tellwe.com'da bakılan fallar!

Benim ne demek istediğimi anlayamamışsınız yalnız. Sizin yazdıklarınızın aynısını falcı kazen yoluyla kendisi de yazabilirdi. Ki daha önce kazenle yazıp yollatmışlığı var. Ben kendini savunmasın demiyorum yani, fal baktıran kişiler savunmasın, falcılarla ilgili kötü izlenim bıraktırıyorsunuz diyorum çünkü falcının bu işte kendisini kazen yoluyla savunma imkanı varken buradakileri aracı koyması bana iyi niyetli bir yaklaşım hissi uyandırmıyor. Açık söyleyeyim aklımda şu an 40 tane soru oluştu benim burada. Ki benim sorularım sizinle ilgili değil ki falcı ile ilgili. Hani iyilik olsun diye yapıyorsanız bu işi bilin istedim.
Diğer sorularınıza gelince mağdur ve şikayetçinin tanık olmasına engel yokken sanık ve müdahil kendi davalarında tanık olamaz vs durumları var mesela Ceza davalarında. Hukuk davalarında olay farklı. Yalan beyanda bulunmak zaten suç vs. Ama benim anlatmak istediklerimle bunların ilgisi yok. Kişiler kendi kendini savunsun diyorum. Özellikle konuşmaları ifşa ettirmek falan normal değil.
Ne demek ıstedıgınızı ve ne kadar guzel bır tavır sergıledıgınızı bılmenızı ısterım. Gercekten samımıyım,ayrıca konu hakkında hukukı bılgı vermenız de çok yerınde olmus herkes herseyın uzmanı degıl.....

Olay hasan-huseyn olsn mevcut falcının ısmını yazmaktan ıkrah geldı artık (bakınız korktum yan cızımeye basladım)... Kaç dundur arka planda bırseyler donmeye basladı.... Uyelıgını kapatan kısı, konuyu actı.....BIZ DEGIL.....BU bır.....Özel mesajla bana ulasan uye anladıgım kadarıyla aynı uyeye de ulasıp,yıne EKSIK KONUSMA BILGILERINI gondermıs......NIYE kardesım NIYE..... Tanıyan ıyı bılır kı donatsaygodbye benım gıbı cabuk sınırlenır,cabuk yazar ama okkalı yazar....NIYE O VE BEN....Belkı de yakınız dıye....OLABILIR....Ama dedım ya arkada donen eszamanlı baska seylerde olunca ınsan dıyorkı bu uyeye ne oldu bırden? Hatta donatsaygodbye o uye ıle konusmasını soyle aktarmış:
Bundan bahsetmiyorum ben yalnız. Bu faldan sonra herkes övünce bir daha baktırdım yazmışım okuduysan. Hatta yazınca buraya banlandım. Ayrıca özelden bir arkadaşımız yazdı demin onu tehdit etmiş. Kim olduğunu yazmam doğru değil . İsterse kendisi yazar

Ortada sizlik durum yoktu yalnız ilk başlarda ama olsun ben yine de hakimlik yapmak istedim diyorsanız ona da tamamım da. Ben ilk mesajı genel yazdım yalnız, üstünüze alınmanıza gerek yoktu. Ki aslında yazmayacaktım ama özellikle mesaj ifşalarını görünce yazmaya karar verdim. Bir değil iki üyeye birden ifşa edilsin diye yollanmış. Iş mi bu yapılan? Ya da diğer bir üye mesaj kutularında ifşa edilsin diye mesajlar yolluyor, benim canımı sıkan olayın bu tarafı.
Hah üstüne de sen yazmışsın sevgili Jewel.....İFSA EDILSIN DIYE YAZAN KIM?.....BANA VE DONAT'A NAKTA MI?

AYRICA BANA IFSA EDEYIMMI DIYE gonderılen mesajlarda Nakta kımseyı tehdıt etmemıstı fakat donat kendı mesajında "Ayrıca özelden bir arkadaşımız yazdı demin onu tehdit etmiş." demiş......İşin aslı O UYE, BU İŞİ KK'YA TASIR,BUNU uzatırım dıye, falcıyı tehdıt etmıs......AMA BIZE GONDERDIGI BILGILERDE BU YOK...TARAFLI-YONLENDIRICI....

