tellwe.com'da bakılan fallar!

Sözcü değilsen neden kendi rumuzunla naktanın açıklamasını paylaşma gereği duyuyorsun tamam istediğini yapmakta özgürsün lakin bana saçma geliyor bu durum. Falcılar hafiyecilik oynama yerine işlerine baksalar daha iyi olur. Belki falları daha çok çıkar. Onlarla aramda sadece falcı-danışan ilişkisi bana yetiyor mesafeli olmak iyidir para ödediğin kişiye.
Ben kendi rumuzumla nakta açıklaması paylaşmadım.. sadece haksızlık gördüm ve savundum.. açıklama yapan başka bir arkadaştı..
Son sayfalara tekrar bak istersen ...,
Dostluğumuzu da hiç saklamadım nakta ile... herkesin kendine yakın gördüğü birileri mutlaka vardır. Bu bir tercihtir kimseyi de ilgilendirmez..
Ama demek değildir ki biz oturup her dakika topiği konuşuyoruz.. sıra gelmiyor zira..

Ben kendi rumuzumla nakta açıklaması paylaşmadım.. sadece haksızlık gördüm ve savundum.. açıklama yapan başka bir arkadaştı..
Son sayfalara tekrar bak istersen ...,
Pardon sen paylaştın zannettim en çok destek mesajı sen yazınca karıştırmışım. Son defa söyleyeyim bu kadar falcı ablalara kardeşlerimize sözcülük destek bana ters. Yapanlara iyi gözle bakamıyorum kimse kusura bakmasın. Onların rızık kapısı kadınlar kulübü değil kendi fal siteleridir. Kendi işlerine baksınlar bizahmet.

Pardon sen paylaştın zannettim en çok destek mesajı sen yazınca karıştırmışım. Son defa söyleyeyim bu kadar falcı ablalara kardeşlerimize sözcülük destek bana ters. Yapanlara iyi gözle bakamıyorum kimse kusura bakmasın. Onların rızık kapısı kadınlar kulübü değil kendi fal siteleridir. Kendi işlerine baksınlar bizahmet.
Ben de insanların göz göre göre yalan söyleyip iftira atmalarına ve sonra da ispat edemeyince etrafa sıvamalarına iyi gözle bakamıyorum..
Umarım anlatabilmişimdir.. kendine iyi bak.. hoşçakal:))

Aynen :) Görüntü için özellikle tşk ederim :))
Yalnız uyarmadı deme Capella cığım bu yakışıklıdan sonra gözün kimseyi görmez artık :)) Bu durum benim için de geçerli tabii :p Herkesi bu "Asigenç" aka "Canısı" James Dean :) - le karşılaştırıp kimseleri beğenmeyiz artık. Hayır adamdaki özgüven nasıl tavan yapmışsa falcılara yasak olduğu halde birden fazla hesap açıp üstüne her iki hesabında da bu yakışıklılığı bizden esirgememiş :O Bravo!

Nakta beni bile buldu bir mesajımdan ki asla şu sırayım, bu sırayım demem :KK70: bence bir şekilde açık veriyoruz çokta takılmamak lazım
Açığı kendileri veriyorlar sonra da vayyy kim taşıyor diye insanları zan altında bırakıyorlar:)))
Vermeyen de vermiyor ki bravo onlara :))

Ben Perihan abla adlı hesaptan fal baktirmistim daha önce,sonra Falcı Medusa yeni çıkmış dikkatimi çekti.Resimlere baktım resimler aynı,sonra yazım tarzları na baktım benim falin sonun da Rabbe emanet ol yazmış.Falci Medusa hesabın da da bir kişiye Rabbe emanet demiş,oradan çıkardım.Ama Perihan abla hesabını kapatmış galiba.

Yalnız uyarmadı deme Capella cığım bu yakışıklıdan sonra gözün kimseyi görmez artık :)) Bu durum benim için de geçerli tabii :p Herkesi bu "Asigenç" aka "Canısı" James Dean :) - le karşılaştırıp kimseleri beğenmeyiz artık. Hayır adamdaki özgüven nasıl tavan yapmışsa falcılara yasak olduğu halde birden fazla hesap açıp üstüne her iki hesabında da bu yakışıklılığı bizden esirgememiş :O Bravo!
Ayyy ben bunun buradaki rumuzunu da biliyorum.. fal da baktırıyor kız bu :))
Buradaki mesajlarından biliyorum.. hep de kendini över.. bir de çok aşık, beklentiye girmeyin...

