tellwe.com'da bakılan fallar!

kızlar ben alex'e ocak sonunda baktırmıştım, maalesef yorumu silmişim tekrar dinleyemiyorum
ama eski sevgilimle 1 ay gibi kısa zamanda barışma gördüğünü hatırlıyorum
malumunuz üzere temmuz bitti hiçbir şey yaşanmadı ;)
başka dediği şeyler, analizleri vs dediyse maalesef onları teyit edemeyeceğim zira detay hatırlamıyorum :/

Kızlar bayadır fal işlerinden elimi cekmistim ama bu ara yine sardım son attığım chitra da patladı son zamanlarda kim var acaba iyi olan kime atsam yardımcı olur musunuz :)

Kızlar bayadır fal işlerinden elimi cekmistim ama bu ara yine sardım son attığım chitra da patladı son zamanlarda kim var acaba iyi olan kime atsam yardımcı olur musunuz :)
Telwede mi? Benim beğendiğim Okaliptus49 ve Perseis orda. Medyumcetin de katina bazı tutturduğu noktalar oluyor bana. Favorim falalem medyum fatima yalnız o bana çok çıkar. Binnaz zümra lal da iyi ama bence binnaz çok pahalı o kadar değmez.

Telwede mi? Benim beğendiğim Okaliptus49 ve Perseis orda. Medyumcetin de katina bazı tutturduğu noktalar oluyor bana. Favorim falalem medyum fatima yalnız o bana çok çıkar. Binnaz zümra lal da iyi ama bence binnaz çok pahalı o kadar değmez.

3 ay önce de medyumcetin iyi diyolardı onu deneyeyim bari falalemi hic denemedim ama onu da merak ettim olmadi ona da bakayim uygunsaa çok teşekkür ederim :21:

3 ay önce de medyumcetin iyi diyolardı onu deneyeyim bari falalemi hic denemedim ama onu da merak ettim olmadi ona da bakayim uygunsaa çok teşekkür ederim :21:
Rica ederim medyum cetin bir kaç defa baktırdım iyi bakıyor ama bazen daha havasında oluyor sanırım bir de sert uslubu var olumsuzsa çok duz soyluyor bazen moral bozucu olabilir :) medyum fatima da çok az online oluyor olursa hafta içi sabah veya haftasonları oluyor ama bu ara yine yok uzun zamandır görmedim.

alex ne bi vade ne bi olay örgüsü vermiş.. acaba gal sepeti alexten bahsetmemiş miydiniz :(

Rica ederim medyum cetin bir kaç defa baktırdım iyi bakıyor ama bazen daha havasında oluyor sanırım bir de sert uslubu var olumsuzsa çok duz soyluyor bazen moral bozucu olabilir :) medyum fatima da çok az online oluyor olursa hafta içi sabah veya haftasonları oluyor ama bu ara yine yok uzun zamandır görmedim.
Kiz lizya ne cok falci denemissin sen de yazsana komple kime baktirdin benim seninle begendiklerim ayni

