tellwe.com'da bakılan fallar!

Ya neyse arkadaşlar
O onu demiş bu hunu demiş faslını geçelimde...
Varsa ispat ve kanıtı koyalım buraya..
ne demiş ? Kime demiş ? Ne zaman demiş ? Nasıl demiş ? Yazılı da olur sesli de...
aksi takdirde kimin ne dediğinin pek bir önemi olmuyor... su-i zan ile insanlar yargılanabilseydi hapishaneler yetmezdi dünyaya...
Gözümle görmediğim hiç birşeyle kimseyi vicdanımda mahkum etmem..
Burada bütün falcilar hakkında yorum yapılıyor.siz neden bu kadar takildiniz.olmayan şeyi demezler.tehdit diyor sallamiyordur.

Bundan bahsetmiyorum ben yalnız. Bu faldan sonra herkes övünce bir daha baktırdım yazmışım okuduysan. Hatta yazınca buraya banlandım. Ayrıca özelden bir arkadaşımız yazdı demin onu tehdit etmiş. Kim olduğunu yazmam doğru değil . İsterse kendisi yazar
Benim mesajım senlik değildi zaten donat.. ortada tek yazılı birşey vardı o sebeple onu koydum. Daha önce zatrn kendin koymuş olduğun için koydum. Bana özel yolladığın birşry olsa zaten koymam biliyorsun.. Fazlası varsa sonrasında gelişen yazışmalar vs. İşte sende onları koy.
Senin yazdığını inkar etmeyecek biri olduğunu biliyorum ben zaten..

Arkadaşın ismini kapatarak koyuyorum isterse kendisi yazar. Beni mahkemeyle tehdit etmemiş ama başkalarını etmiş. Buradaki yorumları alıp bir falcı kimseyi tehdit edemez. Umarım arkadaş tehdit mesajını silmemiştir belki herkes o zaman inanır

Eklentiler

• 3DCD8E39-861A-4334-BE19-E128B686F216.webp
    3DCD8E39-861A-4334-BE19-E128B686F216.webp
    32 KB · Görüntüleme: 159
Burada bütün falcilar hakkında yorum yapılıyor.siz neden bu kadar takildiniz.olmayan şeyi demezler.tehdit diyor sallamiyordur.
Bu soru ile nereye varmak istediğiniz anladım ama reklam vs hiç işim olmaz. Buradaki tüm arkadaşlar bilir beni... kime haksızlık varsa orada yazarım. Yorumcu danışan fark etmez...
Bir kişiyi herhangi bir şeyle ile tehdit etmek Türk ceza kanununa göre suçtur. Özgürlük kısıtlayıcı suçlardan sayılır..
ha olmayan bir şeyle bir insanı suçlamak da suça girer.. kişisel haklara saldırı niteliği taşır..
işte bu sebeple takıldım.. haklı olan hakkını arasın.suçlayan ispat etsin diyorum..
falcıysa da yorumcuysada...

Nakta hanım farklı isimle atılanları bile biliyor ilginç şekilde. Arkadaşın Kk’dan kim olduğunu anlamış. Neyse isteye istediği kişiye atsın zaten. Herkesin hür iradesi var.

Eklentiler

• 4E3FD459-2BF9-4373-8237-6E9DBAC7244E.webp
    4E3FD459-2BF9-4373-8237-6E9DBAC7244E.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 141
Burada Naktanin yazdiığı bir metin vardı bir müddet önce burada mahkemeye versem memuriyeti sona erecekler var.bu cümle bile bir tehdittir.hem fal bakmakta suçtur başlı başına.

Arkadaşın ismini kapatarak koyuyorum isterse kendisi yazar. Beni mahkemeyle tehdit etmemiş ama başkalarını etmiş. Buradaki yorumları alıp bir falcı kimseyi tehdit edemez. Umarım arkadaş tehdit mesajını silmemiştir belki herkes o zaman inanır

Silmişse de sorun yok.. o kişi ile orjinal yazışmalar şu an instagram hesabıma düştü.
Nakta yollamış.. durum tam tersi inan bana.. özelden atarım istersen.. istersende arkadaşına sor buraya koyayım... aslında herkes gerçekleri bilsin istiyorum her 2 tataftan da..
Sizde de çıkabilir suç kabulünüz mü diye sordum nakta ya şimdi. Kabulü olduğunu söylüyor...
Bütün tehditler yalanlar varsa çıkmalı bence...

Şimdi arkadaşlar banada kesin reklamcı diyeceksiniz eminim ama yazmak istiyorum yinede. Şubat ayından beri çoook aktif bir fal geçmişim var. Bu süreçte memnun kalıp tekrar attıklarımda oldu memnun kalmayıp bir daha atmadıklarımda. Misal; Lydian çok beğenildi fakat iki dakikalık bir ses kaydıydı bir daha attım mı hayır. Süreç dediği gibi mi oldu o da hayır. Taraca yine çok beğendiğim, özenli, uzun bir fal yollayan bir insan. Tuttu mu ama yine hayır. Bir daha attım mı onada hayır. Gelip buradan kötüledim mi yine hayır.
Gelelim Nakta’ya başından beri en çok fal attığım insandır. Cinli denildi, hafıza okuyor denildi tekniklerle, bilgi topluyor denildi vs. vs. Kaç defa açıkladı kendisi cin, min yok durugörü ile bakıyorum diye. Yine inanılmadı. Sonra şimdi bugün yine bir eleştiri fırtınası aldı başını gitti niye terbiyesiz diye. Daha birkaç gün önce falcılarının tutumu burada konuşuldu Mediumhestia’yı ben yazdım burada biliyorsunuz. Sonra gidip kadına tekrar fal atmadım, beğenmezseniz birini yine fal atmak istemezsiniz.
Nakta çıkmamış olabilir herkese herkes çıkmıyor. Ben zaten Nakta’ya çıksın diyede baktırmıyorum açıkçası aylık bir terapi gibi benim için. Banada çıkmayan çok çok beğenilen çok kişi var Doğa Dan, Elfin, Geysu, Chitra vs.. ama gelipte kimseyi yerden yere vurup sonra tekrar fal atmıyorum.