Yalan söylemek tabii ki hoş bir davranış değil ama ben birkaç kez fal baktırdığımız insanları savunmayı da doğru bulmuyorum açıkçası. Ha bir insan falcıdan nasıl beddua alır onu da bilmiyorum açıkçası. Yıllardır fal baktırıyorum, 1 kez bile falcıyla tartışmışlığım bile yoktur. En saçma falı bile baksa ben bunu göze alıp baktırmış oluyorum. Beğenmezsem bir daha baktırmam olur biter ama dediğim gibi falcı savunmayı da mantıklı bulmuyorum. 50 lira verip fal baktırdığım birisine ne kefil olabilirim ne de onu suçlarım.

Yalan söylemek tabii ki hoş bir davranış değil ama ben birkaç kez fal baktırdığımız insanları savunmayı da doğru bulmuyorum açıkçası. Ha bir insan falcıdan nasıl beddua alır onu da bilmiyorum açıkçası. Yıllardır fal baktırıyorum, 1 kez bile falcıyla tartışmışlığım bile yoktur. En saçma falı bile baksa ben bunu göze alıp baktırmış oluyorum. Beğenmezsem bir daha baktırmam olur biter ama dediğim gibi falcı savunmayı da mantıklı bulmuyorum. 50 lira verip fal baktırdığım birisine ne kefil olabilirim ne de onu suçlarım.
Kesinlikle canım.50 tl değil 5 tl de versem savunmam.ki burada herkes çıktı çıkmadı patladı diye yorum yapıyor.ben 50 tl verip beş yıldız verdim ve falı çıkmadı Naktanin.birkere baktirdim bir daha da baktırmam.

Uzun kuyruklar bekliyoruz artık sizden,ben evli oldugum için şansımı yitirdim:( Uzun zamandır bu kadar gulmemistim,çok yaşa emi:)))

Kesinlikle haklısın.. ama ben haksızlık olunca, göz göre göre dayanamıyorum napim işte huyum bu.. ayırd etmiyorum haksızlığa uğrayan kişi falcı hımmm o halde uğrasın diyemiyorum.. :110:
geçmişte danışan arkadaşları savunduğum için de çok suçlandım.. :işsiz:

Benim soruma az oncr yazmis cok kibar kadin.ben durumlar degisti beoyle bisey yaptim sureci degosirmi yazmistim degismicek demis ama ben kafamda bitirfim konuyu surec degisti aslinda:) ama cok nazik biri sagolsun

Benimde benzer bi konu oldu ama bakalim bende bu hafta tekrar fal atmayi planliyorum. Bende cidden fal atana karsi saygisindan cok etkilendim. O kaar fal baktirmis biri olaraktan :)

QUOTE="nilmil, post: 57727873, member: 161879"]Daha önce Fal sepeti Nesibe’de benim ona yönelik burada yazdığım bir eleştiri yorumu nedeniyle bana fal bakmamıştı sen benim hakkımda yazı yazmışsın forumda diye. Ki ona değil onu deli gibi savunan üyelere eleştiri getirmiştim. Benim nickimi nerden tanıdığı muamma. Şimdi görüyorum ki Nakta Hn aynını yapıp hafiyeliğe soyunmuş. Bu nickleri nasıl çözüp bize çemkirdikleri ise cidden merak konusu. Kendilerinin bunu yapabildiğini sanmıyorum illa aramızdan o falcıların fanları bizim kim olduğumuzu onlara söylüyor ve kendi adıma bunu çok çirkin buluyorum. Ayrıca bir dertleri varsa kendileri üye olup yazsınlar niye falcılara sözcülük yapılıyor anlamıyorum.[/QUOTE]

