QUOTE="nilmil, post: 57727873, member: 161879"]Daha önce Fal sepeti Nesibe’de benim ona yönelik burada yazdığım bir eleştiri yorumu nedeniyle bana fal bakmamıştı sen benim hakkımda yazı yazmışsın forumda diye. Ki ona değil onu deli gibi savunan üyelere eleştiri getirmiştim. Benim nickimi nerden tanıdığı muamma. Şimdi görüyorum ki Nakta Hn aynını yapıp hafiyeliğe soyunmuş. Bu nickleri nasıl çözüp bize çemkirdikleri ise cidden merak konusu. Kendilerinin bunu yapabildiğini sanmıyorum illa aramızdan o falcıların fanları bizim kim olduğumuzu onlara söylüyor ve kendi adıma bunu çok çirkin buluyorum. Ayrıca bir dertleri varsa kendileri üye olup yazsınlar niye falcılara sözcülük yapılıyor anlamıyorum.[/QUOTE]
Nilmil.....balım En az bizim kadar eskısın topikte......Hatırlarmısın geçen yıl kış aylarındaydı sanırım Selinmat ile Lizya kavga etmişlerdi.....Selinmat özel mesajla Lizya'ya hakaret edip adını vermeden bır falcıya hakkımda bılgı vermişsin demısti....Ben ve
ncarenot
Lizya ile zerre samımıyetımız olmadıgı halde ortada bır haksızlık oldugunu dusunup mudahele edıp Selınmat'a ısrarla "bu yaptıgın çamur at-ızı kalsın durumu.Lızya kıme laf taşımış" dedık......Cevap alabıldık mı? Hayır, Selinmat bıze söylenıp, sız akıllanmazsınız,ben sizi uyarıyorum ama görmuyorsunuz dedi......
Arada ne oldu ne bıttı gercekte bılemem ama ben öyle bır durumda burada Lizya'nın adını yazdıgım gıbı falcının adını da yazardım.....Bugune dek kımden korktum? Neden susarsın bılıyormusun? Menfaatın varsa susarsın.....Korkun varsa susarsın.....Bunlar yoksa.....
Bız
ncarenot
ile o yazıları yazdıgımızda korkumuz yoktu kı, böyle bır durumda yönetım tabıkı rahatsız olacak,buradan bırılerı tabıkı sıkayet edecek.....Daha komiğini söyleyeyımmı yazın ben Nakta'ya bu sayfalarda köpürdüğümde Kazen benı aradı ve dedı ki "Sizin için de başka falcıların reklamını yapıyormuşsunuz diyorlar"...Dedım kı Vereyım KK SIFREMI ÖZEL MESAJLARIMA BAKIN......Verdım de....Ihtıyacı oldugunu ise hiç sanmam....Yönetımın gözünden hiç bır sey kaçmaz çok ıyı bılıyorum.....
Nakta'nın yasadıklarını ben yazdım
nilmil
.....Onunla burada atıştıktan sonra ne fal attım ne de atarım o kadar net,tukurdugumu yalamam...Ama
ncarenot
bana öyle seyler anlattı ki......Hadi o yalancı Nakta'nın savunucusu bana anlatmakla elıne ne gececektı ki ben bu durumları agustostan berı bılıyorum o zamandan beri ne yazdım bu konuda? Kaldı ki
milenart
da olayı bılıyor, Kazen de şahıt.....
Peki benı bunu yazmaya ne itti? Geçen Vaselın,Nakta'nın burada paylaştıgı ekran göruntulerını özel mesajla bana attı,"ifsa edeyım mi" dıye.....Et dedım,bu nasıl iş....Dıleyene ekran göruntulerını atabılırım,kım olsa boyle bır sey gordugunde BU TEPKIYI verır....Ama dönup
ncarenot
sordum...... Oho.....
Sen Vaselın'i ne kadar tanıyorsun dedi.... Çok eskıden berı,yıllardır,dunya tatlısıdır Nakta'nın yaptıgı iş mi dedim.....
AMA....Vaselin Nakta ile yaptıgı konusmanın SADECE O KISMINI BANA GÖNDERMIS......GERI kalan Nakta'yı tehdıt ettıgı,içinde benım de adımın gectıgı kısımları kırpmış anlatmaya gerek GÖRMEMIS..... Olayın aslını bılmesem ben ne yapardım? Aynı senın verdıgın tepkıyı verırdım....Daha da fazlasını....
Ve sonra artık dayanamadım BEN YAZDIM NAKTA ıle ılgılı olayı....Kı duyduklarımdan bırı o.....
Burada kım kımdır bıldıgımız yok,bakıyorsun dırhemle konusuyor....ettıgı o kufuru,ögretmen oldugunu çocuklarını ona emanet ettını bılıyorsun ve aynı ınsan burada gayet rahat YALAN SOYLEYIP-IFTIRA ATIYOR.....Atış serbest nasılsa,falcı cevap veremıyor.....Tatmın et hasta ruhunu.....sAHTEKAR FALCILAR KADAR SAHTEKAR DANISANLAR da var....Herkes burada gercegı mı söyluyor sanıyorsunuz? wALLA ben herkesı kendım gıbı sanıyordum......Uyu sen...
Kazen'ın son mesajında
satır aralarında yazdıgı sey kaçınızın dıkkatını cektı? Burada once falcı arayan ama sonra bu ıste para oldugunu kesfedınce falcıcılık yapıp,hakkında 2 yazı yazılınca aslında burayla ısım olmaz dıyen.....Acıktan yazandan-konusandan değil,saman altından yuruyenden korkun sız.... KK yonetımı o uyeyı bulup,özel mesajlarını okuduysa bızımkılere bakmadımı sanıyorsunuz? Bulsalardı,şüphelenselerdı anında bızı kapının önune koymazlarmıydı?
Bazen de Sezar'ın hakkı Sezar'a demek lazım. Yoksa bızım ısımız Nakta'yı savunmak degıl,daha dune dek bana tehdıtler yagdırıp,özur dılememı bekleyen bır açıklama yapan Nakta'yı savunduysam.....Savunacak duruma geldıysem....Ya banka hesabıma sağlam para yatmıstır ay neremle gulsem,dıleyene tum hesap dökumlerımı de gonderebılırım:) YA DA ALLAH ICIN KONUSMUSUMDUR....bu konuyu acmasaydın artık bız sadece facebook uzerıden gorusme kararı almıstık
ncarenot
ile.....