tellwe.com'da bakılan fallar!

Geysu'ya tarot baktırdım ben. bence gayet iyiydi. öyle spesifik bir şey bilmiş falan diyemem ama benim ve bir başka kişi için yaptığı analizler çok tutarlıydı. öyle diğer falcılarda olduğu gibi genel özellikler sıralayayım nasıl olsa tutar gibi değildi kısacası. net sorularım vardı onların da yanıtlarını aldım.
geysunun kibarlığının ve iletişim güzelliğinin özellike altını çizmek isterim ama. çok beğendim enerjisi çok olumlu. kısa zaman içerisinde değil ama birkaç ay sonra yine kendisine baktırmak isterim ki bir falcıya ikinci kez baktırmışlığım yok.
yalnız arada geysu için pembeci gibi bir şey okumuştum. bana da yüksek oranda olumlu konuşmuş. o konuda bilemem.

kızlar fal sepeti senanur ablanın söyledigi bir şey verdiği zamanda oldu ama fal öyle muhteşem bir fal değildi ama bu tuttu :) diğer konu çıkar mı zaman gostercek
Merhaba falının çıkmasına senin adına sevindim..
Ama Senanur tan ismini duyunca inanın kendime çok kızıyorum.. Defalarca fal atıp son falı hariç,verdiğim detay üzerine vadesinin arkasında durdu..
Taa ki son falına kadar.. Falda dediği bişeyi, fal sonrası soru kısmında,acaba böyle mi dediğimde" evet olabilir" ve farklı bir detay sorunca "evet o da görünüyor " demesi ile bendeki kredisini sıfırladı.. Oysaki vadesi geçti,sarkabilir diye bekledim.. bir müddet sonra attım.. Keşke böyle olmasaydı..
NOT : Falım olumsuz değil..

Merhaba falının çıkmasına senin adına sevindim..
Ama Senanur tan ismini duyunca inanın kendime çok kızıyorum.. Defalarca fal atıp son falı hariç,verdiğim detay üzerine vadesinin arkasında durdu..
Taa ki son falına kadar.. Falda dediği bişeyi, fal sonrası soru kısmında,acaba böyle mi dediğimde" evet olabilir" ve farklı bir detay sorunca "evet o da görünüyor " demesi ile bendeki kredisini sıfırladı.. Oysaki vadesi geçti,sarkabilir diye bekledim.. bir müddet sonra attım.. Keşke böyle olmasaydı..
NOT : Falım olumsuz değil..
ben o kadar fal baktiririm tutmaz bu nasılsa tuttu ama onun söyledi pembe tablo devamı için olmaz yada benim artık umudum kalmadı gelisme olursa hemen buraya yazarim

ben o kadar fal baktiririm tutmaz bu nasılsa tuttu ama onun söyledi pembe tablo devamı için olmaz yada benim artık umudum kalmadı gelisme olursa hemen buraya yazarim
Ben ona inanmak için direndim inan..
Kuruntu yapıyorumdur dedim.. Fal içeriğini belirtemiyorum ama büyük hayal kırıklığı oldu bana. İlk sesli falında çok özenli idi..
Ama kendisi gelecek değişken diyorsa,Fal yorumunda; KESİN İfadesini kullanmamalı...
Ama... Çıkarsa da aynen bu mesajımı alıntılayıp gelip buraya yazarım..

Binnazabla dan biri olcak ama ben 2016 yillarinda pelin bilge özdogruya da cok atmistim akillica yorunlari vardi o da sonucta olmayacak derse ben goremiyorum derse olmazdi.hatta o kadin benim dikkatimi 2014 de buyuk askimdan ayrilirken cekmisti o donem nesibeler falan donecek kesin donuyor derken o kadin sizin yollariniz ayrilmis demisti.Hic unutmam 50 fal attiysam oraya buraya sadece o demisti.Ama bir fal gibi degildi kart yorumcusuydu sureci falan olmazdi yani.Son karti cikardi.Bi denesem mi derkeen 150 lira oldugunu gordum.... binnazda artik kimseye yaklasmam ben.150 lira ne demek ya

