tellwe.com'da bakılan fallar!

bilmiyorum beğenen de var beğenmeyen de,ben çok konuşulduğu için baktırıyorum.umarım hayatımla örtüşen şeyler söyler.
Ben geçen yıl baktırdım geysuya an geçmiş ve iş konusunda çok iyiydi.gelecektede iyiydi.olumsuz yorum almıştım onun dediği gibi oldu.ama mesela tarihler tutmamıştı.birde gelecekte biriyle tanışacağım söyledi.bu kişiylede hiç tanışmadım,tanışacağım varsada ben o ara hayatıma kimseye alma niyetinde değildim.bu dediği olmadı mesala.yine baktırdım bu kez olumlu bakalım çıkarsa yazarım.

Ya bi de Geysu disinda insani onemseyen var mi bilemedim cnku mesela birine fal gonderiyosun ornegn chtra bazen 1 haftayi bazen 2 haftayi bulabiliyo yorumlmasi ve su zaman icinde yorum yapacagim cekmeyin fali diye bilgilendirme bile yapmiyo.. Bence en azindan kac gun icinde yorumlayabilecegini soylemeliler ya da belli gunler icinde yorumlamalilar yonetim bu konuda aksiyon almali diger uygulamalar bu konuda daha ozverili sanki..

Aynen o konuda geysu çok medeni. Yazar, giremeyecekse çekmek isteyen çeksin falını der. Soruya bile kredi koymuş tellwe artık sıyırmış atmıyorum ben tellweye artık.

Bana da dondu simdi. Bekleyecegim bakalim. Nasildi fali ? Ben ilk defa attim burda begeneni de var begenmeyeni de :)
Valla burda begenılen falcılara attım yinede cıkmadı benim o yuzden bi umut işte baya uzundu kişilik analizi falan güzeldi yani 2 ay kadar bi süre verdi bakalım hayırlısın:)) ben begendım hıc olmassa ozenli ve gercekci bi faldı

Banu Yılmaz nasıl arkadaşlar.Fikri olan yazabilir mi??
Banu ilk fal attıgımda gerçekten yani nokta atıslarıyla dolu bi faldı hayran kalmıstım söyledikleri cok dogruydu ama 2. 3. Kez attıgımda hep aynı seylerı tekrarlamıs boyle ozenmemıs fazla ama seviyorum onu 10 tl ztn fal seyim tutunca atıyorum arada

Back
X