arkadaslar gecmiş sayfalarda burda falı cıkan kimse olmamıs falan muhabbetleri geçmiş forumdan uzaktaydım simdi gördüm, bana cıkan falcılar perseis,geysu, sezgi candan ve zümra laldır.
Geysuya gelecek icin değil biriyle ilgili karakter analizi ve nasıl biridir, mesela yeni tanıstınız vs gibi durumlarda atın ya da anlık durumunuz için, gelecek cıkmaz cunku
Perseis ve zümranın yeri apayrı ikisine de ilk fal baktırdığımda hepsi cıktı kelimesi kelimesine, hatta burda bilen bilir ilk fal attığında perseisten iade edip kadınla kavga etmiştim sonra bütün falı cıktığında yeni fal atıp helallik istedim

zümranın ilk falı da cıktı eski sevgilim bana ne zaman ne sekilde donucek suan napıyor bütün söylediklerini teyit ettim.
sezgiyi insan olarak da asırı seviyorum, gelecek cıktı foruma üye olma sebebim olan adam nolursa olsun sana dönmez demişti gidisat söylediği gibi oldu adam ortalarda yok. He bir de bu arada benim bu adamda buyu olduğu da ortaya cıktı, artık adam umrumda olmadığı icin ilgilenmiyorum ama kesin varmış, beni bu duruma karsı kartlarıyla uyaran kişiler (asla sevmesem bile kendisini)nakta, ve zümradır.