- 18 Şubat 2018
- 13.351
- En iyi cevaplar
- 2
- 61.601
- 598
- 44
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #24.441
Kizlar Perseis çevrimiçi .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeşil çingene beğendiğim falcılardan yine ona atıyorum önemli konularda, Chitra orta derece diyebilirim. FLCI hiç denemedim merak ediyordum teşekkürlerrr...Diğer deneyip Memnun kalmadıklarımı yazıyorum ki boş yere paranızı kaptırmayın .
TELWE: AKREPGÖZ/KEHANETTİN/RUHANİ/FALCI AYSEL/CHİTRA/FLCI/YEŞİLÇİNGENE
FALALEM :REZZAN ABLA /GİZEM HATUN/ESTER KİRA
BİR YOLUN VAR:FAMA /MEDYUM CEM /İLKAY/
bana kendi söylediği şeyi söyleyim sana evet vefki yapıyorum ama kısa süreli etki yapıyor. bi hocaya gösterdim güld ve dedi ki üzerine ne çekiyorsun yaptığın bu şeyle haberin yok. o yüzden vefkleri attım.ruhaniue vefk fali attim bu gunah mi eger degilse sizce ise yariyor mu
Fal sepeti betul demir neyi bildi onu anlayamadim ben bir de esra şener nerdekızlar çıkan fallar güncelleniyor. deneyimlediğim iki falcı var sorum sadece aşk ve iş için yorum alabilir miyim çalışıyorum.
bunun üzerine falsepeti betül demir (yeni galiba) 3 gün önce fal attım. dün imkan vermediğim bir şey oldu. çok alakasız bi anda ve bir şekilde gerçekleşti. haliyle naktada 12 temmuzdan sonraki öngördüğü şeyde gerçekleşti. gelelim senanura bana bi iş teklifi alacağımı söylemişti bi erkek ve bi bayandan gelecek demişti bunu söyleyen birde bade doğan var. evet dün aldım söyledikleri tipte bana değer veren bi erkek arkadaş sayesinde müdürü bayan olan. amaaa kabul etmedim bunu öngören senanur oldu teklif için teklif alımına devam edeceksin ama kasımda olacak demişti. nakta ise aralık ayında değişim olacağını söylemşti.
dün durumları karıştırdığım ve içinden çıkamaz hale getirdiğim için bir fal daha attım; tanımadığım bir falcı esra şener denedim isim analizi çok iyi. aralık ayı iş ve aşk için vermiş. ama ağustosta düzelme öngörmüş o sırada naktanın 4 ağustos vadesinde sevgilimin(şuan sevgilim mi net emin değilim?) süpriz yapacağını söylediği aklıma geldi.
ki falcıya baktıran varsa bi yeşillendirsin ortalığı yoksa deneyimleme yaparlarsa bilgilendirirse sevinirim.
betül demir bana dün yaşayacağım (aşk ile ilgili) sorunu söyledi.. ben çok önemsemedim bişi olmaz diye. ama sorun öyle büyüdü ki ayrıldık. o bana önemseme ilişkine odaklan dedi. ben önemseyip ayrıldım. esra fal sepetinde.Fal sepeti betul demir neyi bildi onu anlayamadim ben bir de esra şener nerde
Tamam teşekkürler canim gerçekten iyi bir ayrıntı bilmisbetül demir bana dün yaşayacağım (aşk ile ilgili) sorunu söyledi.. ben çok önemsemedim bişi olmaz diye. ama sorun öyle büyüdü ki ayrıldık. o bana önemseme ilişkine odaklan dedi. ben önemseyip ayrıldım. esra fal sepetinde.
ÖNERİ DEĞİLDİR. sadece çıkan fal güncelliyorumkızlar çıkan fallar güncelleniyor. deneyimlediğim iki falcı var sorum sadece aşk ve iş için yorum alabilir miyim çalışıyorum.
bunun üzerine falsepeti betül demir (yeni galiba) 3 gün önce fal attım. dün imkan vermediğim bir şey oldu. çok alakasız bi anda ve bir şekilde gerçekleşti. haliyle naktada 12 temmuzdan sonraki öngördüğü şeyde gerçekleşti. gelelim senanura bana bi iş teklifi alacağımı söylemişti bi erkek ve bi bayandan gelecek demişti bunu söyleyen birde bade doğan var. evet dün aldım söyledikleri tipte bana değer veren bi erkek arkadaş sayesinde müdürü bayan olan. amaaa kabul etmedim bunu öngören senanur oldu teklif için teklif alımına devam edeceksin ama kasımda olacak demişti. nakta ise aralık ayında değişim olacağını söylemşti.
dün durumları karıştırdığım ve içinden çıkamaz hale getirdiğim için bir fal daha attım; tanımadığım bir falcı esra şener denedim isim analizi çok iyi. aralık ayı iş ve aşk için vermiş. ama ağustosta düzelme öngörmüş o sırada naktanın 4 ağustos vadesinde sevgilimin(şuan sevgilim mi net emin değilim?) süpriz yapacağını söylediği aklıma geldi.
ki falcıya baktıran varsa bi yeşillendirsin ortalığı yoksa deneyimleme yaparlarsa bilgilendirirse sevinirim.
elifcim öneri yapmadımmm lütfen baktırıp kötü çıkarsa beni suçlamaTamam teşekkürler canim gerçekten iyi bir ayrıntı bilmis
canim sana Perseis'in gelecek tahmini cikmis miydi? Anda cok begendigini hatirliyorum.Kizlar Perseis çevrimiçi .
Yok canım sonucta enerjiyle alakalı bence. Herkese tutmayabilirelifcim öneri yapmadımmm lütfen baktırıp kötü çıkarsa beni suçlama![]()
Okaliptusu denedin mi canimTellweede 29 kredim var ve baana bakacak falci bulamiyorum onerisi olan var mi su kredilerimi bi bitirp tellweeyi silcem
Yok denenedim onda gelecek cikti mi nokta atisli mi ?Okaliptusu denedin mi canim
Lizya'cim senin soruna cevap vermeye çalıştım,bahsettiğim kişi Perseis:)Haziran ayında ise gireceksin demisti o tutmadı,ama eşimin iş yerinde kavgalı olduğu yaşlı biri var ve bu yüzden çok huzursuz felan demişti,sonradin da gercekten böyle birinin olduğunu öğrendim eşimden ve iş degistirdi sırf bu kişi yüzünden,o zaman şok olmuştum çünkü çok spesifik birşey soyledigi.
O da temmuz vade vermisti ama burda bir üyeye haziran sonu görüşmeniz var demişti o cıktı demisti ama tam hatirlayamadim kim olduğunu.Yok denenedim onda gelecek cikti mi nokta atisli mi ?
Evet ilk falında söylediği bir şey oldu bence kötü değil tellwe de beğendiğim 3-4 kişiden biri.Yok denenedim onda gelecek cikti mi nokta atisli mi ?
geleceği bilemem vadesine daha var ama ben de lizyanın tavsiyesiyle okaliptusa baktırdım. sadece eski sevgililerimle alakalı baktırmak istiyorum dedim. iki sevgilimi de bilmiş şu anki durum olarak. an için baya iyi biliyor bence.Yok denenedim onda gelecek cikti mi nokta atisli mi ?