Burada Naktanin yazdiığı bir metin vardı bir müddet önce orada burada mahkemeye versem memuriyeti sona erecekler var.bu cümle bile bir tehdittir.hem fal bakmakta suçtur başlı başına.
Haklı olduğum bir konuda hukuk yolu ile hakkımı arayacağımı söylemem tehdit midir ?
Karşımdaki memur değil de kim olursa olsun..
Sağlık bakanlığını mahkemeye vermiş biriyim.. beni mağdur edenin memuriyeti yansın bana ne ki.. suçsa sizde suça ortak oluyorsunuz madem...

Nakta hanım farklı isimle atılanları bile biliyor ilginç şekilde. Arkadaşın Kk’dan kim olduğunu anlamış. Neyse isteye istediği kişiye atsın zaten. Herkesin hür iradesi var.
İşte bende buna cevap arıyorum. Yerden yere vurduğunuz insana niye gidiyorsunuz ?
Devamı olmalı bu yazışmanın ?

arkadaşlar gerçekten fal sadece bende bi kaç gündür fal atma isteği ile bi kaç falcıya attım fal tabiki yorumları okurken ve dinlerken kendi kendime güldüm arandın sen al işte böyle safsata okursun dedim kendime :) benim aklıma hakret resmen lakin ona rağmen o yorumcuları dahi kıracak eleştirecek bir yorum yapmadım ne buradan nede duvarlarından teşekkür ettim ve geri durdum tekrar atarmıyım tabiki hayır evet bi falcıyı beğenmeyebiliriz lakin falcı ile tartışmaya ve bu süreci uzatmaya cidden gerek yok hem buradada birbirimizi üzmeye gerek yok he şuan nakta gündemde ve ben asla hakkını yiyemem daha bi kaç gün önce yorum almış olmasam tekrar gideceğim ama biliyorumki daha yeni geldin bekle boşa para yatırma diyecek bu kadar özenli nezaketli birisi benim açımdan ..

İşte bende buna cevap arıyorum. Yerden yere vurduğunuz insana niye gidiyorsunuz ?
Burada çok haklisiniz ben bir defa baktirdim emeğinden dolayı sesli baktı diye beş puan verdim.dedigi şeyler cikmadi.alti ay önceydi.bir daha da gitmedim gitmemde fal da atmam yani.

Burada çok haklisiniz ben bir defa baktirdim emeğinden dolayı sesli baktı diye beş puan verdim.dedigi şeyler cikmadi.alti ay önceydi.bir daha da gitmedim gitmemde fal da atmam yani.
Bu kadar kolay işte ve basit.. aynını bende yapıyorum.. sorarlarsa da o kişiyi bana olmadı diyorum geçiyorum... sündürmeye gerek yok..

Ee ben de herkese iki kez şans verdim. Hatta dürüstçe özür dilediğimi de yazdım baktırdığım 3 falcıdan. Hatta bir arkadaş evet ben de yanlış düşündüm ikinci kez attım dedi. İnsan acaba herkese çıkıyor bana gününde mi değildi diye soruyor kendi kendine. Sezgi ismi bir ara çok geçti çıkmamasına rağmen 3 kez attığımı biliyorum. Burada sadece çıkmadı yazdım.

Son düzenleme:
Ee ben de herkese iki kez şans verdim. Hatta dürüstçe özür dilediğimi de yazdım bıktırdığım 3 falcıdan. Hatta bir arkadaş evet ben de yanlış düşündüm ikinci kez attım dedi. İnsan acaba herkese çıkıyor bana gününde mi değildi diye soruyor kendi kendine. Sezgi ismi bir ara çok geçti çıkmamasına rağmen 3 kez attığımı biliyorum. Burada sadece çıkmadı yazdım.
2 defadan sonrası zaten hakikaten olmuyor. 3. Ye gerek yok.. sezgiye 5 fal atmışımdır belki.. adamla iletişimiz hiç yokken.. aaaa vaaayyy falan diye okuyup çok beğeniyordum falan ama tekrar bir araya geldiğimizden beri aslında tamamen bomboş yorumlar aldığımı düşündüm.. son falıda tamamen patladı ama. Çok nazik, iyiniyetli ve hanımefendi bir insandı. Asla bu konuda laf etmem kimseye de ettirmem. Varsın falı çıkmamış olsun..

2 defadan sonrası zaten hakikaten olmuyor. 3. Ye gerek yok.. sezgiye 5 fal atmışımdır belki.. adamla iletişimiz hiç yokken.. aaaa vaaayyy falan diye okuyup çok beğeniyordum falan ama tekrar bir araya geldiğimizden beri aslında tamamen bomboş yorumlar aldığımı düşündüm.. son falıda tamamen patladı ama. Çok nazik, iyiniyetli ve hanımefendi bir insandı. Asla bu konuda laf etmem kimseye de ettirmem. Varsın falı çıkmamış olsun..
Ya zaten bazı insanlara çıkmasa dahi verdiği özen, üslubu, hassasiyeti çıkmasa, süreç olmasa dahi yinede helal olsun dedirtiyor. Taraca, Yiramir benim için öyle insanlardır mesela

Back
X