tellwe.com'da bakılan fallar!

Diğer topikte paylaştığın “ rüyalar ve sembol okuma” yazını notlarıma almıştım.
İlerleme kaydedebildin mi ?
Kitap, video, site vs önerin var mı ?
Ben birkaç kitap baktım bugün ama işin içinden çıkamadım..o_O
İlginç ve mesaj içerikli rüyalar görüyorum ama okuyamıyorum bu ara. Aklıma sen geldin..
:KK200:

aynen nedir hiç bilmiyorum nete baktım duvar falı valla hiçbişi çıkmadı :)))
su falında da baya iyi diyorlar cnm baktırdın mı tuttu mu?
bu arada kızlar akila ne ayak? yorumlar hep kötü hatta yeni 1 yıldız vermişler ama hep %100 robot mu?
Su falı attim. Durum analizi iyiydi sorularıma cevap vermis. Cok da uzun degildi. Vade iki aya kadar demis. O yüzden bilmiyorum sonuç ne olur

gyesu baya seviliyor sanırım ya ?? ben geleceğe inanmıyorum (doğru çıkabilir tabii ki de ben geleceğin değişken olduğunu düşünüyorum.) da anda nasıldır? hisleri kuvvetli biri sanırım.

Kızlar geysu ek soruya dönüş yapiypr my ben esli falimdan 2 hafta sonra alakali bir spru sordum ama donüs yapar mi

Ben baktirdirdigim zaman 1 gun snra sormustum ama cevaplar buyuk ihtimalle yoksa bilgilendirir diye dusunuyorum.. ben bir fal daha atacagim galiba. Cnku durumlar bi tuhafladi ://

Tellwe'de hemen hemen hergün çoklu hesap olsun, kopyala yapıştır fal olsun, falcı grupları olsun ve daha buna benzer birçok durum görüp şahit oluyoruz ama bazı hesaplar da direkt insanın gözüne sokuluyor aynı insanın farklı fotolarıyla farklı iki hesap üstelik profilleri yanyana yer alıyor saatler boyunca. Bugün dikkatimi çeken örnek: Asigenç ve Canısı27 bariz aynı adam ve kim bilir diğer profil/profilleri kimler? Bunlardan yorum almayacağız muhtemelen ama aklımızda bulunsun. Burada bir kaydımız olsun. Traji komik resmen :/

Tellwe'de hemen hemen hergün çoklu hesap olsun, kopyala yapıştır fal olsun, falcı grupları olsun ve daha buna benzer birçok durum görüp şahit oluyoruz ama bazı hesaplar da direkt insanın gözüne sokuluyor aynı insanın farklı fotolarıyla farklı iki hesap üstelik profilleri yanyana yer alıyor saatler boyunca. Bugün dikkatimi çeken örnek: Asigenç ve Canısı27 bariz aynı adam ve kim bilir diğer profil/profilleri kimler? Bunlardan yorum almayacağız muhtemelen ama aklımızda bulunsun. Burada bir kaydımız olsun. Traji komik resmen :/
Yuh:)
Screenshot_3.webp

