- 10 Mart 2018
- 581
- 202
- 33
- 49
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #25.821
ben 4. sıradayım.bekliyorum.ilk kez baktırıyorum.Bana da dondu simdi. Bekleyecegim bakalim. Nasildi fali ? Ben ilk defa attim burda begeneni de var begenmeyeni de :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 4. sıradayım.bekliyorum.ilk kez baktırıyorum.Bana da dondu simdi. Bekleyecegim bakalim. Nasildi fali ? Ben ilk defa attim burda begeneni de var begenmeyeni de :)
ben 4. sıradayım.bekliyorum.ilk kez baktırıyorum.
Ben geçen yıl baktırdım geysuya an geçmiş ve iş konusunda çok iyiydi.gelecektede iyiydi.olumsuz yorum almıştım onun dediği gibi oldu.ama mesela tarihler tutmamıştı.birde gelecekte biriyle tanışacağım söyledi.bu kişiylede hiç tanışmadım,tanışacağım varsada ben o ara hayatıma kimseye alma niyetinde değildim.bu dediği olmadı mesala.yine baktırdım bu kez olumlu bakalım çıkarsa yazarım.bilmiyorum beğenen de var beğenmeyen de,ben çok konuşulduğu için baktırıyorum.umarım hayatımla örtüşen şeyler söyler.
ben banu dogruya baktırıyorum. yılmaz olan sallıyorBu Banu Yılmaz nasıl arkadaşlar.
Geçen yıl baktırmıştım kısa bi faldı bildiği şeyler oldu iletişim tarihini falan bilmişti ama bi öngörüsünün tam tersi oldu ama gene beğenmiştim o dönem bi daha baktırmadım zatenBanu Yılmaz nasıl arkadaşlar.Fikri olan yazabilir mi??
nasıl peki Banu Doğruben banu dogruya baktırıyorum. yılmaz olan sallıyor
2 - 3 günde baktı :) bakar ama yakında. Eğer uzakta değilse.Hala bekliyorum.Bakmadı.2 gün oldu.Taraca'da bekliyor.Ne yapsam acaba?size 2-3 gün mü yoksa 23 gün de mi baktı? anlamadım?
Ya bi de Geysu disinda insani onemseyen var mi bilemedim cnku mesela birine fal gonderiyosun ornegn chtra bazen 1 haftayi bazen 2 haftayi bulabiliyo yorumlmasi ve su zaman icinde yorum yapacagim cekmeyin fali diye bilgilendirme bile yapmiyo.. Bence en azindan kac gun icinde yorumlayabilecegini soylemeliler ya da belli gunler icinde yorumlamalilar yonetim bu konuda aksiyon almali diger uygulamalar bu konuda daha ozverili sanki..
Valla burda begenılen falcılara attım yinede cıkmadı benim o yuzden bi umut işte baya uzundu kişilik analizi falan güzeldi yani 2 ay kadar bi süre verdi bakalım hayırlısın:)) ben begendım hıc olmassa ozenli ve gercekci bi faldıBana da dondu simdi. Bekleyecegim bakalim. Nasildi fali ? Ben ilk defa attim burda begeneni de var begenmeyeni de :)
Baktırınca yaz memnun kalıp kalmadıgını merak ettim :))ben 4. sıradayım.bekliyorum.ilk kez baktırıyorum.
Banu ilk fal attıgımda gerçekten yani nokta atıslarıyla dolu bi faldı hayran kalmıstım söyledikleri cok dogruydu ama 2. 3. Kez attıgımda hep aynı seylerı tekrarlamıs boyle ozenmemıs fazla ama seviyorum onu 10 tl ztn fal seyim tutunca atıyorum aradaBanu Yılmaz nasıl arkadaşlar.Fikri olan yazabilir mi??
Geldi bu konuda iyi , birde nesibe bende iyiydiAnda iyi olan karşı tarafın düşüncelerini iyi okuyabilen kimi önerirsiniz
Geysu demek istedimGeldi bu konuda iyi , birde nesibe bende iyiydi
Geysu size çıktı mı?Geysu demek istedim![]()