- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #26.901
ben kahve atmıştım da benimki ücretsiz faldı biriken kredilerimden dolayı süpriz yorumcu olarak göndermiştim , sonrasında çıktı ismiSelam kahve mi yoksa tarot mu baktırdınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kahve atmıştım da benimki ücretsiz faldı biriken kredilerimden dolayı süpriz yorumcu olarak göndermiştim , sonrasında çıktı ismiSelam kahve mi yoksa tarot mu baktırdınız?
Kızlar tellwede zamanaşımı uygulaması başlamış, 2. günün sonunda bakılmayan fal otomatik düşecek.Geysu'nun duvarında gördüm.Açıklama yazmış.
Havuza düşüremezler bence. Her falcının ücreti farklı, büyük haksızlık olur.uzun süre bekleten falcılar için kötü olmuş fal otomatik iptal olacaksa iyi , havuza falan düşerse o kötü ..
Havuza düşüremezler bence. Her falcının ücreti farklı, büyük haksızlık olur.
Selam kızlar eski üyelerdenim uzun zamandır fal baktırmıyordum ama bu aralar bir kaç kişiye fal baktırdım. Geysuyu denedim güzel uzun ve özenli bir faldı anlık durumlarla ilgili kafamdaki soru işaretlerini giderdi diyebilirim hatta değişik detayları bilmiş fakat falının cıkacağını sanmıyorum yazılı baktığı için bir kez daha denermiyim bilmiyorum.
Saraylıya fal attım ona eskiden beri ara ara baktırırım dediklerini yaşadığım oldu hatta eski bir falımı dinledim birisiyle ilgili şuan nasıl bir konumda olacağını o zamanlar söylemiş.Özenli bakıyor.
Naktayı gördüm forumda onuda denemek istedim.Onuda beğendim uzun bir ses kaydı atmış ve değişik detayları bilmiş onunda hisli olduğunu düşünüyorum.
Fallarımdan çıkanlar olursa yazarım buraya![]()
Son falıma baya uzun bakmış ama ondan öncekilere 10 -15 dakika arasında bir ses kaydı yollamıştı.saraylı yı merak ettim nasıl yorumu kısamı yoksa uzuncamı bakıyor ?
Son falıma baya uzun bakmış ama ondan öncekilere 10 -15 dakika arasında bir ses kaydı yollamıştı.
Kahve falı atıyorum ben genelde kendide kart çeker sizin için bir yolun vara geçti artık orada bakıyor.telwedemi arattırdım ama bulamadım birde ne falı göndermiştiniz :))
Kahve falı atıyorum ben genelde kendide kart çeker sizin için bir yolun vara geçti artık orada bakıyor.
İstersen şimdi baktırma canım eğer falı çıkarsa o zaman yazarım atarsıno kadar merak ettim saraylıyı 8 kişi olmuş fal gönderenmerakım gitti o sayıyı görünce ..
İstersen şimdi baktırma canım eğer falı çıkarsa o zaman yazarım atarsın![]()
Aslında burda birçok kişi beğenir ama bende baktırdım fakat ne verdiği vadeler ne anlık analizleri hiçbiri tutmadı bende ve fazlasıyla pembe tablo çizdi.Merhaba. Taraça nasil sizce?
uzun zamandır fal gönderiririm kendisine .Merhaba. Taraça nasil sizce?
saraylı hanım .o kadar merak ettim saraylıyı 8 kişi olmuş fal gönderenmerakım gitti o sayıyı görünce ..
saraylı hanım .
gelecekle ilgili bana yeni biri var demişti ekim sonu tanışacağın evlilik yolu açık olan ne evlendimm ne de öyle biri çıktı karşıma