3 ay önce denemiştim.Anda durumu bilmişti.Detaylı bir faldı.Ama yakın vadede söylediği şeyler çıkmadı.Hatta tam tersi oldu diyebilirim.Bir daha baktırmayı düşünmüyorum
Zeus ayni kisiyse eger 2014 yilina ait 1 fali (ozaman siteye yeni girmisti) birebir cikti.o zaman buna dayanarak 4 5 kere daha attim hicbisey cikmadi.Ben hatta baska birinin hesabi aldigini dusundum nasil 1.fali harfi harfine cikar da oburlerinde hicbirsey olmaz diye..Uzun yillardir da denemedim oyuzden

Yakın zamanda buğra ve melisa donukoka basktırdım beğendim ikisinide buğdayı bi tık daha çok beğendim.. ama işte enerji uyar mi bilmiyorum
Canım seninle de konuştuk buğranın falını.. Sen aynı kelimeler var değince kafam karıştı.. Ve bir arkadaşın falını daha dinledim.. Ve benimki ile aynı kelimeler aynı konularda çok fazla.. Tamam buğranın dili karışık ve bunu bilerek attım.. Ama " YENİLENME DÖNEMİ, TAMAMLANMA, DURGUNLUK,DURAĞAN SÜREÇ, DUYGUSAL KAVRAM ORTAYA ÇIKMASI,MANTIK ZEKA KAVRAMLARI, SABIR GÖSTERME DURUMLARI,KENDİ KABUĞUNA ÇEKİLME "
Bunlar şu an aklıma gelenler.. Vade kısmında ise; 2'li vade 6'lı vade şeklinde.. Kayıtta ara ara kesintilerde var..
Buğraya çıkan çıkmayan,eski yeni fal atanlar yorum yazabilir mi?
Oldukça kafa karışıklığı yaşıyorum..?
Geçmişi Gelecek gibi anlatmasınıda hesaba katarak dinledim.. Ama bir sonuca varamadım...?

Canım seninle de konuştuk buğranın falını.. Sen aynı kelimeler var değince kafam karıştı.. Ve bir arkadaşın falını daha dinledim.. Ve benimki ile aynı kelimeler aynı konularda çok fazla.. Tamam buğranın dili karışık ve bunu bilerek attım.. Ama " YENİLENME DÖNEMİ, TAMAMLANMA, DURGUNLUK,DURAĞAN SÜREÇ, DUYGUSAL KAVRAM ORTAYA ÇIKMASI,MANTIK ZEKA KAVRAMLARI, SABIR GÖSTERME DURUMLARI,KENDİ KABUĞUNA ÇEKİLME "
Bunlar şu an aklıma gelenler.. Vade kısmında ise; 2'li vade 6'lı vade şeklinde.. Kayıtta ara ara kesintilerde var..
Geçmişi Gelecek gibi anlatmasınıda hesaba katarak dinledim.. Ama bir sonuca varamadım...?
günaydin Buğraya fal attim falı karışık hızlı konuşuyor 1-2 kez durdurarak dinledim "yenilenme dönemi" başlayan pragrafin bana gönderdiğiyle benzerlik gösteriyor hatta böyle karmaşık bir falin aynisini başka sitede can diye bir falci vardı Ona benzetmistim o da hızlı konuşur karışıkti Buğra vade geçti bir daha denemem

Binnazabla dan biri olcak ama ben 2016 yillarinda pelin bilge özdogruya da cok atmistim akillica yorunlari vardi o da sonucta olmayacak derse ben goremiyorum derse olmazdi.hatta o kadin benim dikkatimi 2014 de buyuk askimdan ayrilirken cekmisti o donem nesibeler falan donecek kesin donuyor derken o kadin sizin yollariniz ayrilmis demisti.Hic unutmam 50 fal attiysam oraya buraya sadece o demisti.Ama bir fal gibi degildi kart yorumcusuydu sureci falan olmazdi yani.Son karti cikardi.Bi denesem mi derkeen 150 lira oldugunu gordum.... binnazda artik kimseye yaklasmam ben.150 lira ne demek ya

bilge özdoğru bendede öngörülerini tutturdu ama ondan yorum almak için hep düşünürdüm çünkü olumlu yorum yaparken bile tarzından dolayı sanki olumsuz enerji gelirdi ve kesinlikle 150 lira verilecek bir rakam değil..

ben mayıs ayında buğradan yorum almıştım böyle kibar kibar fakat yorum yaparken sanki bi cümle bişeyden bi cümle bişeyden bahsediyor gibiydi öngördüğü durumlar çıkmadı diyebilirim ..

