tellwe.com'da bakılan fallar!

buĞra beye gönderdiğim 3.falım 2 VE 6 vadeyi bana da verdi bende bekliyorum eski sevgilim döner diye duragan süreç sonrası bir aydınlanma yşanacak içe kapanık bir dönem şeklinde yorum ilerliyor
İnan dinlediğim fal ile ve benimki ilede aynı sayılır diyebilirim .. Tamam benzer sıkıntı konular ama durum böyle olunca kafam karışıyor ve haliyle güvenim sarsılıyor..

Merhabalar,havadise baktıran oldu mu? belki birisi tecrübesini paylaşır diye uzun zamandır sayfayı takip ediyordum en sonunda üye olup sorayım dedim :) iyi akşamlar

Tekrardan merhabalar :) sorumu yinelemek isterim..tecrübe eden arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim,gelecekle ilgili dediği bir olayı yaşayan var mı? Teşekkür ederim şimdiden

aahhah doğru diyorsun hepimiz olumsuzuz zaten olan olmuş :emir_bebek:
son günün gazına gelip geysuya attım şmid kalan 15 kredim için tavsiye beklerim :KK70: medyumcetin'e atcaktım rahatsızmıs tatildeymis

Geysuya kahve mi attiniz tarot mu :) bende birazdan atacagimda

elif1310 elif1310 ve Y yazgelse26 telweye girip baktım şimdi havadise diye bir falcıdan yorum almışım üşenmedim dinledim tatlı kibar birisi yorumunda nokta atışı diyebileceğim birşey duyamadım ama çıkan bir durum yok dediklerinden şuanlık..

kendimi her falcıdan yorum almış gibi hissettim :oops::skandal:

elif1310 elif1310 ve Y yazgelse26 telweye girip baktım şimdi havadise diye bir falcıdan yorum almışım üşenmedim dinledim tatlı kibar birisi yorumunda nokta atışı diyebileceğim birşey duyamadım ama çıkan bir durum yok dediklerinden şuanlık..

kendimi her falcıdan yorum almış gibi hissettim :oops::skandal:
Havadiseferegonda. Bana yazılı bakmıştı

Bana tam olumsuz demedi ama cok zorlayıcı bir ilişki olur. Istersen karşına sorunsuz mutlu olacağın insanlar da çıkacak dedi. Biraz da benim ne kadar istedigimi bildiginden galiba
Hmm orta yollu olumsuz gibi demis yani durum bu gibisinden çok tesekkur ederim cevap verdiginiz icin herkesin mi olumlu diye merak ettim de bana da kisa zamanda olumsuz dedi uzun zamanda olumlu dedi

Çıktı mı size falı, birde o uzun zamandır girmiyor ..sadece ona mu baktırmıştınız
Urum, Yulee, Silver, Kaan ve Nirvana’ya baktırdım. En beğendiğim Urum oldu. Yine yakalasam baktırırım ama bu ara girmiyor. İki zamanlama vermişti bana eylül demişti biri için oldu dediği ayda. En geç aralık sonu demişti onu bilemiyorum zaman gösterir. Karakterler, gidişat ile ilgili bildiği çok şey oldu.
Benim iş durumuyla ilgilide aynı şekilde. Pahalı ama o yüzden sadece benim beğendiğim diyeyim sana uymazsa 100₺’ya yazık olur çünkü

Back
X