Isyanımız bu,pardon ısyanım.....Yahu bunu bana da dıleyen yapar bırıne bır laf ederım alır ıstedıgı yerı keser ıstedıgını anlatır al sana kavga mevzu hem de senle alakası yokken....Madem elımzde bu topık var ve bu bır güç....Gücü de ınsan gıbı kullanın,dogru konusun,iftıra vs. ıcın degıl kı burayı okuyana yardımı olsun demek derdımız....Yoksa al sana ınternet coplugunden bır parca daha....

Aman Jewels_ Jewels_ sakın bana cvp verıp kendını acıklamaya calısma.... Tabıkı gördugunu,dusundugunu yazacaksın da bu ıs de ıste boyle boyle sakıza dönuyor be gulum....O 1 sey dıyor,dıgerı altta kalmak ıstemıyor:) Severım ben senın arada 1 buraya gelıp ce-e demenı:)

Sen tarot da bakıyordun degıl mı:olamaz: Ah yakın olsan sana mantı açar getırırdım rüşvet namına ama....uzaksındır emınım,ben Kocaelı'de yasıyorum....Hanı guzel baktıgını ama çok yoruldgunu o nedenle herkese bakamadıgını hatrlyorm.Anam hafıza hafıza degıl kı...Ne ararsan var:KK48:

Ne demek ıstedıgınızı ve ne kadar guzel bır tavır sergıledıgınızı bılmenızı ısterım. Gercekten samımıyım,ayrıca konu hakkında hukukı bılgı vermenız de çok yerınde olmus herkes herseyın uzmanı degıl.....

Olay hasan-huseyn olsn mevcut falcının ısmını yazmaktan ıkrah geldı artık (bakınız korktum yan cızımeye basladım)... Kaç dundur arka planda bırseyler donmeye basladı.... Uyelıgını kapatan kısı, konuyu actı.....BIZ DEGIL.....BU bır.....Özel mesajla bana ulasan uye anladıgım kadarıyla aynı uyeye de ulasıp,yıne EKSIK KONUSMA BILGILERINI gondermıs......NIYE kardesım NIYE..... Tanıyan ıyı bılır kı donatsaygodbye benım gıbı cabuk sınırlenır,cabuk yazar ama okkalı yazar....NIYE O VE BEN....Belkı de yakınız dıye....OLABILIR....Ama dedım ya arkada donen eszamanlı baska seylerde olunca ınsan dıyorkı bu uyeye ne oldu bırden? Hatta donatsaygodbye o uye ıle konusmasını soyle aktarmış:

Hah üstüne de sen yazmışsın sevgili Jewel.....İFSA EDILSIN DIYE YAZAN KIM?.....BANA VE DONAT'A NAKTA MI?

AYRICA BANA IFSA EDEYIMMI DIYE gonderılen mesajlarda Nakta kımseyı tehdıt etmemıstı fakat donat kendı mesajında "Ayrıca özelden bir arkadaşımız yazdı demin onu tehdit etmiş." demiş......İşin aslı O UYE, BU İŞİ KK'YA TASIR,BUNU uzatırım dıye, falcıyı tehdıt etmıs......AMA BIZE GONDERDIGI BILGILERDE BU YOK...TARAFLI-YONLENDIRICI....

Isyanımız bu,pardon ısyanım.....Yahu bunu bana da dıleyen yapar bırıne bır laf ederım alır ıstedıgı yerı keser ıstedıgını anlatır al sana kavga mevzu hem de senle alakası yokken....Madem elımzde bu topık var ve bu bır güç....Gücü de ınsan gıbı kullanın,dogru konusun,iftıra vs. ıcın degıl kı burayı okuyana yardımı olsun demek derdımız....Yoksa al sana ınternet coplugunden bır parca daha....
Aslında sorun da o kimse ifşa yapamadığı için öyle bir güçleri yok ama işte insanların iyi niyetini kullanıp ifşa ettirebiliyorlar. Bir fal topiği için hiç tanımadığınız kişiler yüzünden kimsenin başı bu konulardan ağrısın istemem açıkçası.

