- 7 Temmuz 2018
- 70
- 17
- 3
- 27
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #25.041
yesilcingene derim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özellikle geysu ve chitra kime çıkmadıysa o önersin ikisi bana çıkmadı enerji uyuyor olabilir
Geleceği senin ve onun yaşadıkların değiştirebilir senin iradene kalmış. Dua et bence. Sen de çok baktiriyorsun biraz ara ver bence. Baktirdikca da sonuçlar değişir olumsuz olmaya başlarnaktaya gecen yollamistim bakmadi iade etti bir daha yolladim o bakarsa naktanin falini baz alip bir daha fal baktirmicam buyuk ihtimal
Bence hiç birine inanmayın içinizden geleni yapın.bugun yesilcingene,medyumcetin,ayeviii bunlara fal attim
ayeviii: eski sevgilin seni hala seviyor ozluyor ama bu hayatina da alismis bir sure daha birlesme gormuyorum eylul-ocak arasi iletisiminiz olacak ve barisacaksiniz dedi,hayatina senin yaptigin gibi o da birini almamis dedi
medyumcetin: hayatinda biri var seni de dusunuyor ama donecek kadar degil o kisiyle konusuyorlar ama 2 aya bitecek sen onunla 4 aya isik gorup iletisime gececeksin ama o donemd baska erkek daha goruyorum ikisinden birini sececeksin dedi
yesilcingene: hayatinda konustugu biri var iliskiye baslamamislar ama baslarlarsa uzun surer dedi senin platonigin var dedi harfler verdi eski sevgilin seni bi donem cok ozlemis adim gelmeyince hayati akisina birakmis dedi 8 ay vade verdi 8 aya bir iletisim olabilir ama zor bir barisma olur dedi
ben hangisine inanayim kizlar
haklisin canimGeleceği senin ve onun yaşadıkların değiştirebilir senin iradene kalmış. Dua et bence. Sen de çok baktiriyorsun biraz ara ver bence. Baktirdikca da sonuçlar değişir olumsuz olmaya başlar
Bence hiç birine inanmayın içinizden geleni yapın.
Birine inanmak zorunda degilsin canim bizlerde sana yardimci olamayiz sanirim bu konuda herkesin kafasi karisik burda nokta atislar var ama tam cikan fallar yok falan.bugun yesilcingene,medyumcetin,ayeviii bunlara fal attim
ayeviii: eski sevgilin seni hala seviyor ozluyor ama bu hayatina da alismis bir sure daha birlesme gormuyorum eylul-ocak arasi iletisiminiz olacak ve barisacaksiniz dedi,hayatina senin yaptigin gibi o da birini almamis dedi
medyumcetin: hayatinda biri var seni de dusunuyor ama donecek kadar degil o kisiyle konusuyorlar ama 2 aya bitecek sen onunla 4 aya isik gorup iletisime gececeksin ama o donemd baska erkek daha goruyorum ikisinden birini sececeksin dedi
yesilcingene: hayatinda konustugu biri var iliskiye baslamamislar ama baslarlarsa uzun surer dedi senin platonigin var dedi harfler verdi eski sevgilin seni bi donem cok ozlemis adim gelmeyince hayati akisina birakmis dedi 8 ay vade verdi 8 aya bir iletisim olabilir ama zor bir barisma olur dedi
ben hangisine inanayim kizlar
Birine inanmak zorunda degilsin canim bizlerde sana yardimci olamayiz sanirim bu konuda herkesin kafasi karisik burda nokta atislar var ama tam cikan fallar yok falan.
Cetine baktirmadim.yesilcingeneye 3 sene arayla 2 kez baktirmisim ikiside cikmamis.
Ayevi asiri bilgiler bilmisti.
Bunu bir yerlerden bilgi alsa anca soyleyebilir ya da cok iyi biliyor dedim.
Vadesi var gorecegim.
Sende de kisilik goruntu analizleri asiri iyimiydi?
Ve kizlar hakli ara vermelisin.
Her ayrilan kiz fal zaafi varsa sevgilisinden ayrildigi donemde 4,5 ay fal baktirir o surecte falcilar 1 ay sonra 2 ay sonra deyip zamani hecirttigi icin araya zaman girmis ve eski sevgilide cani okadar acitmaz olur ama 300,500 tl gitmistir hele o umutlanip harcanan beyin hucreleri...
Ve cok fal baktiran birinin tabsiyesi.bu is girdap...sonu yok..fazla kapilma derim...
Sevgiler...
Hepimiz forumu bıraktık sanırım. Nakta üçüncü kez falımı iade etti iki ay önce baktı. Şimdi görü alamamış negatifmiş. Ben geysuma atacağım. Tek sevdiğim falcım. Çıkmasa da önemli değil anı güzel anlatıyor.
cikan fali olan varmi buralar resmen sessizlestifal atsam mi diye seytan durtuyor beni de :/
cikan fali olan varmi buralar resmen sessizlestifal atsam mi diye seytan durtuyor beni de :/
BIR ÇOK FAL BAKTIRDIM SADECE NAKTA DAN MEMNUN KALDIM7 yıldır bu sitedeyim eskiden çok katılımım olurdu bir kaç yıldır izliyorum fakat yorum yazmıyorum son zamanlarda onl