Nakta hanım sana aynı hesabımdan 2 fal atmışım (diğer hesapla toplam 3 olmuş) ve evet Cansu için baktırdım onu da hatırladım. Sen benim kim olduğumu nereden biliyorsun da o falların sahibinin ben olduğumu anladın?Hiçbir fal sitesinde Kk daki nickim yok. Daha önce burada evremdamla isimli falcının arkadaşı gelip onun yazdığı yazıyı ekleyince tartışma çıktı. Onda da dava edeceğim gibi saçma bir cümle vardı. Eee o kadın bunu yazınca “senin falcın vergi mi veriyor, fatura mı kesiyor” diyen kişilerle; nakta dava açsa hakkı var diyenler aynı. İnsanların memuriyetini giderebilecek ne varmış elinde ? Ben memur falan değilim , birine böyle bir cümle kurduğunu ilk kez duydum. Eğer gerçekse böyle bir cümle kurduysa, nasıl hala savunulabiliyor şaşıyorum. (Elinden geleni ardına koymasın). Arkadaşla olan konuşmasını yollamış nakta hanım. İsminin hepsinin üstünü de çizmemiş zaten kim olduğu okunuyor. Ben sadece o kişinin Kk’dan bir üye olduğunu nasıl anladı bunu merak ediyorum. (Kızın kaç fal attığı ne beni ne de başka birini ilgilendirmez. Hepimiz yetişkin insanlarız kendi aklımız fikrimiz var. Falcı bakmayacaksa engeller olay basit. Kendisini nimetten saymasın) Bu kadın bizi farklı nicklere rağmen nasıl tanıyor? Tellwe’de çalışan biriyle de görüştüm. Oradaki hiçbir falcı başkası gidip söylemeden seni tanıyamaz, Kk’daki nickini bilemez dedi ama bu kadın herkesi ilginç bir şekilde tanıyor.Bu bayanla ilgili bugüne kadar bir sürü tartışma çıktı Çoğu kişi de Nakta,Sezgi ve Asenat olayından sonra yazmadı buraya zaten.Geçmiş sayfalarda da yazılan şeyler var. Nakta yazıp aratan herkes görür. Çoğu kişi ondan negatif enerji aldığını yazdı diye ki ben de vardım bu insanlar arasında , özelden savunanlar bile oldu. (Aynısını asenat’da da yaşadım ama o zaman umursamadım). Burası insanların fikir alışverişi yaptığı bir platform. Deneyimlerini paylaşan insanlara “sen yalancısın, Nakta yalan söylemez” demek kimseye düşmez. Falını beğenmeyen kişiye “haram olsun” diyen bir insan zaten çok da kaale alınmaya değer biri değildir. Diğer yorumu da onun yaptığına neredeyse eminim ama hadi yapmamış olsun. Çünkü o yorumda geçen söylemi Akrepgöz ve Nakta için yazmışım buradaki bazı üyelere. 2 gündür teker teker mesajlara bakıyorum. (Akrepgöz’e fal attığım hesabım Hotmail hesabı, yani tellwe’deki ilk hesaplarımdan. Bu bayan ondan sonra sisteme giriş yaptı ya da burada ismi geçmediği için baktırmadım. Akrepgöz’e fal atalı 3 seneden fazla olmuştur. Nakta’ya ise 2 sene. Olayın çok eski olduğunu düşünmüyorum çünkü o ara benim görüştüğüm biri vardı. Öyle sık sık fal atmıyordum) Sonuç olarak herkes istediği şeye inansın, istediğine fal atsın. Ben burada bana yazılan iade yorumunu zaten gülerek yazdım bir arkadaşa , kafana takma bak bana neler yazıldı diye. Aynı şeyi cevaplar mı cevapsız mı ismi her neyse onun için de burada yazdım. Madem hak arıyorsunuz Nakta’yı tek başına savunmayın. Cevaplar bunu yapmaz “kanıtla” da deyin, o zaman ben de dahil herkes bu kişiler bütün falcıları savunuyorlar diye düşünüyor. (Geysu’yu savundunuz biliyorum, inkar etmiyorum). Olay daha fazla uzamasın. Bu yazdığımı da hanımefendiye yollayın. Çok çok selam söyleyin , zaten adımı falan da biliyordur kesin burcu seni gözlerinden öpüyormuş deyin.

Ps: Yorulmayın diye yazdığım mesajın ekran görüntüsünü de aldım. Direkt atarsınız .