Aman Jewels_ Jewels_ sakın bana cvp verıp kendını acıklamaya calısma.... Tabıkı gördugunu,dusundugunu yazacaksın da bu ıs de ıste boyle boyle sakıza dönuyor be gulum....O 1 sey dıyor,dıgerı altta kalmak ıstemıyor:) Severım ben senın arada 1 buraya gelıp ce-e demenı:)

Sen tarot da bakıyordun degıl mı:olamaz: Ah yakın olsan sana mantı açar getırırdım rüşvet namına ama....uzaksındır emınım,ben Kocaelı'de yasıyorum....Hanı guzel baktıgını ama çok yoruldgunu o nedenle herkese bakamadıgını hatrlyorm.Anam hafıza hafıza degıl kı...Ne ararsan var:KK48:
Uzağız epey. :) Doğru hatırlıyorsun ama tek bakmama sebebim o değil ben eskiden çok fal baktırırdım, kart anlamlarını öğrenmem bile falcılara giderek oldu. Anlamları öğrendikçe aslında falcıların salladıklarını, kimisinin kartların anlamanı bile bilmediğini fark ettim. Benim kartları yorumlayabildiğimi fark eden falcılar zamanla falı sallayamadıkları için bakamamaya da başladı. Çok uzun zamandır bu yüzden yüz yüze fal da baktıramıyorum bu yüzden ama o fal sıralarında beklerken bir sürü kişi ile tanışıp sohbet ettim. Dertsiz kimse ile tanışmadım oralarda. Inanmıyorum, iki güzel kelime duyayım diyen de vardı kafam boşalsın diye geldim diyen de ama gelen kişilerin fala ucundan da olsa inandıklarını fark ettim, ister istemez üzerlerinde etki kalıyor, bilinç altlarına yerleşiyor haliyle. Düşünsene para karşılığı birileri geliyor karşına fal istiyor ve bu günde en az 20-30 kişi. Bir sürü kişinin hayatına dokunuş yapıp onun hayatını etkiliyorsun bu şekilde. Bu çok büyük bir sorumluluk aslında. Eskiden kk'da karşılıklı fallaştığım kişilerden de bir iki kişi kaldı hala fallaştığım bu yüzden. Onlarla da zaten normal hayatları üzerinde konuşuyoruz, ne olup bittiğini anlatıyorlar, fallarımın hayatlarına sirayet etmesini istemem açıkçası kimsenin.

Aslında sorun da o kimse ifşa yapamadığı için öyle bir güçleri yok ama işte insanların iyi niyetini kullanıp ifşa ettirebiliyorlar. Bir fal topiği için hiç tanımadığınız kişiler yüzünden kimsenin başı bu konulardan ağrısın istemem açıkçası.
Tatlım burada top çevırenlerın elınde ifşa edılecek bırseyı de yok, özelden paylaşılan ifsa ifsa denen ekran göruntusu falcının luciferr luciferr 'e gönderttıgı konusmalar......

Isın garıbı burada asıl zararlı çıkan falcı,ayagına sıkmıs gıbı oldu. Nıye mıllet bunları gorunce ne dedı...aa bak falcı kım kımdır bılıyor,nasıl bılıyor DEMEDI mi? Ama arka planda özzel mesajlarla bu yapılmak ıstenıyordu....Dert ıfsa etmek degıldı kı....Gızlı gızlı camur at ızı kalısın....Kadın da,sen dur ben acıktan yazarım dedı, uyeden uyeye elden ele dolasmasın dıye o ekran goruntusu DAN dıye 1 seferde kendı yazdı....

Stratejık acıdan haklı bır taktık. Kontrol edemeyecegn tepkılere karsı, benı bununla vurmak ıstyordun, al ıstedıgın gıbı vur ama acıktan vur-ben sana kendımı sundum demek de bır taktık....

