tellwe.com'da bakılan fallar!

bugun yesilcingene,medyumcetin,ayeviii bunlara fal attim

ayeviii: eski sevgilin seni hala seviyor ozluyor ama bu hayatina da alismis bir sure daha birlesme gormuyorum eylul-ocak arasi iletisiminiz olacak ve barisacaksiniz dedi,hayatina senin yaptigin gibi o da birini almamis dedi

medyumcetin: hayatinda biri var seni de dusunuyor ama donecek kadar degil o kisiyle konusuyorlar ama 2 aya bitecek sen onunla 4 aya isik gorup iletisime gececeksin ama o donemd baska erkek daha goruyorum ikisinden birini sececeksin dedi

yesilcingene: hayatinda konustugu biri var iliskiye baslamamislar ama baslarlarsa uzun surer dedi senin platonigin var dedi harfler verdi eski sevgilin seni bi donem cok ozlemis adim gelmeyince hayati akisina birakmis dedi 8 ay vade verdi 8 aya bir iletisim olabilir ama zor bir barisma olur dedi

ben hangisine inanayim kizlar

kızlar merhaba, uzun süredir yapıp yapmamak arasında kalmıştım lakin bugün bi karar verdim onu uygulamaya koyacağım. tüm fal uygulamalarındaki hesapları silip artık fal baktırmayacağım.
nakta'nın falının belirli bi kısmının çıktığını dip not olarak söylemem gerek. son kez tüm falları okudum dinledim. ama olacakları artık öğrenmek, düşünce öğrenmek istemiyorum. topiğide bırakıyorum. çünkü burda şizofreni hastası olmama ramak kaldı.
ne olacaksa olacak o anı bilmiyo/muş gibi yaşamak istiyorum.
kendinize iyi bakın. sağlıcakla

naktaya gecen yollamistim bakmadi iade etti bir daha yolladim o bakarsa naktanin falini baz alip bir daha fal baktirmicam buyuk ihtimal
Geleceği senin ve onun yaşadıkların değiştirebilir senin iradene kalmış. Dua et bence. Sen de çok baktiriyorsun biraz ara ver bence. Baktirdikca da sonuçlar değişir olumsuz olmaya başlar

ayeviii: eski sevgilin seni hala seviyor ozluyor ama bu hayatina da alismis bir sure daha birlesme gormuyorum eylul-ocak arasi iletisiminiz olacak ve barisacaksiniz dedi,hayatina senin yaptigin gibi o da birini almamis dedi

medyumcetin: hayatinda biri var seni de dusunuyor ama donecek kadar degil o kisiyle konusuyorlar ama 2 aya bitecek sen onunla 4 aya isik gorup iletisime gececeksin ama o donemd baska erkek daha goruyorum ikisinden birini sececeksin dedi

yesilcingene: hayatinda konustugu biri var iliskiye baslamamislar ama baslarlarsa uzun surer dedi senin platonigin var dedi harfler verdi eski sevgilin seni bi donem cok ozlemis adim gelmeyince hayati akisina birakmis dedi 8 ay vade verdi 8 aya bir iletisim olabilir ama zor bir barisma olur dedi

Bence hiç birine inanmayın içinizden geleni yapın.

Birine inanmak zorunda degilsin canim bizlerde sana yardimci olamayiz sanirim bu konuda herkesin kafasi karisik burda nokta atislar var ama tam cikan fallar yok falan.
Cetine baktirmadim.yesilcingeneye 3 sene arayla 2 kez baktirmisim ikiside cikmamis.
Ayevi asiri bilgiler bilmisti.
Bunu bir yerlerden bilgi alsa anca soyleyebilir ya da cok iyi biliyor dedim.
Vadesi var gorecegim.
Sende de kisilik goruntu analizleri asiri iyimiydi?

Ve kizlar hakli ara vermelisin.
Her ayrilan kiz fal zaafi varsa sevgilisinden ayrildigi donemde 4,5 ay fal baktirir o surecte falcilar 1 ay sonra 2 ay sonra deyip zamani hecirttigi icin araya zaman girmis ve eski sevgilide cani okadar acitmaz olur ama 300,500 tl gitmistir hele o umutlanip harcanan beyin hucreleri...
Ve cok fal baktiran birinin tabsiyesi.bu is girdap...sonu yok..fazla kapilma derim...
Sevgiler...

Birine inanmak zorunda degilsin canim bizlerde sana yardimci olamayiz sanirim bu konuda herkesin kafasi karisik burda nokta atislar var ama tam cikan fallar yok falan.
Cetine baktirmadim.yesilcingeneye 3 sene arayla 2 kez baktirmisim ikiside cikmamis.
Ayevi asiri bilgiler bilmisti.
Bunu bir yerlerden bilgi alsa anca soyleyebilir ya da cok iyi biliyor dedim.
Vadesi var gorecegim.
Sende de kisilik goruntu analizleri asiri iyimiydi?

Ve kizlar hakli ara vermelisin.
Her ayrilan kiz fal zaafi varsa sevgilisinden ayrildigi donemde 4,5 ay fal baktirir o surecte falcilar 1 ay sonra 2 ay sonra deyip zamani hecirttigi icin araya zaman girmis ve eski sevgilide cani okadar acitmaz olur ama 300,500 tl gitmistir hele o umutlanip harcanan beyin hucreleri...
Ve cok fal baktiran birinin tabsiyesi.bu is girdap...sonu yok..fazla kapilma derim...
Sevgiler...

kisilik analizleri cok dogruydu,evet canim farkindayim ama ihtiyactan cok hobi gibi bir sey oldu artik

Hepimiz forumu bıraktık sanırım. Nakta üçüncü kez falımı iade etti iki ay önce baktı. Şimdi görü alamamış negatifmiş. Ben geysuma atacağım. Tek sevdiğim falcım. Çıkmasa da önemli değil anı güzel anlatıyor.

Fal sepetinden Zeus’a baktırdım dün genel sordum çok güzel anlatmış herşeyi hiç sormadığım halde eski ile ilgili durumu da bilmiş gelecek ile ilgili söyledikleri tutarlı olabilecek şeyler fiyatı da uygun 50-100 TL’ye kredi almaya gerek yok yani çok da tatlı bir kadın

Naktaya 8 ay baktırmıştım şimdi dinledim çıkmış mı diye. Anlık durumları güzel yorumlamış beğendim. Şubat gibi dönme durumu var ama kopuş olacak demiş şubatta dönen ben oldum evet kopuş yaşandı. Hayatına biri girecek demiş haziran gibi kimse girmedi daha doğrusu ben cok insanla karsılastım ama istemedim

Back
X