tellwe.com'da bakılan fallar!

Bende gecen sene baktirmistm sesli yorumlamisti anda iyiydi ama vade vermemisti karakter analizi yapmisti bu defa yolladigimda net bir sekilde dedimki vade verebilecekseniz bakin. Yorumlamis ama bildigin kopyala yapistir o kadr belli oluyoduki cidden hayal kirikligi yasadm paraya doymus heralde. Sorularimada gram cvp vermemis full karakter analizi ve bölük borcük ne bileyim para aliyosun hakkini ver bari böyle yapip hakka girip geceleri nasil rahat uyuyolar acava bu tip falcilar. Üzgünüm :-(
Bana da sordugum kisiyi yanlış anlatmışti. Ben adamin ciğerini biliyorum yani ondan iade etti zaten

Aynen benimkini de iade etti hemen ama ben yönetime bildirdim

yönetimden mesaj gelmiş "kişisel bilgilerinizi paylaşmayın (falın ekran görüntüsünü kastediyor sanırım) falcıyla ilgili görüşünüzü yorum yazın" diye. bu ne saçmalık ya.

Geçen sene bende de bu tarz bi olay oldu. Eski erkek arkdsmın ismini istedi verdim. Resmen facebooktan bakmış belli. En yakın arkdsının boyundan kilosuna kadar tarif etmiş. Profil resminde de zaten onunla çekilmiş bir fotosu vardı. Sektörlerimizin aynı olduğunu falan ki bunu bu zamana kadar hiçbir falcı söylemedi. Benim sağlıkçı olduğumu bilen olmadı o kadar bileceklerini de sanmıyorum zaten

Nakta falımı iade etti kızlar. Daha önce bakmıştı çok şaşırdım. Daha önce başına böyle bir şey gelen var mı?

Uzun zamandır fal baktırmadığım için Arted’e baktırayım dedim. Dört dakilada yorum geldi ve o an yorumu okuyup uğraşmak istemedim zaten beş kredi diye. Neyse gece aklıma takıldı bir kere daha okudum yorumu ve bir yıldız verip iade istedim lakin yorumcumuz hesabını silmiş. Bunun üzerine desteğe yazdım önce bana falcı isterse iade eder dediler ben hesabını sildiğini yazdığımda o zaman iade alamazsınız yazdılar. Şaka gibi gerçekten. Falcı hesabını sildi diye bana hiç uymayan bir faldan neden iade alamıyorum? Bunu burada yazmak ve sizlerle paylaşmak istedim aynı şey sizinde başınıza gelecektir eminim. Tellwe’nin bu ilgisiz destek kısmına yazdım iade yapmazsanız bende forumda yazacağım diye böyle saçma bir kural olamaz yani çok sinirlendim şu an

Ben de rangrok’un duadan ibaret falı için iade istedim. Falcı isterse iade eder dediler. Falcıya söyledim ne iade etti ne de cevap verdi. Duayı da Tuğçe Işınsu’nun kitabından almış galiba. Falım da en fazla 5 dakika içinde geldi. Sadece sorduğum sorudan yola çıkarak bunu yazmış. Gönderdiğim fincanda ben bile daha çok şey görmüştüm.
05A11E02-1EF5-47A5-AE5B-CE0CBC21B2FA.webp

Ben de rangrok’un duadan ibaret falı için iade istedim. Falcı isterse iade eder dediler. Falcıya söyledim ne iade etti ne de cevap verdi. Duayı da Tuğçe Işınsu’nun kitabından almış galiba. Falım da en fazla 5 dakika içinde geldi. Sadece sorduğum sorudan yola çıkarak bunu yazmış. Gönderdiğim fincanda ben bile daha çok şey görmüştüm.Eki Görüntüle 2169107

ay ne güldüm bu nasıl fal kendimi bir an sokakta gezipte fal bakanlar varya aç elini bi bakkeeem diyenler .işte onların yanında sandım. birde ''kuzum'' demezler mi illet oluyorum resmen.

Ay yok sabahtan beri uğraşıyorum. Sadece ilk iadede yardımcı oluyorlarmış. Beyinsiz bunlar. Daha da sık boğaz etmeye devam edeceğim ama pes etmeyeceğim

ay ne güldüm bu nasıl fal kendimi bir an sokakta gezipte fal bakanlar varya aç elini bi bakkeeem diyenler .işte onların yanında sandım. birde ''kuzum'' demezler mi illet oluyorum resmen.
Çok sinir bozucu değil mi? :) tamamen sorduğum soru üzerinden gitmiş, ki sorumda da etkilendiğim biri var, falda onunla ilgili bi şey var mı demiştim :))
Faladdin bile daha iyi tutturuyor :)

Çok sinir bozucu değil mi? :) tamamen sorduğum soru üzerinden gitmiş, ki sorumda da etkilendiğim biri var, falda onunla ilgili bi şey var mı demiştim :))
Faladdin bile daha iyi tutturuyor :)

Kesinlikle sinir bozucu.Hadi soru üzerinden gidersinde farklı ne söylersin ?farklı bişeyde yok kopyalama gibi bişey olmuş kuzum kuzum kuzum:))))))

bu ne ya ? şaka mı bu ?
Ben de rangrok’un duadan ibaret falı için iade istedim. Falcı isterse iade eder dediler. Falcıya söyledim ne iade etti ne de cevap verdi. Duayı da Tuğçe Işınsu’nun kitabından almış galiba. Falım da en fazla 5 dakika içinde geldi. Sadece sorduğum sorudan yola çıkarak bunu yazmış. Gönderdiğim fincanda ben bile daha çok şey görmüştüm.Eki Görüntüle 2169107

bu ne ya ? şaka mı bu ?
Gerçekten şaka gibi bi fal, zaten gönderdim, çok geçmeden yorumlandı diye mail geldi. Kendim baktığımda tabakta harfler falan görmüştüm, onlardan asla bahsetmemiş zaten :) bu fal yorumu değil ki dedim cevap bile vermedi

Kızlar senanur fallara çok mu hızlı bakıyor? Fal gönderdim 10 dakika sonra bakmış hemen, ilginç geldi bu kadar hızlı dönüş yapması

Back
X