verim aldığım kişiler nakta ve ayevii idi. yakın tarih görüleri ikisininde tuttu. ileri vadeyi naktanın 1 sene önceki falından tuttuğunu söyleyebilirim. bu arada nakta kişinin beynini okuyor. nasıl yapıyor bilmiyorum; ama olumsuz bi durumda veya mükemmel bi durumda fal atmayın genel olarak durum stabilken atın. mutsuzken karşı taraf, negatif fal gelebilir. sonradan durum normale döndüğünde falı tutmadı diye düşünebilirsiniz.