tellwe.com'da bakılan fallar!

Cikan fal haberi ile geldim rezzaneablanin isle ilgili bildigi bir durum gercektesti hemde tam dedigi gibi oldu .Söylemek istedim bunun disinda is ile ilgili ucundan kiyisindan tutturan isimler Biray ve Ares oldu bilginize kizlar.
Sorduğun ana konulardAn birimiydi canımm yoksa kendi söylediği bişi mi?

yaa cok guzel sevindim. rezzan abla nerede? ask da tutaydı iyiydi
Ah ask tutsa oynarak gelip haber vericem de ask yok tatlim su an .Rezzane tellwede bana 9 dakikalik bir yorun yapmis mantikli buldum.Biray in verdigi tarih araligi tuttu belki tesaduftur ama onceki fallarinda isle ilgili olumsuzlugumu direk soylemisti pek tesaduf degildir yani.Ares te mart nisan is le ilgili durumlara dikkat cekmisti en son falinda hayirlisi diyorum.Cikarsa yine haber vericem lutfen siz de cikanlari yazin kizlar .Bahar geldi malum hayatimiza da bahar gelir umarim.Operim.

Havadis Hanıma bir ay önce fal atmıştım sanırım. 50 krediydi. İki yada üç saat beklettiğini anımsıyorum. Fal geldi ilk başta bildiği bir şey oldu hayatımla ilgili daha önce hiçbir falcının söylemediği bir şeydi. Dedim tamam 50₺’yı hak ediyor bunu bildiyse devamıda fevkalede olacak fakat daha sonra dört yada beş satırı vardı hanımefendinin ve 2020’den başka bir şey yazmamıştı bana. Hal böyle olunca Banu Yılmaz’a da 10₺ verip aynı uzunlukta bir yorum alınca bende 1 yıldız verip iade istedim sağolsun kırmadı beni anında iademi yaptı.
Medyumhestia var birde buradan bir arkadaşın yorumu üzerine fal atmıştım kendisine. Daha sorumda karşı tarafın doğum tarihini yazdım adam ikizler burcu hanımefendi başak burcu diye başlamış ama falına ve sonrasıda çok saçma sakız falı gibi olunca yine 1 yıldız verdim. O kadar saçma bir üslubu vardı ki anlatamam iadeyi yapmadı. Geçen hafta yine yazmış birde talebime cevap nasıl bir kinlendiyse anlayamadım
Merhaba ben bilgi edinmek icin yeni üye oldum,bende havadiseye baktırdım banada 2020 gibi cümleler kullandı ama tesaduf mu özelden de baska baktıranlar var mı diye yazdım kendi fallarımla ilgili karsılastırma yapmak istiyorum ekran resmide atabilirim yardimci olur musunuz acaba size neler dedi,bel bağladım galiba falına kafaya taktım biraz

Eskı fallarımı okudum da telwe Stelyum3'un sıteye ılk geldıgınde baktrdıgm yorumu cok ıyımıs kı astrolojıye olan önyargımı ılk kıran o olmus. Son baktrdıgmın uzerınden de 1 ay gecmıs ve son falında kendını bıraz daha ılerletmıs....Olumsuz olarak görüp,aktardıgı ayrıntılar, üzerine tanımam dedıgım 2 falcı ıle benzer ama tabı halıyle onlar kadar ayrıntılı olmasa da dobra,acık ve benzer. Yeni biri için bayagı cesur,agızlarına bal calayım 1 daha gelsınler kafasında degıl.

Mısırlı Talıa ılk geldıgınde burada onun ıcın yapılan yorumların etkısıyle ona fal atmıs ve burada "anı-gecmısı mukemmel yorumluyor ama gelecekte patladı dıye yazılacak" dedıgım 1 yazım var bu topıklerden bırınde. Onlar ıcın de durumun aynı olacagını dusunyorum. An ve gecmısı mukemmel goren falcının gelecek ongorusune de ınanıyoruz haklı olarak ama.....işte ama.....Fal aslen gelecek konusunda bılgı almak,fıkır yurutmek ıcın bakılıyorsa.....An ve gecmısı bılmesı bır falcının benı artık heyecanlandırmıyor.....

Falsepetınde vakrtıyle dunya kadar fal baktırmısım,angecmıs bılen olmus....Eeee gelecek 1-2 ıstısna kı o ıstısnaları bıle 7-8 falda anca yakalayabılmısler hepsı ÇÖP.......