AMA UNLEM KONMASI GEREKEN NOKTA: Sözkonusu falcının...o üyenın...ONU tehdıt ettıgı ekran goruntulerını IFSA ETMEMESI.... Elınde aslında BUNU PEKALA YAPABILECEKKEN.....kendını suçladıklerı şeyle kendını ortaya atması....

Dedım ya...Tum kıtabı okudugmda dellendım dıye....Oyle 1 sayfa okusam....Ben de anlamazdım bırsey. Kucuk hesaplar,mınık yanlıslar.....

Ama tekrar tesekkur ederım Jewels_ Jewels_ konunun hukuki boyutunu yazman çok yapıcı olmus,ılk mesajında. Ara ara gel topiğe,bızım gıbı çenesı dusuklere bırakma:)

Uzağız epey. :) Doğru hatırlıyorsun ama tek bakmama sebebim o değil ben eskiden çok fal baktırırdım, kart anlamlarını öğrenmem bile falcılara giderek oldu. Anlamları öğrendikçe aslında falcıların salladıklarını, kimisinin kartların anlamanı bile bilmediğini fark ettim. Benim kartları yorumlayabildiğimi fark eden falcılar zamanla falı sallayamadıkları için bakamamaya da başladı. Çok uzun zamandır bu yüzden yüz yüze fal da baktıramıyorum bu yüzden ama o fal sıralarında beklerken bir sürü kişi ile tanışıp sohbet ettim. Dertsiz kimse ile tanışmadım oralarda. Inanmıyorum, iki güzel kelime duyayım diyen de vardı kafam boşalsın diye geldim diyen de ama gelen kişilerin fala ucundan da olsa inandıklarını fark ettim, ister istemez üzerlerinde etki kalıyor, bilinç altlarına yerleşiyor haliyle. Düşünsene para karşılığı birileri geliyor karşına fal istiyor ve bu günde en az 20-30 kişi. Bir sürü kişinin hayatına dokunuş yapıp onun hayatını etkiliyorsun bu şekilde. Bu çok büyük bir sorumluluk aslında. Eskiden kk'da karşılıklı fallaştığım kişilerden de bir iki kişi kaldı hala fallaştığım bu yüzden. Onlarla da zaten normal hayatları üzerinde konuşuyoruz, ne olup bittiğini anlatıyorlar, fallarımın hayatlarına sirayet etmesini istemem açıkçası kimsenin.
Tuh:olamaz: Aklıma gelmısken yazayım, profıl resmı sana benzer bır uye vardı burada bır ara. Bır seyden konu acıldı,atladım aradan,böyle tatlı tatlı yag cektım kıza:KK48: Sen ne de guzel tarot bakardın vs. dıye...kı yagcılık pek harcım degıl nasılsa o gun ıcıme seytan gırdı demek......Hatun da bana demesın mı "yanlısınız var,ben faldan anlamam":kızgın: O kadar laf boşa gıttı yahu:)

Tatlım burada top çevırenlerın elınde ifşa edılecek bırseyı de yok, özelden paylaşılan ifsa ifsa denen ekran göruntusu falcının luciferr luciferr 'e gönderttıgı konusmalar......

Isın garıbı burada asıl zararlı çıkan falcı,ayagına sıkmıs gıbı oldu. Nıye mıllet bunları gorunce ne dedı...aa bak falcı kım kımdır bılıyor,nasıl bılıyor DEMEDI mi? Ama arka planda özzel mesajlarla bu yapılmak ıstenıyordu....Dert ıfsa etmek degıldı kı....Gızlı gızlı camur at ızı kalısın....Kadın da,sen dur ben acıktan yazarım dedı, uyeden uyeye elden ele dolasmasın dıye o ekran goruntusu DAN dıye 1 seferde kendı yazdı....

Stratejık acıdan haklı bır taktık. Kontrol edemeyecegn tepkılere karsı, benı bununla vurmak ıstyordun, al ıstedıgın gıbı vur ama acıktan vur-ben sana kendımı sundum demek de bır taktık....

