bak buğranın bana ilk falı geçmişte ve o hafta içinde yaşayacaklarımdan oluşuyodu. zaten akşamdan sabaha kdr 7 kez falan dinledim. ilk falın kızgınlığıyla bana ndn tarpt kartlarını söylüyorsunuz ben kahve attım dedim. çok güzel bi üslupla ben kahve falına tarotla bakıyorum dedi. son bi kez dinledim onuda kağıda yazarak. evet cümleler kopuk. devrik. hatta bazen ne dedi yahu burda diyosunuz ama kağıda yazınca kafamd tam otursu fal sepetine söyledim iletir misiniz kusura bakmasın diye. sonra ikinci falı atarken özür dileyip yavaş konuşmasını rica ettim. ve asla falı burdakilerin dediği gibi geri çekil vs demedi zaten benim öyle bi problemim yok iş ve sağlık problemi için atıyorum ama aşk içinde yorum istiyorum ne zaman evlencez diye jsjsjs. kızlar kötülemiyorum kimseyi yanlış anlamayın.unutmadan söyliyim ben astral seyahatle üçüncü gözle çok ilgileniyorum. yoğunlaşabildiğim zamanlarda zaten yakın tarihte olabilecekleri görebiliyorum. bazense rüyamda görüyorum. o yüzden bi falcıya gönderirken falcının beni çekmesi lazım. gizem hatun senanur nakta bade rangok beni çektiği için attım ve asla pişman olmadım. naktadan keza. 1 ay dolsun diye beklediğimden fal atamıyorum çünkü bakmıyor iade ediyor. eğer durum elzemse rica ediyorum. senanurda öyle lütfen fal atma değişik bi cümle söylemeyeceğim sana az bekle dedi. 15 tl büyük değil ama hergün
TheMySky
biliyor üç dört fal gönderiyorum çünkü ne kafam boş ne rahatım. rangoktan sonra karar aldım kesinlikle çıkana kdr baktırmayacağım. çok fal istersem promosyon atarım.
hepiniz özel ve güzel kadınlarsınız. umarım istekleriniz gerçekleşir. çıkan/çıkmayan falları güncellerim. foruma girdikçe fal batağına düşüyorum. kendinize iyi bakın