Kiz lizya ne cok falci denemissin sen de yazsana komple kime baktirdin benim seninle begendiklerim ayni
Canim ben denedim ama genelde ayni kisilere atiyorum biraz sik atinca ilki kadar iyi bilemiyorlar tabi. soyle soyliyim butun baktirdigim online falcilardan favorilerim Elfin Demet, Zumra Lal, Medyum Fatima.
Tellwe'de begendigim Perseis ama vadesi var daha ve ikinci fali ilki kadar olmadi tam oturmayan yerler var o yuzden bekliyorum ama bastan beri ayni tarihte netlik diyor Agustos ortasi ve sonu o da.
Medyumcetin degisik bakimi var bazen dagiliyor ama hisleri de var bildigi seyler oluyor her falinda ve tutarli verdigi tarihler ayni oluyor Agustos ortasi ve sonu icin soyledigi seyler var en basindan beri
Okaliptus49 onu begendim sayili iki defa fal attim ama onun da ilk fali daha mantikli ve uygundu ayrica ilk fali uzun gelecege yonelikti 1-2 senelik bir vade ikinci yakin gelecek dah belirsizdi.
Chitra anda fena sayilmazdi tarzini ve ozenini sevdim ama soyledikleri cikmadi.
Nakta iki defa bakti ilki hic tutmadi ikincide bildigi bazi seyler vardi cok gereksiz bir iki detay o dakarsimdaki kisinin imza bir lafi vardir onu demis sok oldum. ama o da tutarsiz basta iyi dedigine soru cevapta kotu demis olumluysa sonunda olumsuz konusuyor yani ne dedigi belli degil 2-3 sey tuttu ama o kadar. bilemiyor bana yani.
Gizemliefsun diye birine baktirmistim aslinda begendim falini mantikli noktalar vardi ama soruda soyledigi bir seyi sordum cevap vermemis ben de 4 yildiz verdim o da iade etmis kusura bakmayin da gormedigim seyleri soyleyemem diye aslinda falinda soyledigi bir seyi sormustum boyle atarli davranmasini anlamadim aslinda kotu degildi.
Banu Yilmaz basta iyi bildigi seyler vardi hep ona atiyordum iyice kisaldi fallar ama her falda bir yakin gelecek soyledigi oluyor o yuzden arada atiyorum ama memnun degilim. Sanirim rahatsiz cevresinde de yakini hastaymis morali ve enerjisi bozuk bu atarli ve huysuz davranislari ve ozensizligi bundan kaynakli, odaklansa aslinda hisleri olan bir kadin.
Uyumsuzz bu da iyi sayilir ama bence de Bayu Yilmaz bu, fiyati biraz daha yuksek o yuzden banuyilmaz hesabina gore daha ozenli bir tik daha uzun bakiyor.
Fasepeti Bugra: Ben sevmistim pozitif biri ama cogu kisiye ayni seyleri soylemis bana da ayni cumleler genelde o yuzden emin degilim. O da Agustos diyor Mayis ayindan beri.

Bunlar son zamanlarda baktirdiklarim eskiden 2-3 sene once binnazda falan cok baktirdim hic cikan aklimda kalan yok, cogu patladi hepsi hikaye simdi onlardan 100 tl ye bakiyor cogu ve hala baktiriliyor sasiriyorum o yuzden. Bir de Gizem Hatun'a 3-4 defa baktirdim ilk fali tamamen cikmisti diger fallari da fena degildi o da denenebilir.

alex ne bi vade ne bi olay örgüsü vermiş.. acaba gal sepeti alexten bahsetmemiş miydiniz :KK43:

Vadeyi bana da vermemis. Ama olumlu sonuc soylemis. Kisa surede olacak birsey degil beklemen lazim biraz zamana ihtiyac var demis. Ama ben begendim cunku guzel anlatmis olani biteni. Esas oglanim huyunu suyunu. Hatta bana esas oglanla ilgili yaptigi uyarilarda cok dogruydu. Belkide vadeye takilmamak icin soylememis olabilir.

Vadeyi bana da vermemis. Ama olumlu sonuc soylemis. Kisa surede olacak birsey degil beklemen lazim biraz zamana ihtiyac var demis. Ama ben begendim cunku guzel anlatmis olani biteni. Esas oglanim huyunu suyunu. Hatta bana esas oglanla ilgili yaptigi uyarilarda cok dogruydu. Belkide vadeye takilmamak icin soylememis olabilir.
bana da öyle dedi?