Nilmil.....balım En az bizim kadar eskısın topikte......Hatırlarmısın geçen yıl kış aylarındaydı sanırım Selinmat ile Lizya kavga etmişlerdi.....Selinmat özel mesajla Lizya'ya hakaret edip adını vermeden bır falcıya hakkımda bılgı vermişsin demısti....Ben ve ncarenot ncarenot Lizya ile zerre samımıyetımız olmadıgı halde ortada bır haksızlık oldugunu dusunup mudahele edıp Selınmat'a ısrarla "bu yaptıgın çamur at-ızı kalsın durumu.Lızya kıme laf taşımış" dedık......Cevap alabıldık mı? Hayır, Selinmat bıze söylenıp, sız akıllanmazsınız,ben sizi uyarıyorum ama görmuyorsunuz dedi......

Arada ne oldu ne bıttı gercekte bılemem ama ben öyle bır durumda burada Lizya'nın adını yazdıgım gıbı falcının adını da yazardım.....Bugune dek kımden korktum? Neden susarsın bılıyormusun? Menfaatın varsa susarsın.....Korkun varsa susarsın.....Bunlar yoksa.....

Bız ncarenot ncarenot ile o yazıları yazdıgımızda korkumuz yoktu kı, böyle bır durumda yönetım tabıkı rahatsız olacak,buradan bırılerı tabıkı sıkayet edecek.....Daha komiğini söyleyeyımmı yazın ben Nakta'ya bu sayfalarda köpürdüğümde Kazen benı aradı ve dedı ki "Sizin için de başka falcıların reklamını yapıyormuşsunuz diyorlar"...Dedım kı Vereyım KK SIFREMI ÖZEL MESAJLARIMA BAKIN......Verdım de....Ihtıyacı oldugunu ise hiç sanmam....Yönetımın gözünden hiç bır sey kaçmaz çok ıyı bılıyorum.....

Nakta'nın yasadıklarını ben yazdım nilmil nilmil .....Onunla burada atıştıktan sonra ne fal attım ne de atarım o kadar net,tukurdugumu yalamam...Ama ncarenot ncarenot bana öyle seyler anlattı ki......Hadi o yalancı Nakta'nın savunucusu bana anlatmakla elıne ne gececektı ki ben bu durumları agustostan berı bılıyorum o zamandan beri ne yazdım bu konuda? Kaldı ki milenart milenart da olayı bılıyor, Kazen de şahıt.....

Peki benı bunu yazmaya ne itti? Geçen Vaselın,Nakta'nın burada paylaştıgı ekran göruntulerını özel mesajla bana attı,"ifsa edeyım mi" dıye.....Et dedım,bu nasıl iş....Dıleyene ekran göruntulerını atabılırım,kım olsa boyle bır sey gordugunde BU TEPKIYI verır....Ama dönup ncarenot ncarenot sordum...... Oho.....

Sen Vaselın'i ne kadar tanıyorsun dedi.... Çok eskıden berı,yıllardır,dunya tatlısıdır Nakta'nın yaptıgı iş mi dedim.....

AMA....Vaselin Nakta ile yaptıgı konusmanın SADECE O KISMINI BANA GÖNDERMIS......GERI kalan Nakta'yı tehdıt ettıgı,içinde benım de adımın gectıgı kısımları kırpmış anlatmaya gerek GÖRMEMIS..... Olayın aslını bılmesem ben ne yapardım? Aynı senın verdıgın tepkıyı verırdım....Daha da fazlasını....

Ve sonra artık dayanamadım BEN YAZDIM NAKTA ıle ılgılı olayı
....Kı duyduklarımdan bırı o.....Burada kım kımdır bıldıgımız yok,bakıyorsun dırhemle konusuyor....ettıgı o kufuru,ögretmen oldugunu çocuklarını ona emanet ettını bılıyorsun ve aynı ınsan burada gayet rahat YALAN SOYLEYIP-IFTIRA ATIYOR.....Atış serbest nasılsa,falcı cevap veremıyor.....Tatmın et hasta ruhunu.....sAHTEKAR FALCILAR KADAR SAHTEKAR DANISANLAR da var....Herkes burada gercegı mı söyluyor sanıyorsunuz? wALLA ben herkesı kendım gıbı sanıyordum......Uyu sen...