AMA UNLEM KONMASI GEREKEN NOKTA: Sözkonusu falcının...o üyenın...ONU tehdıt ettıgı ekran goruntulerını IFSA ETMEMESI.... Elınde aslında BUNU PEKALA YAPABILECEKKEN.....kendını suçladıklerı şeyle kendını ortaya atması....

Dedım ya...Tum kıtabı okudugmda dellendım dıye....Oyle 1 sayfa okusam....Ben de anlamazdım bırsey. Kucuk hesaplar,mınık yanlıslar.....

Ama tekrar tesekkur ederım Jewels_ Jewels_ konunun hukuki boyutunu yazman çok yapıcı olmus,ılk mesajında. Ara ara gel topiğe,bızım gıbı çenesı dusuklere bırakma:)
Ben ifşa yaptırtmaya çalışan üyeyi tanımıyorum ama yapan arkadaşın yerinde olsam o kişi ile konuşmayı keserdim açıkçası. Falcı hakkında doğrusunu söylüyor olsa bile keserdim.
Tuh:olamaz: Aklıma gelmısken yazayım, profıl resmı sana benzer bır uye vardı burada bır ara. Bır seyden konu acıldı,atladım aradan,böyle tatlı tatlı yag cektım kıza:KK48: Sen ne de guzel tarot bakardın vs. dıye...kı yagcılık pek harcım degıl nasılsa o gun ıcıme seytan gırdı demek......Hatun da bana demesın mı "yanlısınız var,ben faldan anlamam":kızgın: O kadar laf boşa gıttı yahu:)
Kötü etkileniyorum diye bdv ye falan girmiyorum artık, günlerce okuduğum konulara üzülüyorum o yüzden sadece fal topiklerini okuyorum rast gelmedim o üyeye ama merak ettim kim olduğunu. :dondurma:

capella79 capella79 ben bişi yaptım falsepeti Betül Demir'den yorum aldım durduramadım kendimi :KK70: merak duygusu sardı böyle bi engelleyemedim, başka yorum alan varmı acaba beğenen beğemeyen şimdide onu merakediyorum..
Ya sen dün bana akıl vermiyormuydun tut kendini atma diye:)))Bu fal illeti böyle birşey işte bir kere elini kaptirdiysan kolunu kurtarman çok zor:(

Ayy merak ettim şimdi. Lanet olsun bu retrolara bana hiç iyi gelmiyorlar :KK70: kahve mi attın?

taort attım canım :D ..

Borellus80 Borellus80 kötü ben :D ben sadece konu ile alakalı değişik bakış açıları duymak istiyorum bide içimdeki şu inanılmaz merak ama fal isteğimde gitti açıkçası , evet fal baktıra baktıra kafamız enerjimiz darma duman oluyor baktırmayalım bi müddet ben normal düzenime dönmeliyim hemde ayda 1 veya 2 ayda 1 yorum alınca ruhum beynim rahat oluyor yaa :))

Ortada sizlik durum yoktu yalnız ilk başlarda ama olsun ben yine de hakimlik yapmak istedim diyorsanız ona da tamamım da. Ben ilk mesajı genel yazdım yalnız, üstünüze alınmanıza gerek yoktu. Ki aslında yazmayacaktım ama özellikle mesaj ifşalarını görünce yazmaya karar verdim. Bir değil iki üyeye birden ifşa edilsin diye yollanmış. Iş mi bu yapılan? Ya da diğer bir üye mesaj kutularında ifşa edilsin diye mesajlar yolluyor, benim canımı sıkan olayın bu tarafı.

Sevgili jewel ben sizin mesajınızı üzerime alınmadım. :)) Size sorular sordum, bu işlerin hukuki tanımı nedir diye ?
Altına da genel yazdım zaten...
öyle anlaşıldıysa gerçekten üzgünüm.. O mesajda tek ayrıldığımız nokta..
Ben bir haksızlık gördüğümde sessiz kalamıyorum.
Bana göre sessiz kalmak yanlış yapana prim vermek ve cüretini artırmak anlamına geliyor. Herkes duracağı yeri bilmeli oysa değil mi ?

