tellwe.com'da bakılan fallar!

Şu anda da vardır çoklu hesapları olanlar. Havadiseye baktırıp inzivaya çekilicem :)
Telwe de on aydır baktirmamistim Onlar attım uzun süre sonra.o da bazı şeyleri bilince atmak istedim ama girmiyor.beklemedeyim.kesinlikle fazla baktirma kafa çok karışıyor.havadiseye baktırırsan degerlendirmeni yapar mısın cnm

Telwe de on aydır baktirmamistim Onlar attım uzun süre sonra.o da bazı şeyleri bilince atmak istedim ama girmiyor.beklemedeyim.kesinlikle fazla baktirma kafa çok karışıyor.havadiseye baktırırsan degerlendirmeni yapar mısın cnm
Evet abarttım. Karıştım iyice. Tabi yaparm değerlendrmemi. Sonra uygulamayı silicem. Beynim yandı.

Evet abarttım. Karıştım iyice. Tabi yaparm değerlendrmemi. Sonra uygulamayı silicem. Beynim yandı.
Sakin baktirma bence. Aylar once buraya gelip yazmisti. Neden? Hakkinda stalker olduguna dair sikayetler vardi. Isim soyisim istedigi icin sosyal medyadan bulup bulup insanlarin yakin cevrelerinden kisilerin isimlerini veriyormustu diye... Bulamadiklari ya da belki isim soyisim benzerliklerinden yanlis sectigi hesaplardir olasi fosss denilmisti... Son karar senin ama arattir dilersen.

Onlar hakkinda son zamanlarda cok fazla yazilip cizildi ben gecen yil bahar aylarinda yakalamistim ve cok heyecanlanmistim cunku icinde bulundugum an ve gecmisle ilgili dehset bazi detaylar bilmisti ama uzerinden asagi yukari bir yil gecmesine ragmen baktirdigim tarih sonrasi, gel gor ki gelecekle ilgili hicbir ongorusu cikmadi ama cikan olduysa tabii ne mutlu onlara ya da "Onlar'a" ne diyeyim... :)

medyumaxssa yi çok merak ediyorum bende tüm fallara 5 ile 7 kredi arası bakıyordu vip olunca 30 50 havada uçuşmuş bir tek kahve yi 5 kredi bırakmış yorumları çok olumlu duvarında isim falan bildiğini yazanlar var hatta baktiran var mı aranızda denemek istiyorum ama eminde olamadım kizlar

medyumaxssa yi çok merak ediyorum bende tüm fallara 5 ile 7 kredi arası bakıyordu vip olunca 30 50 havada uçuşmuş bir tek kahve yi 5 kredi bırakmış yorumları çok olumlu duvarında isim falan bildiğini yazanlar var hatta baktiran var mı aranızda denemek istiyorum ama eminde olamadım kizlar
Soyisim isteyen falcilardan her daim uzak durmalisin bence,büyük ihtimalle sosyal medya hesabından yararlanıyor.

Kızlar bugün indirimin son günüymüş medyumaxssa da meraktan attım valla bi kahve falı.. Ad soyad doğum tarihi vs hiç birşey istemedi.. Yabancı da bir kızımız iranlı falan gibi duruyor tam bilemiyorum. Fali sesli yorumluyor, nokta atışları gerçekten çok iyiydi. Vadeler verdi, ilişkimin toparlanması adına bütün baktirdigim fallarda olduğu gibi askerden sonra düzeleceğini söyledi o da.. Hisli bi kızımız, ben beğendim çok mükemmel olmasa da denenebilir kahve falı şuan 5 tl..

Baktırdm beğendiğimi söyleyemem, beğenmedm dedm tepki gösterdi, hiç doyurucu bulmadm, kısa, yorumlara bakınca çok iyi sandım. Ben kendmle çok alakalı bulmadım, 1-2 şey belkiii.

Kızlar bugün indirimin son günüymüş medyumaxssa da meraktan attım valla bi kahve falı.. Ad soyad doğum tarihi vs hiç birşey istemedi.. Yabancı da bir kızımız iranlı falan gibi duruyor tam bilemiyorum. Fali sesli yorumluyor, nokta atışları gerçekten çok iyiydi. Vadeler verdi, ilişkimin toparlanması adına bütün baktirdigim fallarda olduğu gibi askerden sonra düzeleceğini söyledi o da.. Hisli bi kızımız, ben beğendim çok mükemmel olmasa da denenebilir kahve falı şuan 5 tl..
Bana yazılı atmıştı

Eğer bahsettği şeyler doğru çıkarsa yıldızı düzeltrm ama sanmıyorum pek, demek sizinle enerjisi tutmuş

Eğer bahsettği şeyler doğru çıkarsa yıldızı düzeltrm ama sanmıyorum pek, demek sizinle enerjisi tutmuş
Canım bana daha başlarken pembe tablo çizmiyorum puan kırıyor çoğu kişi fln diye söylemiş uyarmış ilk basta çok duraksayarak anlatıyor böyle acaba ne düşünsem diye ama an olarak dediğim gibi nokta atışları güzeldi erkek arkadaşım askere gidecek salı günü bakalim henüz görüşemedik trip atıyorum gorusucez dedi onu sordum görüşme var gitmeden dedi bi kaç falcı daha görüşme var demişti bakalim ne olacak 2 gün kaldı cunku. Yani dediğim gibi mükemmel değil ama denenir mı merak edilirse denenebilir. ama puan kaygısı var gibi yok diyemicem

Medyumaxssa dediğiniz kadına attım berbat ötesi sorumu yorumladmış direk falla alakası yok 7 liram boşa gitti yorum yapmış direk copy paste
Ben de beğenmedm hiç. Net değil gibi. Alakasz şeyler de var. Yazdıklarını "acaba şundan mı bahsetti" diye oturtmaya çalıştm, yani iyi olsaydı pess cuk derdim. Ve kısa. 5 tl de olsa upuzun yazanlar var. Sonuç olarak bi daha baktırmam.

Ben de beğenmedm hiç. Net değil gibi. Alakasz şeyler de var. Yazdıklarını "acaba şundan mı bahsetti" diye oturtmaya çalıştm, yani iyi olsaydı pess cuk derdim. Ve kısa. 5 tl de olsa upuzun yazanlar var. Sonuç olarak bi daha baktırmam.

5 tl'ye yazılı fal alacağıma sihirly sayfasında Luna'ya gönderirim sesli fal baktırırım daha iyi. Yazılıda kimin yazdığı ne yazdığı belli değil. Güvenmiyorum ben artık öyle yazılı fallara...

Medyumaxssa dediğiniz kadına attım berbat ötesi sorumu yorumladmış direk falla alakası yok 7 liram boşa gitti yorum yapmış direk copy paste
bugün bende merak ettigi m için atmıştım bende genel olarak bakım yapmış yada ben iki üç tane soru sormuştum belki de onların üzerinden gitmis olabilir
Herkesle enerji de tutmuyor olabilir . bende beklemedeyim şuan söyledikleri dediğim gibi tüm falcılar aynı şeyi söylüyor bana şuan onlarla aynı bununkide bekleyip gorucem

Back
X