tellwe.com'da bakılan fallar!

Nakta'nın yasadıklarını ben yazdım nilmil nilmil .....Onunla burada atıştıktan sonra ne fal attım ne de atarım o kadar net,tukurdugumu yalamam...Ama ncarenot ncarenot bana öyle seyler anlattı ki......Hadi o yalancı Nakta'nın savunucusu bana anlatmakla elıne ne gececektı ki ben bu durumları agustostan berı bılıyorum o zamandan beri ne yazdım bu konuda? Kaldı ki milenart milenart da olayı bılıyor, Kazen de şahıt.....

Bu durumu bende aylar önce öğrenmiştim, kanım donmuştu o hakaretlerden sonra. ki o şahsiyet artık buraya yazamıyor (tellwe nicki ile KK nicki aynı olunca yüzü yok zaar)

Genel konuşacak olursam.. Şimdi bu "memur olan şahıs" konusu ile yeni konu farklı.. Biri çıkıyor atıp tutuyor mesajları kırpıyor şöyle dedi böyle dedi. ee karşı tarafında kendini savunma hakkı yok mu? Bana neden Nakta veya diğer yorumculardan biri böyle şeyler demiyor aramızda öyle kavgalar geçmiyor ? Aynayı biraz da kendimize tutalım neden ben değil de burada atıp tutanlar bu duruma düşüyor ? Yoğun olarak fal baktırdığım dönemde tellwe'de 4 - 5 kadar falcı falımı iade etmişti ısrarla ikinciyi yollayıp yorum istesem de yine iade etmişti kimseyle de aramda öyle bahsedilen tarzda konuşmalar geçmedi.

Siz burada at gözlüğü ile bakıp, olayın kendiniz ile olan kısmını kırpıp kılıfına uydurursanız, karşı tarafında savunmaya ihtiyacı olur, kimse kimsenin sözcüsü değil burada ancak olayın gerçekten içeriğini bilenlerde susacak değil. Veya suçlanan kişiler oturup sessiz kalacak da değil..

kızlar ıydian baktiran var mi
ben baktırmıştım... capella79 capella79 nın tavsiyesi üzerine ( beter ol:KK70:@capella79 ifşa ettim seni )
2,5 dk lık bir ses kaydı göndermişti.. 1 dk kası hoşbeş soru okuma.. Kalanı burç özellikleri vs...
Beğenmemiştim ben.. ama 7 lira falandı o zaman bende zaten 3 kuruş diye çok üstünde durmadım unuttum gittiydi.

Son düzenleme:
kızlar ıydian baktiran var mi

ben baktırmıştım... capella79 capella79 nın tavsiyesi üzerine ( beter ol:KK70:@capella79 ifşa ettim seni )
2,5 dk lık bir ses kaydı göndermişti.. 1 dk kası hoşbeş soru okuma.. Kalanı burç özellikleri vs...
Beğenmemiştim ben.. ama 7 lira falandı o zaman bende zaten 3 kuruş diye çok üstünde durmadım unuttum gittiydi.
İlk mesajı okuyunca HEMEN SON SURAT FORUMA GIRIS YAPMALIYIM....dedim....Bacım ben yandım sen de yanma dıye....

Sonrakı mesajlara bakınca kahkahayı patlattım.:KK48: Yanlız senı degıl @ncarenot buradan baska bır uyeyı daha yakmıstım:sinirli: O kızı da evlendırmıstı vs:anne:

Hanı ben süperrr açıkgöz olarak Lydian vipplus olunca ücreti artınca daha ayrıntılı bakar dedım....Kız ncarenot ncarenot hadı sen 7 tl'ye o kadar yorum aldın....Ben 40 tlye 3 dakıkalık yorum aldım, cevap kısmında yazınca da hatun, bana sankı uzaylıymısım gıbı davrandı.... Ha bu arada hazıranda mutlu olacaktım....Temmuzda şanslı.....Anam....Kandırıldım....Kandırıldım.....Nasıl da inanmıştım:olamaz:

Ayrıntıya dıkkat: 40 tlye 3 dakıkalık yorum kısmı... Kadın yenıyken daha ıyıydı yahu.....Bunu da sildim listeden...

İlk mesajı okuyunca HEMEN SON SURAT FORUMA GIRIS YAPMALIYIM....dedim....Bacım ben yandım sen de yanma dıye....

Sonrakı mesajlara bakınca kahkahayı patlattım.:KK48: Yanlız senı degıl @ncarenot buradan baska bır uyeyı daha yakmıstım:sinirli: O kızı da evlendırmıstı vs:anne:

Hanı ben süperrr açıkgöz olarak Lydian vipplus olunca ücreti artınca daha ayrıntılı bakar dedım....Kız ncarenot ncarenot hadı sen 7 tl'ye o kadar yorum aldın....Ben 40 tlye 3 dakıkalık yorum aldım, cevap kısmında yazınca da hatun, bana sankı uzaylıymısım gıbı davrandı.... Ha bu arada hazıranda mutlu olacaktım....Temmuzda şanslı.....Anam....Kandırıldım....Kandırıldım.....Nasıl da inanmıştım:olamaz:

