- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #26.301
Ne demek ıstedıgınızı ve ne kadar guzel bır tavır sergıledıgınızı bılmenızı ısterım. Gercekten samımıyım,ayrıca konu hakkında hukukı bılgı vermenız de çok yerınde olmus herkes herseyın uzmanı degıl.....Benim ne demek istediğimi anlayamamışsınız yalnız. Sizin yazdıklarınızın aynısını falcı kazen yoluyla kendisi de yazabilirdi. Ki daha önce kazenle yazıp yollatmışlığı var. Ben kendini savunmasın demiyorum yani, fal baktıran kişiler savunmasın, falcılarla ilgili kötü izlenim bıraktırıyorsunuz diyorum çünkü falcının bu işte kendisini kazen yoluyla savunma imkanı varken buradakileri aracı koyması bana iyi niyetli bir yaklaşım hissi uyandırmıyor. Açık söyleyeyim aklımda şu an 40 tane soru oluştu benim burada. Ki benim sorularım sizinle ilgili değil ki falcı ile ilgili. Hani iyilik olsun diye yapıyorsanız bu işi bilin istedim.
Diğer sorularınıza gelince mağdur ve şikayetçinin tanık olmasına engel yokken sanık ve müdahil kendi davalarında tanık olamaz vs durumları var mesela Ceza davalarında. Hukuk davalarında olay farklı. Yalan beyanda bulunmak zaten suç vs. Ama benim anlatmak istediklerimle bunların ilgisi yok. Kişiler kendi kendini savunsun diyorum. Özellikle konuşmaları ifşa ettirmek falan normal değil.
Olay hasan-huseyn olsn mevcut falcının ısmını yazmaktan ıkrah geldı artık (bakınız korktum yan cızımeye basladım)... Kaç dundur arka planda bırseyler donmeye basladı.... Uyelıgını kapatan kısı, konuyu actı.....BIZ DEGIL.....BU bır.....Özel mesajla bana ulasan uye anladıgım kadarıyla aynı uyeye de ulasıp,yıne EKSIK KONUSMA BILGILERINI gondermıs......NIYE kardesım NIYE..... Tanıyan ıyı bılır kı donatsaygodbye benım gıbı cabuk sınırlenır,cabuk yazar ama okkalı yazar....NIYE O VE BEN....Belkı de yakınız dıye....OLABILIR....Ama dedım ya arkada donen eszamanlı baska seylerde olunca ınsan dıyorkı bu uyeye ne oldu bırden? Hatta donatsaygodbye o uye ıle konusmasını soyle aktarmış:
Bundan bahsetmiyorum ben yalnız. Bu faldan sonra herkes övünce bir daha baktırdım yazmışım okuduysan. Hatta yazınca buraya banlandım. Ayrıca özelden bir arkadaşımız yazdı demin onu tehdit etmiş. Kim olduğunu yazmam doğru değil . İsterse kendisi yazar
Hah üstüne de sen yazmışsın sevgili Jewel.....İFSA EDILSIN DIYE YAZAN KIM?.....BANA VE DONAT'A NAKTA MI?Ortada sizlik durum yoktu yalnız ilk başlarda ama olsun ben yine de hakimlik yapmak istedim diyorsanız ona da tamamım da. Ben ilk mesajı genel yazdım yalnız, üstünüze alınmanıza gerek yoktu. Ki aslında yazmayacaktım ama özellikle mesaj ifşalarını görünce yazmaya karar verdim. Bir değil iki üyeye birden ifşa edilsin diye yollanmış. Iş mi bu yapılan? Ya da diğer bir üye mesaj kutularında ifşa edilsin diye mesajlar yolluyor, benim canımı sıkan olayın bu tarafı.
AYRICA BANA IFSA EDEYIMMI DIYE gonderılen mesajlarda Nakta kımseyı tehdıt etmemıstı fakat donat kendı mesajında "Ayrıca özelden bir arkadaşımız yazdı demin onu tehdit etmiş." demiş......İşin aslı O UYE, BU İŞİ KK'YA TASIR,BUNU uzatırım dıye, falcıyı tehdıt etmıs......AMA BIZE GONDERDIGI BILGILERDE BU YOK...TARAFLI-YONLENDIRICI....
Isyanımız bu,pardon ısyanım.....Yahu bunu bana da dıleyen yapar bırıne bır laf ederım alır ıstedıgı yerı keser ıstedıgını anlatır al sana kavga mevzu hem de senle alakası yokken....Madem elımzde bu topık var ve bu bır güç....Gücü de ınsan gıbı kullanın,dogru konusun,iftıra vs. ıcın degıl kı burayı okuyana yardımı olsun demek derdımız....Yoksa al sana ınternet coplugunden bır parca daha....