tellwe.com'da bakılan fallar!

fal sepeti buğra ve oylum için baktıranlar ne düşünüyorsunuz çıktı mı bildiler mi gibi

fal sepeti buğra ve oylum için baktıranlar ne düşünüyorsunuz çıktı mı bildiler mi gibi
Ben sevmistim ama bilmiyorum herkese ayni seyleri soyliyor diyenler de cok, vadesi var ama cikcani cok dusunmuyorum. Cok da karisik ve uzun ses kaydi gonderiyor. :/ bi de biraz psikolog edasiyla bakiyor ve cok gelecek odakli.

Ben sevmistim ama bilmiyorum herkese ayni seyleri soyliyor diyenler de cok, vadesi var ama cikcani cok dusunmuyorum. Cok da karisik ve uzun ses kaydi gonderiyor. :/ bi de biraz psikolog edasiyla bakiyor ve cok gelecek odakli.
buğra herkese aynı şeyi yazıyor diyenler vardı da ondan merak ettim oylum da daha net bakıyor gibi geldi bana ikisi de gayet olumluydu

oylume baktırmıştım enerjim onu yerden yere vurdu galiba ilk defa böle oldum çok negatif negatif dedi jsjdkd buğra iyi gibiydi bende ama bazı arkadaşlara aynı şeyi söylemiş

Yaklasik 4 sene once tellwede cok fazla kisiye fal baktirmistim. Simdi geriye donup baktigimda ozamanki ayrildigim eski sevgilim icin hepsi donecek sana demis ve yakin vadelee vermis. Ozamanlar fatima tellwede bakim yapiyordu ve zor yakalamistim onu. O olumsuz konusup evliligin olmayacagini soylemisti. Aslinda bakilirsa tum falcilarin dedigi gibi cocuk bana bir adim atti ama verdikleri vadeden coooook zaman sonra nerdeyse 1 sene sonra. Ve biz yeniden gorustuk ama bukez ben istemedim ve Fatimanin dedigi gibi evlilik olmadi. Ben malesef bu verilen surelere cok takiliyorum oturup gun sayiyorum resmen. Belki bende vadelerin uzama sebebi budur ama sonucu bakilirsa ozaman dedikleri gibi cocuk donmustu. Suanda da yaklasik 3 aydir baktirmadigim falci kalmadi ve hepsi donecek dedi ama cogunun vadeleri gecti. Belki gercekten donecektir ama daha epey zamani var sanirim

cok merak ettigim icin baktirdim.fatima icin kotu diyemem ama bir cok detayi bilememis genele yonelik bir fal an icin. gelecek cikar mi oda cok zor. yani tamamen atmis demiyorum ama cok bilgi vermedim oda pek bisey bilememis. baktiripta ani bilemedi diyen oldu mu? yani ben biliyor mu bilmiyor mu anlamadim genel konustugu icin oyle ozel bisey bilmemis cunku.

cok merak ettigim icin baktirdim.fatima icin kotu diyemem ama bir cok detayi bilememis genele yonelik bir fal an icin. gelecek cikar mi oda cok zor. yani tamamen atmis demiyorum ama cok bilgi vermedim oda pek bisey bilememis. baktiripta ani bilemedi diyen oldu mu? yani ben biliyor mu bilmiyor mu anlamadim genel konustugu icin oyle ozel bisey bilmemis cunku.
oh şükür jsjsjs bana da gelecek ile ilgili iş konusunda söylediği şey tamamen imkansız ha olue olmaz ama imkanı yok şuansa öle bişeyim

Kızlar varsa okuyanlardan Ecren Kaila'ya öncekı yıllarda sesli fal baktırmıs olan var mı veya Samıra Gunal'a? Varsa falınızı benımle TAM olarak paylasmanıza gerek yok,sadece ses tonları aynı mı dıye netten onlıne olarak kesılen programlar var onlar yardımıyla sadec 1 dakıkasını bıle kaydedıp bana gonderebılırmısınz?

Burada eskı yazılarda aynı kısı oldugu söylenmiş ama Türkçesi'nin de bozuk oldugundan bahsedilmiş ama ben bozuk bir dil kullanımı görmedim açıkçası....

ben samiraya hiç detay vermeden baktırmıştım, ama maşallah süper detaylar bilmişti.:KK53: sonrası olanlar için çok hatırlamıyor açıkçası. Türkçesi biraz bozuktu. Fal alemde Almiramıydı neydi onla aynı kişi olduğu söylendi, ses tonları çok benziyordu onunda türkçesi bozuktu... Bir ara kim kimdir öyle çorba olmuştu ki ! Yani bir fırıklaklar döndüğü kesindi. :KK14: Bu falalem ile fal sepeti sanırım aynı. Falcılar arada bir yer değiştiriyor gibi. O değil paramıza yazık, kimse kim sabit dursun yerinde. Kendileri kaybeder walla :KK19:
Sayfa-1827

Yaklasik 4 sene once tellwede cok fazla kisiye fal baktirmistim. Simdi geriye donup baktigimda ozamanki ayrildigim eski sevgilim icin hepsi donecek sana demis ve yakin vadelee vermis. Ozamanlar fatima tellwede bakim yapiyordu ve zor yakalamistim onu. O olumsuz konusup evliligin olmayacagini soylemisti. Aslinda bakilirsa tum falcilarin dedigi gibi cocuk bana bir adim atti ama verdikleri vadeden coooook zaman sonra nerdeyse 1 sene sonra. Ve biz yeniden gorustuk ama bukez ben istemedim ve Fatimanin dedigi gibi evlilik olmadi. Ben malesef bu verilen surelere cok takiliyorum oturup gun sayiyorum resmen. Belki bende vadelerin uzama sebebi budur ama sonucu bakilirsa ozaman dedikleri gibi cocuk donmustu. Suanda da yaklasik 3 aydir baktirmadigim falci kalmadi ve hepsi donecek dedi ama cogunun vadeleri gecti. Belki gercekten donecektir ama daha epey zamani var sanirim
Fatima peki hic donecek dedi mi tamamen bitti mi demisti?> Fatima iyi ya kadin cok iyi biliyor aci ama gercek konusuyor.

Back
X