tellwe.com'da bakılan fallar!

Buğranın falını ben de çok anlamadım hatta kafam karıştığı için bir soru sordum sorduğum soru için yeniden fal bakmış resmen valla çok mutlu oldum uzun uzun açıklamış yazmış. İnşallah çıkar

Buğranın falını ben de çok anlamadım hatta kafam karıştığı için bir soru sordum sorduğum soru için yeniden fal bakmış resmen valla çok mutlu oldum uzun uzun açıklamış yazmış. İnşallah çıkar
Bugra bana cikmadi Agustos'ta bahsettigi seyler vardi Agustos'ta hicbir gelisme olmamisti hala olmadi :)

Hadi ya :KK43: aman ya o anki enerjilerinden midir nedir zaten anlamadim ben bu isi valla su fal batagindan kurtulcam insallah :))
Ben ona 2 hafta ustuste kahve ve tarot atmistim her ikisinde de Agustos demisti tutarliydi ama olmadi. Son zamanlarda bana en mantikli Ecem23 geldi bilmiyorum gerci onun da kis aylarinda dedigi surec olur mu olmaz mi ama anlik olarak guzel yorumladi ve dogru tespitleri vardi.

Ay kizlar tellwe havadise..den falim geldi once 5 yildiz verdim isimler dogru falan filan diye sonra soyisimleri de istedigi icin killanmistim zaten soyledigi isimler ve olaylarin facebookumda sadece herkese acik olan postlarimdan soyledigini farkettim... birkac postum acikti o da onlari solemis zaten... baska da bi halt yazmamis sonra yorum yazdim cok komik o yakin falci arkadasiniza selam soyleyin hakkimi helal etmiyorum demis falan ahahaha falci arkadasim olsa tellwede ne isim olur yaaa ahahah cok komikler ya nediim... baktiracak arkadaslar biraz daha dusunsun derim...

Ay kizlar tellwe havadise..den falim geldi once 5 yildiz verdim isimler dogru falan filan diye sonra soyisimleri de istedigi icin killanmistim zaten soyledigi isimler ve olaylarin facebookumda sadece herkese acik olan postlarimdan soyledigini farkettim... birkac postum acikti o da onlari solemis zaten... baska da bi halt yazmamis sonra yorum yazdim cok komik o yakin falci arkadasiniza selam soyleyin hakkimi helal etmiyorum demis falan ahahaha falci arkadasim olsa tellwede ne isim olur yaaa ahahah cok komikler ya nediim... baktiracak arkadaslar biraz daha dusunsun derim...

Kiz panpa valla ben asla ad soyadi veren diyen falcilara baktirmiyorum. Acip sosyal medyadan bakiyorlar. Falcinin ad soyadla ne isi olur?

Ya sorma ben de sonradan uyandim bana bi cemkirmis duvardan ordan burdan yazmis falan bi de beni tehdit etmis tehlikeli islerle ugrasiyosun diye

Hic ciddiye alma panpa, zaten sana ya da baska birine zarar verecek durumu olsaydi tellwede fal bakmazdi :olamaz:Rahatsiz olduysan tellwe site yonetimine sikayet edebilirsin.

Ya sorma ben de sonradan uyandim bana bi cemkirmis duvardan ordan burdan yazmis falan bi de beni tehdit etmis tehlikeli islerle ugrasiyosun diye
Ya o falcının duvarına baktım, birisi ne zaman bakabilirsiniz diye sormuş öyle bi cevap vermiş ki cevabından negatiflik akıyor resmen. ‘Falınızı çekin, bundan sonra da size asla bakmayacağım.’ demiş. Alt tarafı ne zaman bakacağını soran birisine bile böyle cevap veriyorsa size verdiği cevapları düşünemiyorum.

Ben baktırmıştım ve beğenmedim çok ucu açık bir faldı. Bu 10 günün tarihini vermişti gelişme olursa yazarım ama sanmıyorum

Yazarsan sevinirim canım. 10 gün azmış bakalım tutacak mı?

Ben de baktırdım ama tavsiye dolu bir faldı. Net bir tarih vermemişti 23 2018 dedi sadece burcumun özelliklerinden falan bahsetmişti

23 2018 ne demek?

Kızlar bakın ben asla bi falcıya isim soy isim vermem. Yapmayın. Hatta kahve fallarında erkeğin ismini vermem çünkü harfi isimden sallıyorlar. Facebook üzerinden fal atmam. Aynı falcıya 2. Kez atıyorsam aynı hesaptan atmam. Başka hesaptan atarım ki istikrarlı mı göreyim. Bu yüzden 28839294030484903 fal hesabım var bazen bende karıştırıyorum :KK70:

Valla ben artik tellweye falan girmem bu nedir ya zaten bi dunya baktirinca da anliyosun en azindan ben anlik durumun analizini bir nokta atisini falan bekliyorum faldan komsu teyze falini beklemiyorum. Tabii vadeler ya da sonuc da tutsa cok super olur. Suana kadar sonuc cikan ya da anlik durumlari tutturanlar bende zumra, pelin bilge, dogadan, nakta, lydian, yesilcingene, kaan, bugra

Back
X