tellwe.com'da bakılan fallar!

Okaliptus49 ben de fal yollamışım 10 ay önce bana da yazılı kısa fal bakmış x kişi için kart atar gibi iletişim yolunuz açık demiş yeni kişi ön görmüş öngördüğü vade çoktan geçmiş ne x kişi ne de yeni kişi hiç bir şekil de çıkmamış ve yazarken hep yuvarlak cümleler kurmuş burda lafı geçtiği için yazmak istedim isteyene falı da yollayabilirim

Okaliptus49 ben de fal yollamışım 10 ay önce bana da yazılı kısa fal bakmış x kişi için kart atar gibi iletişim yolunuz açık demiş yeni kişi ön görmüş öngördüğü vade çoktan geçmiş ne x kişi ne de yeni kişi hiç bir şekil de çıkmamış ve yazarken hep yuvarlak cümleler kurmuş burda lafı geçtiği için yazmak istedim isteyene falı da yollayabilirim
Hah ayni bana da oyle bir fal yolladi iste. Begenmedim bende

Duygu Aura'dan bende çok umutluydum ama malesef olmadı verdiği süre geçti :KK12:
inanılmaz övüyorlar ama o kadını nesibeye baktırdın mı peki o çıktı mı ben 40 a yakın kişiye baktırdım en çok ona kanım ısındı nedense enerjimiz çok uyuştu gibi hissediyorum inş çıkar dedikleri :(

inanılmaz övüyorlar ama o kadını nesibeye baktırdın mı peki o çıktı mı ben 40 a yakın kişiye baktırdım en çok ona kanım ısındı nedense enerjimiz çok uyuştu gibi hissediyorum inş çıkar dedikleri :KK43:
Ona hiç baktırmadım nerede bakıyor? Bana da ençok bir yolun var da ilkay çıkardı ama şimdi yok sanırım oda.

Kızlar falcı "ONLAR" a baktıran varsa bi yazsın konuşalım. 3 hafta önce baktırdım ben. Adam gene siteden çıkmış fal almayı bırakmış herhalde. Sadece kimlere ne baktı nelere çıktı bunları merak ediyorum. Benim geçmişimle ilgii dediği herşey doğruydu Cingene'yi sollar atar.

Kızlar falcı "ONLAR" a baktıran varsa bi yazsın konuşalım. 3 hafta önce baktırdım ben. Adam gene siteden çıkmış fal almayı bırakmış herhalde. Sadece kimlere ne baktı nelere çıktı bunları merak ediyorum. Benim geçmişimle ilgii dediği herşey doğruydu Cingene'yi sollar atar.
Sanirim Onlari yakalayan az kisi var. Bende anlik ve gecmis cok iyiydi, hicbir falcinin gormedigi soylemedigim seyleri bildi ama gelecek icin en erken yaz ortasi gibi baslayacak, Kasim ayi itibariyle netlesecek ve Kasimdan sonra bir sene icinde sonuclanacak seyler soyledi yani cok uzak vade verdi, o zaman cikarsa yazarim. Senin icin soylediklerinin vadesi ne, yakin mi?

Gün içi aktif gözüküyor.

"Onlar" un gelecek ile ilgili söylediği hiç bir şey çıkmadı. Hatta su falı attım, anne adı sormadı. Anne adı sormadan nasıl baktınız dedim, yok o bilmem şunda gerekli dedi.

Dediği hiç bir şey çıkmadı, tek o an yaşadığım sağlık sıkıntımı söyledi. Onun dışında gelecekten umutlu değildin, söyledikleri de çıkmadı

"Onlar" un gelecek ile ilgili söylediği hiç bir şey çıkmadı. Hatta su falı attım, anne adı sormadı. Anne adı sormadan nasıl baktınız dedim, yok o bilmem şunda gerekli dedi.

Dediği hiç bir şey çıkmadı, tek o an yaşadığım sağlık sıkıntımı söyledi. Onun dışında gelecekten umutlu değildin, söyledikleri de çıkmadı
Vadesi ne zamana kadar dı

Vadesi geçti çoktan geçen sene baktırdım ona ben.
Onlar'ın patlayan bır falı da benden gelsın...... philly philly yazmasaydı yazmayacaktım....Hadi onun vadesi coktan gecmıs, benımkı TAZE patladı....Onlar, telweye Ocak ayında da şöyle bır gelip bırkaç fal alıp cıktıgında yakalamısım......Mart sonu dıye vade vermıstı....

Aman ne martlar ne ocaklar ne temmuzlar...... Dedım ya anı bılınce falcı heyecanlanıyoruz dıye...Bu da o hesap.

Kıymet sanırım bakıyor ama emin değilim yerini izini bilen yok. Efsane gıbı dolasan çocuğunu ölümünü gormesı hıkayesi var, düşün Eskişehir'le arkadasım görmeye gıtmeye korkup ama söyledıgı seylerın çıkmadığı çok oldu
bende kiymete ulasmaya calisiyorum adresini biliyormusunuz?yeni evini

Naktaya yollayan ve çıktı diyen var mi aranızda?
Bana ve arkadasima ilk fali komple cikmisti ,yillar sonra tekrar baktirdim anlik durumda bence dusunceleri cok iyi biliyor o konuda cok guveniyorum.Son falinda da bana bahsettigi bir kisi vardi ben once yorumda anlayamadim ama sonrada dedigi ozelliklerde biriyle tanisinca taslar yerine oturdu yakin zamanda cikmis oldu, dedigi surecin sonlanmasina henuz var ama bence bildigi durumlar oluyor bekleyip olaylari anlamak lazim.Hatta bu kis 2 kere yorum aldim 2 sindede bazi yerleri tekrarlamis hayatinda degisik cevrelere gireceksin gibi ,ben duru goru yeteniginin ve hislerinin guclu oldugunu dusunuyorum .Ozellikle dusunce okuma ve karsi taraf analizi gayet iyi bana gore.

Back
X