Ayrıntıya dıkkat: 40 tlye 3 dakıkalık yorum kısmı... Kadın yenıyken daha ıyıydı yahu.....Bunu da sildim listeden...
40 tl çokmuş yahu... ben sana demiştim olmadı bu diye.. buna rağmen yine mi attın ?
oyyy beni vurun vurunnn...:KK14:

merhaba nilmil ben paylaştım açıklamayı ve doğru bulduğum şeyi yaptım bugüne dek olan mesajlarımda hiç bir falcıyı yorumcuyu savunmadım akla gelebilecek tüm sitelerden yorum aldım ama benim hayatımın şahdamarı gibi davranmadım fallara, nakta'yı çok tanımam sadece ondan yorum alırım ve almayada devam edeceğim çünkü enerjim uyuştu çok nazik ve tatlı kadın .. ben bugüne dek bu sitede hiçbir falcı için hakaret vari kelimeler kullanmadım hiçbir falcıyıda savunmadım ve burada üzülen arkadaşları gördüğümde bende üzüldüm çünkü cidden sadece anı geçirmek için süreçte bize destek olsun diye yorum alınmalı diye düşündüm ama burada aşikar bir şekilde bazı arkadaşlarımız kalbi kırık bizlere kösteklik yapıp içimizi karartmaya çalışıyorlar ve inan şuan senide kırmak veya incitmek istemem ama rica ediyorum bir konu hakkında yorum yaparken nezaketi elden bırakmayalım..
Ben mesajlarımda hakaret yada bir kabalık olduğunu düşünmüyorum o yüzden nezaketi elden bırakmayalım uyarını üzerime alamayacağım lucifer kusura bakma. Bana ters gelen şeyleri söyledim siz ister kabul edersiniz ister etmezsiniz bunu.

Ben mesajlarımda hakaret yada bir kabalık olduğunu düşünmüyorum o yüzden nezaketi elden bırakmayalım uyarını üzerime alamayacağım lucifer kusura bakma. Bana ters gelen şeyleri söyledim siz ister kabul edersiniz ister etmezsiniz bunu.

bende benim için doğru olan durumu paylaştım sorun yok o zaman , teşekkür ederim düşüncelerini paylaştığın için..

Topiğin herşeye maydanozu geldi....çekilin.....:) Sevgili nilmil nilmil tabi ki sen ve aslında bu konu üzerıne soru soran diğer üyeler hakaret etmediniz...Kaldı ki ne zaman hakaret ettiniz burada yahu?

Dön eskiden burada olan kavgalara bak...Bazılarına ben de dahıl oldugum için çok net hatırlıyorum...Çogunuzla özelden görüşme yapmadık,dostlugu ılerletmedık ama kım nasıldır az buçuk bellı....Ha bu arada onunla da özelden 1 tane bıle konusmam yok Lucifer ile....Ama bak sımdı de onu savunma ıhtıyacı hıssettım....

Aman kımse kavga etmesin-kımse kırılmasın bla bla tarzı bır kibarcık...Lucifer....Gerekırse kendi haklıysa bıle ben yanlış anladım herhalde dıyıp gerı adım atarkı kavga uzamasın.....Kendi lisanıyla da bunu bu şekılde söylemiş...

Bir de, bu vesileyle söyleyeyım luciferr luciferr topiğe ılk geldıgınde,daha gözu açılmamıs ceylan yavrusu ıken her tavsıye edılen falcıya gıderdı.....Öyle üzülürdüm ki.....İnanma kız ınanma diye....Nıyeyse sesımı de cıkarmadım, topiği sessiz takıp ettığım zamanlardamıydı acaba? Belkı de....

Topiğin herşeye maydanozu geldi....çekilin.....:) Sevgili nilmil nilmil tabi ki sen ve aslında bu konu üzerıne soru soran diğer üyeler hakaret etmediniz...Kaldı ki ne zaman hakaret ettiniz burada yahu?

Dön eskiden burada olan kavgalara bak...Bazılarına ben de dahıl oldugum için çok net hatırlıyorum...Çogunuzla özelden görüşme yapmadık,dostlugu ılerletmedık ama kım nasıldır az buçuk bellı....Ha bu arada onunla da özelden 1 tane bıle konusmam yok Lucifer ile....Ama bak sımdı de onu savunma ıhtıyacı hıssettım....

Aman kımse kavga etmesin-kımse kırılmasın bla bla tarzı bır kibarcık...Lucifer....Gerekırse kendi haklıysa bıle ben yanlış anladım herhalde dıyıp gerı adım atarkı kavga uzamasın.....Kendi lisanıyla da bunu bu şekılde söylemiş...

Bir de, bu vesileyle söyleyeyım luciferr luciferr topiğe ılk geldıgınde,daha gözu açılmamıs ceylan yavrusu ıken her tavsıye edılen falcıya gıderdı.....Öyle üzülürdüm ki.....İnanma kız ınanma diye....Nıyeyse sesımı de cıkarmadım, topiği sessiz takıp ettığım zamanlardamıydı acaba? Belkı de....

:D ay kendi kendime deli gibi güldüm burada cidden ya kim tavsiye etse gider baktırırdım düşüncemde en kötü ihtimal 2.sefer atmam fal derdim tabi öyle öyle ben öyle 20 tl -50tl derken bi bakmışım aylık milyarlar gidiyor tabiki günde kaç fal yorumu alırdım , şimdi o dönemlerdeki halime gülümsüyorum, ben kavgayı tartışmayı çok seven bir yapıda değilim heleki bir insanın kalbini kırarsam o kişiden daha çok üzülüyorum, kibarlık değilde biliyorumki buradaki arkadaşlarımız hep bi yerlerden kalbi kırık içi buruk birde burada birbirimizi üzmenin anlamı yok diye düşünüyorum..

Back
X