tellwe.com'da bakılan fallar!

Puan kaygısından kısaca:) niye bu kadar korkuyorlar anlamıyorum kötüyse tabiki düşük puan gelecek
Bende adını hatırlayamıyorum bir kadının şartlı bakım talebini kabul etmiştim. Fal gelince hayallerim söndü. Kartların kendi açıklamalarını yazmış yollamış. Ne sorularıma yanıt var, ne bir kehaneti. İğrençti. Cidden hepsi için geçerli değil ama kimi puanım düşmesin diye yapıyor. Dikkat etmek lazım.

Hestia’yı ilk çıktığında denemiştim dediğiniz gibi değişik bir anlatımı var birde bana katiyen uymadı. Olumlu, olumsuz değil olay ikizler burcu diyorum karşı taraf soruda doğum tarihini yazmışım bana toprak burcu dedi sonra alakasız başka şeyler daha sıraladı. Yorumda belirtince ben yükselenini kastettim diye cırladı bana :D

Hestia’yı ilk çıktığında denemiştim dediğiniz gibi değişik bir anlatımı var birde bana katiyen uymadı. Olumlu, olumsuz değil olay ikizler burcu diyorum karşı taraf soruda doğum tarihini yazmışım bana toprak burcu dedi sonra alakasız başka şeyler daha sıraladı. Yorumda belirtince ben yükselenini kastettim diye cırladı bana :KK70:
😂

Yeni baktırdım kahve. Fena değil ay olarak vade veriyor. Ses kaydını dnlemekte çok zorlandm bi de. Anı biliyor bnce geçmişi de biliyo gibi. Geleceği göreceğiz, olası şeyler söyledi.
Evet bende dün baktırdım, genel anlama beğendim. geçmişi ve anı söylemedi desem yalan olur.. Haziran ayı için birkaç şey söyledi imkansız değil olası şeyler göreceğiz. Tek bilemediği nokta çocuk kısmı oldu sanırım onda salladı biraz 2 çocuğu oldugundan birinin diğerine göre daha pozitif oldugundan falan bahsetti. diğerinin beni daha cok yordugundan falan. ama benim çocugum yok yani :KK67:

Çıkan pek fal yok muzlupasta muzlupasta bulamıyoruz. Sorduğun soruya paralel olarak yorumlanıyor. Duygu durumunu bilen var en fazla. Geysu geçmişi patır patır anlatır ama geçmişi biliyoruz zaten.Onlar diye bir falcı var o da bazı ayrıntılarda iyi. Tam anlamıyla iyi bir falcı yok valla.

Çıkan pek fal yok muzlupasta muzlupasta bulamıyoruz. Sorduğun soruya paralel olarak yorumlanıyor. Duygu durumunu bilen var en fazla. Geysu geçmişi patır patır anlatır ama geçmişi biliyoruz zaten.Onlar diye bir falcı var o da bazı ayrıntılarda iyi. Tam anlamıyla iyi bir falcı yok valla.
Onlar ciddi ayrıntılar biliyor.ne zaman girecek ya aktif gözüküyor ama girmiyor alım yapmıyor.Onlarin sayfasına bakmaktan gözüm bozulacak.

Onlara baktırma fırsatı yakaladım :) iyiydi göreceğiz olacakları

Back
X