- 29 Kasım 2014
- 1.724
- 2.934
- 333
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #26.261
Nakta'nın yasadıklarını ben yazdımnilmil .....Onunla burada atıştıktan sonra ne fal attım ne de atarım o kadar net,tukurdugumu yalamam...Ama
ncarenot bana öyle seyler anlattı ki......Hadi o yalancı Nakta'nın savunucusu bana anlatmakla elıne ne gececektı ki ben bu durumları agustostan berı bılıyorum o zamandan beri ne yazdım bu konuda? Kaldı ki
milenart da olayı bılıyor, Kazen de şahıt.....
Bu durumu bende aylar önce öğrenmiştim, kanım donmuştu o hakaretlerden sonra. ki o şahsiyet artık buraya yazamıyor (tellwe nicki ile KK nicki aynı olunca yüzü yok zaar)
Genel konuşacak olursam.. Şimdi bu "memur olan şahıs" konusu ile yeni konu farklı.. Biri çıkıyor atıp tutuyor mesajları kırpıyor şöyle dedi böyle dedi. ee karşı tarafında kendini savunma hakkı yok mu? Bana neden Nakta veya diğer yorumculardan biri böyle şeyler demiyor aramızda öyle kavgalar geçmiyor ? Aynayı biraz da kendimize tutalım neden ben değil de burada atıp tutanlar bu duruma düşüyor ? Yoğun olarak fal baktırdığım dönemde tellwe'de 4 - 5 kadar falcı falımı iade etmişti ısrarla ikinciyi yollayıp yorum istesem de yine iade etmişti kimseyle de aramda öyle bahsedilen tarzda konuşmalar geçmedi.
Siz burada at gözlüğü ile bakıp, olayın kendiniz ile olan kısmını kırpıp kılıfına uydurursanız, karşı tarafında savunmaya ihtiyacı olur, kimse kimsenin sözcüsü değil burada ancak olayın gerçekten içeriğini bilenlerde susacak değil. Veya suçlanan kişiler oturup sessiz kalacak da değil..