demişsiniz ki ; yazmayacaktım ama özellikle mesaj ifşalarını görünce yazmaya karar verdim. Bir değil iki üyeye birden ifşa edilsin diye yollanmış. Iş mi bu yapılan? Ya da diğer bir üye mesaj kutularında ifşa edilsin diye mesajlar yolluyor, benim canımı sıkan olayın bu tarafı..

capella79 capella79 bana yolladığında bu üyenin mesajını '' ne kadar tanıyorsun ki bu insanı, boşver karışma kendi ifşa etsin '' demiştim zaten. Bende sadece buradaki adını biliyorum. tek bir kelime konuşmuşluğum dahi yok. Telwe deki rumuzunu bilmem. İnstagram hesabını bilmem. Tek bildiğim '' vaselin '' adlı üye.. Giden diğer arkadaş da kendini ispat etmek yerine ben söylemişim algısını bırakıp gitti sağolsun...
Sizinde sorguladığınız ve yapılan şeyin yanlışlığını söylediğiniz şu konuya hiç değinmeden ''falcı nereden biliyor, laf götüren var'' diye şuradaki 2-3 kişiye yüklenip aslında daha çirkin olan birşeye sessiz kalındı.. Bu ayıbı normalleştiren yorumlar yaptılar hatta.. Buyurun işte siz de susamadınız en nihayetinde.. Demek ki her durumda susulamıyor..
Nezaketiniz için teşekkür ederim...
Gerçekten artık konuşmak istemiyorum bu konuda. Bu sözümde size değil...
Başka şeyler konuşalım..:cool:

Merhaba, ben de son zamanlarda falsepetine sardim. Yorumcularin cogunu denedim. Tek seferde hepsine baktirmadim tabii ki. Biraz uzun bir sureç. Bazi fallari kredi birikimi ve bedava fal hakkindan kazandim. Ben de birkac yorum yapmak istiyorum.

Bu fal işi biraz da enerji meselesi tabii ki. Kimsenin gelecegi net gördügüne inanmiyorum. 6. Hissi kuvvetli olanlar, gecmis ve su anki durumu bilebilir, kisilik analizi yapabilir ve gelecegi de buna göre yorumlayabilir sadece. Bu da degisebilir tabii ki. O yuzden tarihlere cok da takilmamak lazim sanirim. Benim dusuncem bu sekilde. Sevgilimden ayrildiktan sonra, simdiki hislerini vs yorumlamalari icin falsepetinde bayagi dolandim(bu fal isi de biz kadinlarin bug i olmali:))) isin ilginc tarafi, butun favorilerimin verdigi vade 3 asagi 5 yukari ayni, olabilecekler konusunda soyledikleri hemen hemen ayniydi. Vadeye daha var maalesef, cikarsa soylerim.

Buğra: en cok begendigim, en cok enerji aldigim kisi. Birkac favorim var ama Bugra en favorim:) su anki ruh hali, gecmis olaylar vs analizi cok iyi. Karakter ozelliklerini de bildigi icin durumu guzel analiz edip sana tavsiyelerde bulunuyor. Bunu su sekilde yaparsan, soyle davranirsan bu is olabilir vs seklinde. 2 kere baktirdim ikisi de tutarliydi. Ustelik cok beyefendi. Uzun uzun yorumluyor, tum sorularini cevapliyor. Biraz uzun surebilir dönüsü ama beklemeye deger. Biraz hizli ve karisik anlattigini dusunebilirsiniz basta ama aslinda cok acik ve net. Bikac kez dinleyin ses kaydini gerekirse. Dediklerinin ciktigini yazmis cogu kisi yorumlarda. Tavsiye ederim.

Nesibe: ses tonu, konusma tarzi cok guzel. Hemen her seyi bildi durumla ve karakterlerle ilgili. Benim hic bahsetmedigim detaylar dahil. Dediklerinin ciktigini cok kisi yazmis. Bekliyorum. Hayirlisiyla olsun insallah. Nesibe yi de tavsiye ederim. Digerlerine gore biraz pahali ama fal konusuna cok merakliysaniz deger diye dusunuyorum. Biraz uzun surebilir dönüsü

Melisa Donukuk: hisleri kuvvetli. Yasadigin seyi senle beraber yasiyor. Sinirleniyor veya mutlu oluyor. Ses tonundan anlayabiliyorsun. Tamamen soruna odakli yorum yapiyor. Deneyebilirsiniz. Soyledikleri hep tutarliydi. Cok tatli birisi.

