Merhaba kızlar 4aydır fal baktırmıyorum ama vade olarak hep agustos denmişti zamanında baktırdıgım falları söyliyim dedim. Hıcbırı bılemedı oncelıkle bunu söylemeliyim o yüzden fal baktırmayı bıraktım zaten hep boş yere param gıdıyordu hem de kafamı bos yere sacma sapan seylerle doldurmus oluyordum. Bu ay tesaduf eseri bı arkds vasıtası ıle eskı erkek arkdsmla görüştüm. Bi kafede denk geldik ve uzun uzun konusma fırsatım oldu. Sardunya, chitra, taraca, ayevi, buğra ve birçoğu bununla ilgili hiçbişe bılemedıler. Nurbanu, bergüzar, doğa dan, saraylının dediği gibide olmadı. Anlık olarak içinde bulundugu psikolojik durumu bilenler oldu ama onlarda herkesin bılebılecegı seyler zaten. Hepsı Ağustos’ta sana gelecek tekrardan konusmaya baslayacaksınız kıymetını anlayacak tarzda konusmustu halbukı öyle bişe yok tesaduf eseri karsılastık ve barısma gibi bi ıstegı falanda yok kendı yoluna bakıyor. O an baktırdıgımız fallarda ne dusunuyosak onu gore yorum yapıyorlar ama fıkırlerımız her an degısıyor ve hayatımızda buna gore sekıllenıyor yani o anki durumumuza göre 6ay sonrasını söyleyemez kimse cunku o zamana kadar herkesin fikirleri değişkenlik gösterebilir kararından vazgecebılır ya da dönecekse bile dönemeyeblr şuan kafam rahat ne olacak dıye merak da etmıyorum cunku kendısını gordugum zaman sordum hayatında bırı var dıyenlerde cok oldu ama yok bosuna kendımı yemısım bundan sonrasını da yasayıp görecez zaten bosuna kafa karıstırmaya gerek yok bence hersey bızım elımızde kalbınızın sesını dinleyin sizi yanıltmayacaktır