Kızlar yeniyim dayanamadım görüşlerimi bildirmek için hesap açtım Bende tellwede arefzaur kahinfevzi poyraz15 nakta taraca ve yeşilçingene yi denedim.Arefzaur çok kibar bir beyefendi ama sadece burç analizi yapmıştı ve bütün söyledikleri fena patladı . Poyraz15 kafamı çok karıştırdı.kartların böyle böyle diyor ama hislerim tam tersini söylüyor vs diye konuşuyor hep.bu bana bi taktik gibi geldi çıksa da çıkmasada olumsuz yorum almasın diye. Kahinfevzi Evet ilgiliydi ama herkese uyabilecek şeyler söylemiş vade olarak ağustos sonu eylül başı demiş.Nakta 16 dakikalık bir ses kaydı göndermiş. Sorduğum kişinin a dan z ye bütün özellikleri en ince ayrıntısına kadar bilmiş. Hobilerine fobilerine kadar saydı ağzım açık dinledim en küçük şeyleri bile söylemiş durum analizleri, aramızdaki farklar falan tamamen söyledi. Kesinlikle bu fal değil başka bir şey onun yaptığı. Ama o kadar olumsuz ki kaydı yarıda kesip ağladım resmen moralini bozmak isteyen atsın diyorum Bi kaç tane de vade verdi süresine daha çok var çıkar mı bilmem. Taraca müthiş kibar ve ilgili biri. Güzel olumlu konuştu ve analizleri güzeldi o da Ağustos sonu Eylül başına vade verdi. Yeşilçingene ise, daha şimdiden favorim oldu. Hayretler içinde okudum. Baktırdığım kişinin hayatında berrak adında bir kız var şu an yakın olduğu. Ve yeşilçingene bana, bu çocuğun hayatında şu an bi kız var sevgili olmak üzereler içinde b, e, r harfleri olan zayıf kumral bi kız deneyecekler ama olmayacak dedi ve bizim için 5 vade verdi. O da Ağustos yolu Eylül başına tekabül ediyor. Beklemedeyim

Kızlar yeniyim dayanamadım görüşlerimi bildirmek için hesap açtım Bende tellwede arefzaur kahinfevzi poyraz15 nakta taraca ve yeşilçingene yi denedim.Arefzaur çok kibar bir beyefendi ama sadece burç analizi yapmıştı ve bütün söyledikleri fena patladı . Poyraz15 kafamı çok karıştırdı.kartların böyle böyle diyor ama hislerim tam tersini söylüyor vs diye konuşuyor hep.bu bana bi taktik gibi geldi çıksa da çıkmasada olumsuz yorum almasın diye. Kahinfevzi Evet ilgiliydi ama herkese uyabilecek şeyler söylemiş vade olarak ağustos sonu eylül başı demiş.Nakta 16 dakikalık bir ses kaydı göndermiş. Sorduğum kişinin a dan z ye bütün özellikleri en ince ayrıntısına kadar bilmiş. Hobilerine fobilerine kadar saydı ağzım açık dinledim en küçük şeyleri bile söylemiş durum analizleri, aramızdaki farklar falan tamamen söyledi. Kesinlikle bu fal değil başka bir şey onun yaptığı. Ama o kadar olumsuz ki kaydı yarıda kesip ağladım resmen moralini bozmak isteyen atsın diyorum Bi kaç tane de vade verdi süresine daha çok var çıkar mı bilmem. Taraca müthiş kibar ve ilgili biri. Güzel olumlu konuştu ve analizleri güzeldi o da Ağustos sonu Eylül başına vade verdi. Yeşilçingene ise, daha şimdiden favorim oldu. Hayretler içinde okudum. Baktırdığım kişinin hayatında berrak adında bir kız var şu an yakın olduğu. Ve yeşilçingene bana, bu çocuğun hayatında şu an bi kız var sevgili olmak üzereler içinde b, e, r harfleri olan zayıf kumral bi kız deneyecekler ama olmayacak dedi ve bizim için 5 vade verdi. O da Ağustos yolu Eylül başına tekabül ediyor. Beklemedeyim
Yeşilçingene den memnun olmayan da çok.Ben 2 kere gönderdim reddetmişti.

Back
X