Kazen'ın son mesajında satır aralarında yazdıgı sey kaçınızın dıkkatını cektı? Burada once falcı arayan ama sonra bu ıste para oldugunu kesfedınce falcıcılık yapıp,hakkında 2 yazı yazılınca aslında burayla ısım olmaz dıyen.....Acıktan yazandan-konusandan değil,saman altından yuruyenden korkun sız.... KK yonetımı o uyeyı bulup,özel mesajlarını okuduysa bızımkılere bakmadımı sanıyorsunuz? Bulsalardı,şüphelenselerdı anında bızı kapının önune koymazlarmıydı?

Bazen de Sezar'ın hakkı Sezar'a demek lazım. Yoksa bızım ısımız Nakta'yı savunmak degıl,daha dune dek bana tehdıtler yagdırıp,özur dılememı bekleyen bır açıklama yapan Nakta'yı savunduysam.....Savunacak duruma geldıysem....Ya banka hesabıma sağlam para yatmıstır ay neremle gulsem,dıleyene tum hesap dökumlerımı de gonderebılırım:) YA DA ALLAH ICIN KONUSMUSUMDUR....bu konuyu acmasaydın artık bız sadece facebook uzerıden gorusme kararı almıstık ncarenot ncarenot ile.....

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2201428
Bende kimsenin sözcüsü değilim nilciğim valla .. şu ara bir kaç arkadaşın kendilerini ispat edip aklayamayınca suçluluk duygusunu bende hafifletme yoluna gittiğinin de farkındayım zaten... niye ? Çünkü doğrular meydana çıktı...
Şimdi ekran görüntüsüne bakan ortalama zekada bir insan vaselinin kim olduğunu neden çıkaramasın ki? O tarihde kime fal bakmış ve kime bunları demiş diye düşününce bulmuştur..
zaten instagramda nakta ya yazdığı mesaja da telwe rumuzunu koymuş.. yani bütün malzemeyi kendisi vermiş.. bunun üzerine şak diye sen şusun diyemeyen biri zaten falda bakmasın.. en azından bana bakmasın..
Bunda şaşıracak ne var ki ?
nilmil de vaelin açıklamasıydı o. donat’ı nasıl buldu diyor. bu açıklama getirmediniz? donatı tespit edecek bir örnek yok. birisi söylemediyse

merhaba nilmil ben paylaştım açıklamayı ve doğru bulduğum şeyi yaptım bugüne dek olan mesajlarımda hiç bir falcıyı yorumcuyu savunmadım akla gelebilecek tüm sitelerden yorum aldım ama benim hayatımın şahdamarı gibi davranmadım fallara, nakta'yı çok tanımam sadece ondan yorum alırım ve almayada devam edeceğim çünkü enerjim uyuştu çok nazik ve tatlı kadın .. ben bugüne dek bu sitede hiçbir falcı için hakaret vari kelimeler kullanmadım hiçbir falcıyıda savunmadım ve burada üzülen arkadaşları gördüğümde bende üzüldüm çünkü cidden sadece anı geçirmek için süreçte bize destek olsun diye yorum alınmalı diye düşündüm ama burada aşikar bir şekilde bazı arkadaşlarımız kalbi kırık bizlere kösteklik yapıp içimizi karartmaya çalışıyorlar ve inan şuan senide kırmak veya incitmek istemem ama rica ediyorum bir konu hakkında yorum yaparken nezaketi elden bırakmayalım..

nilmil de vaelin açıklamasıydı o. donat’ı nasıl buldu diyor. bu açıklama getirmediniz? donatı tespit edecek bir örnek yok. birisi söylemediyse
Canım dün ve öncrki günkü paylaşımlarda görebilirsin.. donat nakta ile telwe üzerinden yaptığı yazışmaları zaten kendisi koymuştu aylar evvel. Bende oradan bulup dün paylaşmıştum..o da kendin koymuşsun kimsenin gidip kimseye birley dediği yok demek amaçlı ...boşuna günahını alıyorlar insanların.

Back
X