Emre Dinç: enerji ile bakim yapiyor. Enerji durumuna gore yorum yapiyor. Onun icin yapilan yorumlar da hep olumlu ve ciktigini soyluyorlar. Verdigi tarihlere cok takilmayin ancak gercekten enerjiden anliyorsa bayagi iyi oldugunu soyleyebilirim. Sosyal medya hesabindan da inceleyebilirsiniz. Kisa surede donuyor.

Alex : en begendigim yorumculardan oldu. Gercekten iyisiyle kotusuyle tum analizi cok iyi, soyledikleri cok tutarli, cok dogru. Tavsiye ederim kesinlikle. Ustelik konusma sekli cok hoş, yazimlari bayagi duzgun. Ben cok begendim. Biraz uzun surebilir. Cok online olmuyor.

Hale Yıldırım: ayni sekilde gecmis, su anki durum, karakter analizleri cok cok iyi. Yine ses tonu ve anlatış sekli cok guzel. Olumlu bir sey gorse bile, olumsuz olabilecek taraflarini da siralayip fikir veriyor. Yine tavsiye ederim. Dönüş suresi ortalama

Yorumcu Zeus: kesinlikle cok spesifik detaylar biliyor. Pozitif bakis acisi var. Anlatis tarzini biraz abartili buldum sadece. ses tonu ve konusmasi birazcik itici geldi bana ama tavsiye edebilecegim yorumculardan kesinlikle.

Samira Gunal: iyi diyebilirim. Analizleri cok iyi ve bildigi seyler cok oldu.

Bade Doğan: bunu sormussunuz diye bu gruba ekledim. 2 hafta arayla baktirdim. Ikisi komple zıt yorumlardi. Bir seyler degismis olabilir tabii ki ama bu kadar kisa surede, bu kadar zıt seyler soylemesi cok inandirici gelmedi bana. Zaten yazdiklari da cok spesifik olmayan ortalama seylerdi.

Bunların dısında pozitif yorum yapan ama ortalama buldugum ve cok etkilenmediklerim: Sevgi Derman, Zeliş Can, Ayperi, Fatmagul(falaaddine gondersem benzer yorum alirdim. O tarz bi yazımı var Fatmagül ün) , Oylum Genç(siradan bi arkadasiniza baktirmissiniz gibi, fincandaki sekilleri yorumluyor. Kaplumbaga, bulut, deve falan gibi), Senanur, Aref(buna cok karar veremedim. Iyi gibi aslinda ama etkilenmedim yine de), Derin Hisler. Yine en iyileri Sevgi Derman ve Aref olabilir. Sevgi Derman kahvede daha basarili.

Bunlarin disinda 3 tane hic begenmedigim yorumcu var. Dennis, Yağmur Sothis ve Firuzen. Bu kadar falcıdan, sadece Dennis ve Yağmur Sothis olumsuz olacagina dair yorum yapti ama begenmeme nedenim bu degil. Simdi diger fal bakanlar da bir takım olumsuzluklari gorduler ama Dennis sadece olumsuz konustu. O kadar olumsuz konustu ki, icim daraldi. Bir de ses tonu, konusma tarzi itici, lakayt. Yani firsatim olsa da dinletsem, ne demek istedigimi anlarsiniz. Sizden bir halt olmaz falan da dese tam olurdu. Hic puanlama ya da yorum yapmadim kendisine ama dusunduklerimi yazdim soru kismina. Normalde puani yuksek ama belki enerji tutmadi, belki kotu gunundeydi bilemem.
Yağmur Sothis; su anki durumu ve hisleri anlatmadi. Karsi tarafin dusuncelerine hic girmiyor, günahmis, saygisizlikmis falan. Arkada yoga muzigi caliyor. Tamamen gelecekle ilgili konusuyor. Bana su anki durumu anlatmadan gelecegi soylemesi sacma bence. Ayrica, yorumlarda dediklerinin ciktigina dair hicbi sey gormedim. Sadece muzigin ve ses tonunun ne kadar huzurlu oldugunu yazmislar. Pahali da ustelik. Fal sonunda da, enerji listeme seni de ekliyebilirim, pozitif enerji yolluyorum vs diye ekliyor. O yuzden begenildigini dusunuyorum Ben sahsen begenmedim. Firuzen, dilekleri gerceklestiriyorum enerji yolluyorum vs diye herkese ayni tavsiyeleri veriyor. Ben de biliyorum sukretmenin onemini. Gerek yok boyle seylere. Istihareye yatiyormus falan diye baktirmistim da, coookk uzun surede donuyor zaten. Bir de hicbir detay yoktu falinda. Cok bostu. Hicbir sey hissetmedim(olumluydu da halbuki) o yuzden begendigimi ve tavsiye ettigimi soyleyemem. Bu ucunun fiyatlari da yuksek.