Eklentiler

• 7122F973-B6A0-4E3A-A05A-E6FA8C031288.webp
    7122F973-B6A0-4E3A-A05A-E6FA8C031288.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 105
  • 1772B9B6-BD43-4674-AE7F-2FB6AD59EF81.webp
    1772B9B6-BD43-4674-AE7F-2FB6AD59EF81.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 111
  • B2B82E34-1C69-47FE-B8CA-242631CDECF3.webp
    B2B82E34-1C69-47FE-B8CA-242631CDECF3.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 101
  • 4B352089-11DE-4475-912B-D0FF1BA63147.webp
    4B352089-11DE-4475-912B-D0FF1BA63147.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 105
Nakta hanım sana aynı hesabımdan 2 fal atmışım (diğer hesapla toplam 3 olmuş) ve evet Cansu için baktırdım onu da hatırladım. Sen benim kim olduğumu nereden biliyorsun da o falların sahibinin ben olduğumu anladın?Hiçbir fal sitesinde Kk daki nickim yok. Daha önce burada evremdamla isimli falcının arkadaşı gelip onun yazdığı yazıyı ekleyince tartışma çıktı. Onda da dava edeceğim gibi saçma bir cümle vardı. Eee o kadın bunu yazınca “senin falcın vergi mi veriyor, fatura mı kesiyor” diyen kişilerle; nakta dava açsa hakkı var diyenler aynı. İnsanların memuriyetini giderebilecek ne varmış elinde ? Ben memur falan değilim , birine böyle bir cümle kurduğunu ilk kez duydum. Eğer gerçekse böyle bir cümle kurduysa, nasıl hala savunulabiliyor şaşıyorum. (Elinden geleni ardına koymasın). Arkadaşla olan konuşmasını yollamış nakta hanım. İsminin hepsinin üstünü de çizmemiş zaten kim olduğu okunuyor. Ben sadece o kişinin Kk’dan bir üye olduğunu nasıl anladı bunu merak ediyorum. (Kızın kaç fal attığı ne beni ne de başka birini ilgilendirmez. Hepimiz yetişkin insanlarız kendi aklımız fikrimiz var. Falcı bakmayacaksa engeller olay basit. Kendisini nimetten saymasın) Bu kadın bizi farklı nicklere rağmen nasıl tanıyor? Tellwe’de çalışan biriyle de görüştüm. Oradaki hiçbir falcı başkası gidip söylemeden seni tanıyamaz, Kk’daki nickini bilemez dedi ama bu kadın herkesi ilginç bir şekilde tanıyor.Bu bayanla ilgili bugüne kadar bir sürü tartışma çıktı Çoğu kişi de Nakta,Sezgi ve Asenat olayından sonra yazmadı buraya zaten.Geçmiş sayfalarda da yazılan şeyler var. Nakta yazıp aratan herkes görür. Çoğu kişi ondan negatif enerji aldığını yazdı diye ki ben de vardım bu insanlar arasında , özelden savunanlar bile oldu. (Aynısını asenat’da da yaşadım ama o zaman umursamadım). Burası insanların fikir alışverişi yaptığı bir platform. Deneyimlerini paylaşan insanlara “sen yalancısın, Nakta yalan söylemez” demek kimseye düşmez. Falını beğenmeyen kişiye “haram olsun” diyen bir insan zaten çok da kaale alınmaya değer biri değildir. Diğer yorumu da onun yaptığına neredeyse eminim ama hadi yapmamış olsun. Çünkü o yorumda geçen söylemi Akrepgöz ve Nakta için yazmışım buradaki bazı üyelere. 2 gündür teker teker mesajlara bakıyorum. (Akrepgöz’e fal attığım hesabım Hotmail hesabı, yani tellwe’deki ilk hesaplarımdan. Bu bayan ondan sonra sisteme giriş yaptı ya da burada ismi geçmediği için baktırmadım. Akrepgöz’e fal atalı 3 seneden fazla olmuştur. Nakta’ya ise 2 sene. Olayın çok eski olduğunu düşünmüyorum çünkü o ara benim görüştüğüm biri vardı. Öyle sık sık fal atmıyordum) Sonuç olarak herkes istediği şeye inansın, istediğine fal atsın. Ben burada bana yazılan iade yorumunu zaten gülerek yazdım bir arkadaşa , kafana takma bak bana neler yazıldı diye. Aynı şeyi cevaplar mı cevapsız mı ismi her neyse onun için de burada yazdım. Madem hak arıyorsunuz Nakta’yı tek başına savunmayın. Cevaplar bunu yapmaz “kanıtla” da deyin, o zaman ben de dahil herkes bu kişiler bütün falcıları savunuyorlar diye düşünüyor. (Geysu’yu savundunuz biliyorum, inkar etmiyorum). Olay daha fazla uzamasın. Bu yazdığımı da hanımefendiye yollayın. Çok çok selam söyleyin , zaten adımı falan da biliyordur kesin burcu seni gözlerinden öpüyormuş deyin.

Ps: Yorulmayın diye yazdığım mesajın ekran görüntüsünü de aldım. Direkt atarsınız .
Bana da dokundurmuşsun yazında eyvallah haklı olduğun taraflar var..
Lakin anlayamadığın şeyler olmuş..
1- konuda bahsi geçen memur arkadaş sen değilsin zaten.
2- evremdamla mevzusunda dava konusu ile bu konu aynı değil...
Çünkü o memur arkadaşın nakta ya attığı mesajları ben ve bir kaç arkadaş gördük. İçeriği biliyoruz ve o içeriği burada mümkün değil paylaşamam diyen kazen var.
Evremdamla nın arkadaşı topiğe yazıp çizeni dava edeceğini söyledi.. benim tepkim bunaydı.. yine olsa yine tepki gösteririm..
Nakta nın dava edeceğini söylediği olaysa birebir kendi şahsi hesabına yazılan ve kişisel saldırı hakaret ve tehdit içeren mesajlar. Yani 2 durum birbirinden tamamen farklı..