Zeus ayni kisiyse eger 2014 yilina ait 1 fali (ozaman siteye yeni girmisti) birebir cikti.o zaman buna dayanarak 4 5 kere daha attim hicbisey cikmadi.Ben hatta baska birinin hesabi aldigini dusundum nasil 1.fali harfi harfine cikar da oburlerinde hicbirsey olmaz diye..Uzun yillardir da denemedim oyuzden
Aynı durumu Banu Yılmaz için söyleyebilirim. İlk falı bana kısa olmasına karşın yazdığı 5-6 cümlenin herbiri 12 den vurmuşken ilerleyen dönemlerde genelde bildikleri eften püften şeylerdi. Ayrıca, ilk falında tarzı da sonrakilerden daha farklı, yazımı daha düzgündü.
Çoklu hesapları olduğundan da söz ediliyor. Bu çoklu hesaplardan iki farklı isimden daha yorum aldığımdan ben de tarzları birebir örtüşürdüm yorum aldığım diğer iki yorumcuyla...

Aman Allahım ne kadar çok isim var kafa çorba oldu :oha:

ben bugn kendme söz verdm son fal - astroloji vs günüm o'nla ilgili. o yüzden son kez geysuya atıcam fal ama pembeci diyen arkadaş olmuş, acaba gerçeketn öyle mi ? olumsuz vs konuştuğu varsa bilelim de ona göre boşa avutmayalım kendimizi :bicak:

bilge özdoğru bendede öngörülerini tutturdu ama ondan yorum almak için hep düşünürdüm çünkü olumlu yorum yaparken bile tarzından dolayı sanki olumsuz enerji gelirdi ve kesinlikle 150 lira verilecek bir rakam değil..

Bilge özdoğruda 1 mg his yok sadece kafası çalışıyor i.
Burdaki insanlara fal bakarken hepsine olumsuz dersem %99 tuttururum zira alınmayın ama çoğunuzun durumu olumsuz karşınızdaki adam olsaydı bunca yıldır fal baktırmazdınız zaten:110:

Olumlu konuştuğu tek kişi benim sanırım 40yılda bir iyi saatine denk geldi:deli: onda da hiçbir ayrıntı zaman vs yoktu zaten çıkmadı:bicak:

150tl asla etmez ben 30tl vermiştim o bile çok:bicak:

Bilge özdoğruda 1 mg his yok sadece kafası çalışıyor i.
Burdaki insanlara fal bakarken hepsine olumsuz dersem %99 tuttururum zira alınmayın ama çoğunuzun durumu olumsuz karşınızdaki adam olsaydı bunca yıldır fal baktırmazdınız zaten:110:

Olumlu konuştuğu tek kişi benim sanırım 40yılda bir iyi saatine denk geldi:deli: onda da hiçbir ayrıntı zaman vs yoktu zaten çıkmadı:bicak:

150tl asla etmez ben 30tl vermiştim o bile çok:bicak:
aahhah doğru diyorsun hepimiz olumsuzuz zaten olan olmuş :emir_bebek:
son günün gazına gelip geysuya attım şmid kalan 15 kredim için tavsiye beklerim :KK70: medyumcetin'e atcaktım rahatsızmıs tatildeymis

Son düzenleme:
aahhah doğru diyorsun hepimiz olumsuzuz zaten olan olmuş :emir_bebek:
son günün gazına gelip geysuya attım şmid kalan 15 kredim için tavsiye beklerim :KK70: medyumcetin'e atcaktım rahatsızmıs tatildeymis

medyum çetin den aylar önce yorum aldım asla iletişim olmayacak dediği kişi ile o dönemden bu döneme bayağı bi iletişim oldu ..

buĞra beye gönderdiğim 3.falım 2 VE 6 vadeyi bana da verdi bende bekliyorum eski sevgilim döner diye duragan süreç sonrası bir aydınlanma yşanacak içe kapanık bir dönem şeklinde yorum ilerliyor

Back
X