Benim fallarimin vadesine daha var. Uzun vade verdiler cunku:) o yuzden cikti diyebilecegim bir sey yok ama begendiklerimi, tavsiye ettiklerimi yazdim. Bugra ya bayiliyorum.
2 eylülde yazılmış bir yazı

taort attım canım :KK70: ..

Borellus80 Borellus80 kötü ben :KK70: ben sadece konu ile alakalı değişik bakış açıları duymak istiyorum bide içimdeki şu inanılmaz merak ama fal isteğimde gitti açıkçası , evet fal baktıra baktıra kafamız enerjimiz darma duman oluyor baktırmayalım bi müddet ben normal düzenime dönmeliyim hemde ayda 1 veya 2 ayda 1 yorum alınca ruhum beynim rahat oluyor yaa :))
O zaman soz verelim kendimize ayda en fazla iki kere baktiracagiz diye,tutabilirsek bravo bize:)))

O zaman soz verelim kendimize ayda en fazla iki kere baktiracagiz diye,tutabilirsek bravo bize:)))

önceden çok fena halde batak gibiydi attıkça fal atasım gelirdi :)) ama aylardır ara ara yorum alıyorum normalde bu hafta bi kaç yorum aldım oda sanırım diyorum ya merak duygum fazlaca oldu bugünlerde ama tamam ara vermiş bulunmaktayım fala buda sana sözüm olsun :) :KK200:

Jewels_ Jewels_ hee bu arada tarot bakarsanız katina bakarım size :cool:
capella79 capella79 öv beni:KK30:
Ben kahve+iskambil açıyorum. Tarot kartlarım yok ama onlarla da yorum yapmışlığım var birkaç kişiye. Almaya karar verip vazgeçmiyorum, bu işlerin içine iyice dalmamak için. :)
Bu sıralar çok doluyum, sözümüz olsun sonra karşılıklı bakalım, kafam çok doluyken güzel yorumlayamıyorum. :)

Maddi durumları, iş arayışında olup bununla ilgili çok kurduğumu ve hatta teyzelerden yardım istediğimi bilmiş.
Baktırdığım konuyla ilgilide bildiği yerler var ama karışık bir yazma düzeni var
Sen işe girmemiş miydin cnm? Hayırlısı olsun.

Ben kahve+iskambil açıyorum. Tarot kartlarım yok ama onlarla da yorum yapmışlığım var birkaç kişiye. Almaya karar verip vazgeçmiyorum, bu işlerin içine iyice dalmamak için. :)
Bu sıralar çok doluyum, sözümüz olsun sonra karşılıklı bakalım, kafam çok doluyken güzel yorumlayamıyorum. :)
Bir deste katina attım bende zamanında.. sizinle aynı sebebten duruma iyice dalmamak için..
Keşke atmasaymışım çünkü piyasada deste yok şu an... sonra sağolsun buradaki eski üyelerden biri hiç kullanılmamış bir deste hediye etti..:KK200:
Söz olsun tamam o halde bir müsait zamanda:emir_bebek:

Back
X