3- Buraya ve falcılara herkes kendini o kadar açık ediyor ve halini açıyor ki, ( bu bir eleştiri değil arkadaşlar sadece durum tespiti zira bende zaman zaman özel şeyler yazmış bulundum kendime dair ) fal atıp kaçıncı sırada olduğunu, yorumum şimdi geldi, falımı bekliyorum minvalinde yazıyor ki, kimin kim olduğunu anlamak için ultra zeka gerekmiyor.. bu suçlama ve savunmadan birşey çıkmaz..

4- vaselin ucundan kıyısından bir ekran görüntüsü alarak evvelsi gün @capella79 ya yaptıramadığı şeyi dün sana yaptırıp sonrada ortadan yok oldu.. haliyle de sen mahcup olmuş oldun boşyere.. çok da ciddiye alınası bir durum değil takma kafana..

5- kimin kime kaç kez fal yolladığı kimseyi ilgilendirmez evet bence de.. zaten konu da bu değil...
Falcı sana beddua etmiş mi ? Sana varlıklarımı yollarım diye tehdit içerikli mesaj atmış mı ?
Bulurum diyorsun 2 gündür mesajlarında.. lütfen bulup paylaşır mısın ? Sadce bir yerlerde var diyorsun.. bir bakıver müsait olduğunda..

Hakkını helal etmediğini bir daha fal bakmayacağını yazdığı mesaj haricinde...

Nakta zaten burayı okuyor ve bunu saklamıyor..
Ekran görüntüsü almana gerek yoktu..
Kimsenin adını sanını rumuzunu kimseye taşıma ahlaksızlığını ve gereksizliğini yapmadım yapmam... özelden yazıştığım kişiler bellidir.. kiminle falcı muhabbeti yapıp derdini fal baktırma gerekçesini sorup soruşturmuşsam falcıya malzeme taşımışsam en ufak şüphesi olanlar buraya koyabilir.. ben kendimden eminim ama ola ki aklında soru işareti kalan arkadaşlar varsa rica ediyorum koyun.. her zaman her yazdığımın arkasında oldum.. kıvırdığım tek bir mesajımı varsa bir yüzlüğe tükürüp alnıma yapıştırır resmini de buraya koyarım :KK76:
Beni hedef göstermek istemişsin ama olmamış..

Kim olduğunun önemi yok.. suçlayan taraf ispatla yükümlüdür..

Lüzumundan uzun bir yazı oldu arkadaşlar.. ve de can sıkıcı biliyorum.. affola ama ne yapayım ki bende haksızlığa tahammülsüz biriyim:KK43:((
Eğri zamanlarda doğru durabilenlere selam olsun...

Son düzenleme:
Daha önce Fal sepeti Nesibe’de benim ona yönelik burada yazdığım bir eleştiri yorumu nedeniyle bana fal bakmamıştı sen benim hakkımda yazı yazmışsın forumda diye. Ki ona değil onu deli gibi savunan üyelere eleştiri getirmiştim. Benim nickimi nerden tanıdığı muamma. Şimdi görüyorum ki Nakta Hn aynını yapıp hafiyeliğe soyunmuş. Bu nickleri nasıl çözüp bize çemkirdikleri ise cidden merak konusu. Kendilerinin bunu yapabildiğini sanmıyorum illa aramızdan o falcıların fanları bizim kim olduğumuzu onlara söylüyor ve kendi adıma bunu çok çirkin buluyorum. Ayrıca bir dertleri varsa kendileri üye olup yazsınlar niye falcılara sözcülük yapılıyor anlamıyorum.

Daha önce Fal sepeti Nesibe’de benim ona yönelik burada yazdığım bir eleştiri yorumu nedeniyle bana fal bakmamıştı sen benim hakkımda yazı yazmışsın forumda diye. Ki ona değil onu deli gibi savunan üyelere eleştiri getirmiştim. Benim nickimi nerden tanıdığı muamma. Şimdi görüyorum ki Nakta Hn aynını yapıp hafiyeliğe soyunmuş. Bu nickleri nasıl çözüp bize çemkirdikleri ise cidden merak konusu. Kendilerinin bunu yapabildiğini sanmıyorum illa aramızdan o falcıların fanları bizim kim olduğumuzu onlara söylüyor ve kendi adıma bunu çok çirkin buluyorum. Ayrıca bir dertleri varsa kendileri üye olup yazsınlar niye falcılara sözcülük yapılıyor anlamıyorum.
Nilmilciğim zaten donot nakta ile olan telwe yazışmalarının ekran görüntüsünü buraya kendisi koymuştu. Aylar evvel ... yani kimsenin gidip de donot şu kişidir demesine gerek yok ki..
bunun için kimseyi haksız yere suçlamasına da gerek yok :)) nereden biliyor diye ?
Objektif olmak lazım.. algısı açık olduğu için fal baktırmaya gittiğimiz insan rahatlıkla bu eşleştirmeyi yapar diye düşünüyorum...
Kimsenin de savunucusu değilim. Doğru tektir ve bende onu Hep yazacağım her zaman olduğu gibi:))

