tellwe.com'da bakılan fallar!

9 ekıme kadar bı etkılesım olucak gibi ama net degıl ama senın sevgılın oldugunu dusunuyo ona bi yol acman lazım dedı ekım ayını verdide karısık bıraz benım durumlar ben bıle anlam veremıyorum aslında özelden anlatırım sana :)))

Kızlar efsunine ye ask fali gonderdim. Sadece sorularima cevap vermis. Baska yorum yok. Baktiran oldu mu aranizda cikiyor mu soyledikleri.

Kızlar tellwe falcılarına dikkat edin. Genelde kaliteli falcı çok az bu site bu yüzden dolandırıcı falcı çok. Aynı kişinin birden fazla falcı hesabı olmasına defalarca şahit olduk. Şimdi soruları da ücretli yapmışlar sanki çok bi üst seviye falcı varda ben uzun zamandır Geysu harici atmıyorum ama takip ediyorum. Ellynore'u denedim işte o kadar. Tellwe asla üye odaklı, üye haklarını önemseyen bir site değil, bana güven vermiyor dikkat edin derim. İyice inceleyin.
Ya bi de Geysu disinda insani onemseyen var mi bilemedim cnku mesela birine fal gonderiyosun ornegn chtra bazen 1 haftayi bazen 2 haftayi bulabiliyo yorumlmasi ve su zaman icinde yorum yapacagim cekmeyin fali diye bilgilendirme bile yapmiyo.. Bence en azindan kac gun icinde yorumlayabilecegini soylemeliler ya da belli gunler icinde yorumlamalilar yonetim bu konuda aksiyon almali diger uygulamalar bu konuda daha ozverili sanki..

Bende dün buğraya baktırdım 3 haftalık bi vade verdi bekliyorum insallah çıkar yazacağım buraya. Genel anlamiyla güzel bi yorumdu hislerimi ve bulunduğum dönemi iyi bildi. Sordugum bazi sorulara cvp vermedi ama olsundu :KK70:
Cikar insallah cnm:-) bana d cikiyo dedikleri ve kisa zamanda yorumluyo bu acidan da guzel:)

Ya bi de Geysu disinda insani onemseyen var mi bilemedim cnku mesela birine fal gonderiyosun ornegn chtra bazen 1 haftayi bazen 2 haftayi bulabiliyo yorumlmasi ve su zaman icinde yorum yapacagim cekmeyin fali diye bilgilendirme bile yapmiyo.. Bence en azindan kac gun icinde yorumlayabilecegini soylemeliler ya da belli gunler icinde yorumlamalilar yonetim bu konuda aksiyon almali diger uygulamalar bu konuda daha ozverili sanki..
Geysuya şimdi fal attım bakalım :)

Gerci nakta zumra ve doga da uyarida bulunmustu hicbi dediklerini yapmamisim simdi kafami taslara vuruyorum :)) simdi geri donse valla ne dedilerse yapicam :)))

Bugrayi mi diyosun bana ilk fali baya cikmis ya hele sonradan tekrar dinleyince aydinlanma yasadim uyarilarda bulunmus ben onlari kayle almadigim icin tekrar ayrildik hahhah
Ya bi de bugra'da mesela soru neyse ona odaklanip acikliyo bikac soru olsa bile cvpliyo onlara odaklanip onu seviyorum mesela bazi soru sordugumuz ama cok alakasiz baska seyler soyleyip algımız uzerinde oyun oynayan falcilar gibi degil , hayatimda bi ise yaramayacak (ciksa bile cok onem arz etmeyecek)ekstra kafa karistirici bilgiler vermiyo beynimi bulandirmiyo detay ektralarla en azindan:)

Falmabedinde tarot yollarken sistemden kart seçmiyor muyuz? ilk defa kullanacağım siteyi kahve fincanı fotosu yükleyemedim tarot baktırayım dedim onda da kart seçtirmiyor :/[/QUO
günaydın, bilgisayardan bende kahve fotografı yükleyemedim, ama mobilden yükleniyor kahve fotoğrafı, gönderdiniz mi siz

Ya bi de bugra'da mesela soru neyse ona odaklanip acikliyo bikac soru olsa bile cvpliyo onlara odaklanip onu seviyorum mesela bazi soru sordugumuz ama cok alakasiz baska seyler soyleyip algımız uzerinde oyun oynayan falcilar gibi degil , hayatimda bi ise yaramayacak (ciksa bile cok onem arz etmeyecek)ekstra kafa karistirici bilgiler vermiyo beynimi bulandirmiyo detay ektralarla en azindan:)
Aynen ama ilk baktirdigibda ne diyo ya diosun hatta herkese ayni seyi soyluyomus gibi geliyo sonra alistiginda ne demek istedigini anliyosun da ben biraz gec anladim hahaha... sana verdigi vade cikti mi?

Malesef. Müşteri hizmetlerine mail de atamadım, email girmediniz diye hata veriyor sürekli. Mobil uygulamasını indirdim o da açılmıyor hata veriyor. Kredi yüklediğim ile kaldım siteye. N Neredeyse

Bugrayi mi diyosun bana ilk fali baya cikmis ya hele sonradan tekrar dinleyince aydinlanma yasadim uyarilarda bulunmus ben onlari kayle almadigim icin tekrar ayrildik hahhah
Aynen canım Ağustos gibi yazıcak dedı yazmadı ve hayatına baska biri giricek ama dedi girmedi yani kimsede 2 kez dinledim hatta cıkmamıss

Back
X