tellwe.com'da bakılan fallar!

Kızlar tellwede zamanaşımı uygulaması başlamış, 2. günün sonunda bakılmayan fal otomatik düşecek.Geysu'nun duvarında gördüm.Açıklama yazmış.

Selam kızlar eski üyelerdenim uzun zamandır fal baktırmıyordum ama bu aralar bir kaç kişiye fal baktırdım. Geysuyu denedim güzel uzun ve özenli bir faldı anlık durumlarla ilgili kafamdaki soru işaretlerini giderdi diyebilirim hatta değişik detayları bilmiş fakat falının cıkacağını sanmıyorum yazılı baktığı için bir kez daha denermiyim bilmiyorum.
Saraylıya fal attım ona eskiden beri ara ara baktırırım dediklerini yaşadığım oldu hatta eski bir falımı dinledim birisiyle ilgili şuan nasıl bir konumda olacağını o zamanlar söylemiş.Özenli bakıyor.
Naktayı gördüm forumda onuda denemek istedim.Onuda beğendim uzun bir ses kaydı atmış ve değişik detayları bilmiş onunda hisli olduğunu düşünüyorum.
Fallarımdan çıkanlar olursa yazarım buraya :KK54:

Selam kızlar eski üyelerdenim uzun zamandır fal baktırmıyordum ama bu aralar bir kaç kişiye fal baktırdım. Geysuyu denedim güzel uzun ve özenli bir faldı anlık durumlarla ilgili kafamdaki soru işaretlerini giderdi diyebilirim hatta değişik detayları bilmiş fakat falının cıkacağını sanmıyorum yazılı baktığı için bir kez daha denermiyim bilmiyorum.
Saraylıya fal attım ona eskiden beri ara ara baktırırım dediklerini yaşadığım oldu hatta eski bir falımı dinledim birisiyle ilgili şuan nasıl bir konumda olacağını o zamanlar söylemiş.Özenli bakıyor.
Naktayı gördüm forumda onuda denemek istedim.Onuda beğendim uzun bir ses kaydı atmış ve değişik detayları bilmiş onunda hisli olduğunu düşünüyorum.
Fallarımdan çıkanlar olursa yazarım buraya :KK54:

saraylı yı merak ettim nasıl yorumu kısamı yoksa uzuncamı bakıyor ?

Merhaba. Taraça nasil sizce?
uzun zamandır fal gönderiririm kendisine .
İlk falından bu yana yaşanan sıkıntılar sonrası evleneceğimi söylemişti.
o beyfendi beni terketti.
kendi hayatında mutlu mesut .bende o umutlarımla o beyfendiye o kadar sarıldım bekledim umut ettim.
Gerçekten beklenti içinegirmek o faldaki birkaç sözcükle hayatını alt üst etmek bu olsa gerek .
Belkide çoktan umut etmek ten vazgeçip yeni bir yol çizecekken o beklenti yüzünden her şeyine adamın tamam dedik ve sonuç
hakkını yiyemem yine taracanın
kısa ayrılık dönemlerimizi bilmiştibarışma evrelerimizi .
işleri çok kötü gidecek batacak dediği beyfendi zengin oldu:)

Back
X