Ben baktirdirdigim zaman 1 gun snra sormustum ama cevaplar buyuk ihtimalle yoksa bilgilendirir diye dusunuyorum.. ben bir fal daha atacagim galiba. Cnku durumlar bi tuhafladi ://
Benim soruma az oncr yazmis cok kibar kadin.ben durumlar degisti beoyle bisey yaptim sureci degosirmi yazmistim degismicek demis ama ben kafamda bitirfim konuyu surec degisti aslinda:) ama cok nazik biri sagolsun

Nilmilciğim zaten donot nakta ile olan telwe yazışmalarının ekran görüntüsünü buraya kendisi koymuştu. Aylar evvel ... yani kimsenin gidip de donot şu kişidir demesine gerek yok ki..
bunun için kimseyi haksız yere suçlamasına da gerek yok :)) nereden biliyor diye ?
Objektif olmak lazım.. algısı açık olduğu için fal baktırmaya gittiğimiz insan rahatlıkla bu eşleştirmeyi yapar diye düşünüyorum...
Kimsenin de savunucusu değilim. Doğru tektir ve bende onu Hep yazacağım her zaman olduğu gibi:))
Orada bahsedilen kişi donot değil ki vaselin. Onu nasıl bulmuş merak konusu olan bu. Yazdıklarımın arkasındayım ben hiçbir falcının sözcülüğünü yapmam derdi varsa kendileri gelip yazsınlar buraya bizi aracı kullanmasınlar.

Nakta beni bile buldu bir mesajımdan ki asla şu sırayım, bu sırayım demem :D bence bir şekilde açık veriyoruz çokta takılmamak lazım

185DA735-A33F-470F-9A46-F1EBA850C705.webp
Orada bahsedilen kişi donot değil ki vaselin. Onu nasıl bulmuş merak konusu olan bu. Yazdıklarımın arkasındayım ben hiçbir falcının sözcülüğünü yapmam derdi varsa kendileri gelip yazsınlar buraya bizi aracı kullanmasınlar.
Bende kimsenin sözcüsü değilim nilciğim valla .. şu ara bir kaç arkadaşın kendilerini ispat edip aklayamayınca suçluluk duygusunu bende hafifletme yoluna gittiğinin de farkındayım zaten... niye ? Çünkü doğrular meydana çıktı...
Şimdi ekran görüntüsüne bakan ortalama zekada bir insan vaselinin kim olduğunu neden çıkaramasın ki? O tarihde kime fal bakmış ve kime bunları demiş diye düşününce bulmuştur..
zaten instagramda nakta ya yazdığı mesaja da telwe rumuzunu koymuş.. yani bütün malzemeyi kendisi vermiş.. bunun üzerine şak diye sen şusun diyemeyen biri zaten falda bakmasın.. en azından bana bakmasın..
Bunda şaşıracak ne var ki ?

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2201428
Bende kimsenin sözcüsü değilim nilciğim valla .. her ne kadar bir kaç arkadaşın kendilerini ispat edip aklayamayınca suçluluk duygusunu bende hafifletme yoluna gittiğinin de farkındayım zaten... niye ? Çünkü yalanları meydana çıktı...
Şimdi ekran görüntüsüne bakan ortalama zekada bir insan vaselinin kim olduğunu neden çıkaramasın ki? O tarihde kime fal bakmış ve kime bunları demiş diye düşününce bulmuştur..
zaten instagramda nakta ya yazdığı mesaja da telwe rumuzunu koymuş.. yani bütün malzemeyi kendisi vermiş.. bunun üzerine şak diye sen şusun diyemeyen biri zaten falda bakmasın..
Bunda şaşıracak ne var ki ?
Sözcü değilsen neden kendi rumuzunla naktanın açıklamasını paylaşma gereği duyuyorsun tamam istediğini yapmakta özgürsün lakin bana saçma geliyor bu durum. Falcılar hafiyecilik oynama yerine işlerine baksalar daha iyi olur. Belki falları daha çok çıkar. Onlarla aramda sadece falcı-danışan ilişkisi bana yetiyor mesafeli olmak iyidir para ödediğin kişiye.

Back
X