Kizlar aberavamambo nun fali fena degil . Karakterimi anlatmis bayagi ve emek de vermis. Gecmis ile alakali bildigi bir sey var
Ama genelde beni anlatmis ve hangi tasin beni nasil koruyacagini falan soylemis. Auram hakkinda konusmus ( nazari cekiyor). Cok tatli bir konusmasi var ama youtuber gibi " melabalar":)))))) Aha beddua eden birinden bahsetti:)) kimsen lanet insan vazgec bana beddua etmekten:))))

Eskı fallarımı okudum da telwe Stelyum3'un sıteye ılk geldıgınde baktrdıgm yorumu cok ıyımıs kı astrolojıye olan önyargımı ılk kıran o olmus. Son baktrdıgmın uzerınden de 1 ay gecmıs ve son falında kendını bıraz daha ılerletmıs....Olumsuz olarak görüp,aktardıgı ayrıntılar, üzerine tanımam dedıgım 2 falcı ıle benzer ama tabı halıyle onlar kadar ayrıntılı olmasa da dobra,acık ve benzer. Yeni biri için bayagı cesur,agızlarına bal calayım 1 daha gelsınler kafasında degıl.

Mısırlı Talıa ılk geldıgınde burada onun ıcın yapılan yorumların etkısıyle ona fal atmıs ve burada "anı-gecmısı mukemmel yorumluyor ama gelecekte patladı dıye yazılacak" dedıgım 1 yazım var bu topıklerden bırınde. Onlar ıcın de durumun aynı olacagını dusunyorum. An ve gecmısı mukemmel goren falcının gelecek ongorusune de ınanıyoruz haklı olarak ama.....işte ama.....Fal aslen gelecek konusunda bılgı almak,fıkır yurutmek ıcın bakılıyorsa.....An ve gecmısı bılmesı bır falcının benı artık heyecanlandırmıyor.....

Falsepetınde vakrtıyle dunya kadar fal baktırmısım,angecmıs bılen olmus....Eeee gelecek 1-2 ıstısna kı o ıstısnaları bıle 7-8 falda anca yakalayabılmısler hepsı ÇÖP.......

Duruma bu sekilde analiz ederek yaklasman hosuma gitti misirli taliayi oneren benim an konusunda gercekten iyi ama gelecek bana da patladi vadesiyle birlikte .Fal sepetinde bilenleri ve koti olanlari yazar misin?Binnazabla baktirdiklarin ve gercekten cikanlarida.Benim icin gercekcilik tutarlilik ve netlik onemli.

Kizlar aberavamambo nun fali fena degil . Karakterimi anlatmis bayagi ve emek de vermis. Gecmis ile alakali bildigi bir sey var
Ama genelde beni anlatmis ve hangi tasin beni nasil koruyacagini falan soylemis. Auram hakkinda konusmus ( nazari cekiyor). Cok tatli bir konusmasi var ama youtuber gibi " melabalar":)))))) Aha beddua eden birinden bahsetti:)) kimsen lanet insan vazgec bana beddua etmekten:))))
Sana beddua eden.....Saka gıbı walla mumkunmu sana beddua etmek....:) Yemınle cok cıddıyım. Falcı baskasını görmustur hadısın oradan....

Sevgılı R riverarivera , Bınnaza yıllardır bulasmadıgımı hep yazdım zaten. Gecen yıl ucuz dıye canım sıkıldıkca falsepetıne dadandım....Sen deyınce baktırdıgım falcılara bır baktım da azıcık yerın dıbıne gırdım:olamaz: Aklı tatıle gonderınce böyle oluyormus demek......Şımdı çöpe gıden ve zırnık cıkmayan yorum gonderen yorumcuların adını yazayım.....Walla elım gıtmıyor......Soyle soyleyeyım ozetle: Falsepetınde gecen sene mevcut olan tum falcılara baktırmısım......Nesıbe harıc (hayret kı ne hayret).....HEPSI COP.....ZIRNIK CIKMAMISLAR...... Senanur ve Bugra,belkı ıkısıne de 7-8 fal gondermısım,içlerınden sadece 1'er tane cıkmıs......Halıyle Falsepetındekı yenıler zırnık ılgımı cekmıyor,ıste en son Mısırlı Talıa ılk geldıgnde baktrmıstm, o son olmus SUKURLER OLSUN....

Kızlar.....sonu ıyı gören,durumu ıyı yorumlayan falcılar kabul önce çok tatlı gelıyor ama hıkaye oldukları zamanla cıkıyor pıyasaya. Ha ıstedıgımız kadar akıllı olalım,mantıklı olalım kafamızı temızleyemedıgımız surece fal gonderıyoruz o yuzden sımdı burada hıc de ukalalık yapmayacagım "hepsı bos,fal sacmalık gondermeyın" dıye....Unutma,iyilesme surecını hepımız kendımıze gore bır bıcımde gecıryoruz....

Ben bıle su noktada asla fal baktırmam demıyorum. Aklım karısıp,soru soracak bır durumla karsılasırsam deneye,yanıla elımde kalan 2-3 falcıya yıne gıderım....Aklıma geldıkce ıcımı en cok acıtan, gecen yıl Subat ayında Yesılcıngene'nın gonderdıgı zehır zemberek falı ıcın burada neler neler yazmısım......Hoş o vakıtler benım aklımın ucundan gecmeyecek, hıc bılmedıgım,hıc ummadıgm seylerı gorup soylemıs.....Ben ıse cahıllıgın verdıgı cesaretle onun ıcın neler demısım.....

Back
X