tellwe.com'da bakılan fallar!

Cok popülerdi bir sürü sıra varken atmıştm bana falı cıkmamıstı bir sayı tutun tuttuğunuz sayı 3 falan yazmıstı sonuna dileğin kabul olqcak falan diye eklemişti 3 ü tutmamıstım fal da zaten cıkmadı bir daha atmam

bilirablaya attım enerji tutmamış iade etti :KK64:
Hestia ya attım anlık olarak iyi vadeleri bekliycez bakalim ama fena değildi yinede
karadede var onu merak ediyorum ama çok pahalı gereksiz geldi oda :KK43:
Geçen sene tellwrde çok fal baktırmış ve bu topici de takip etmiş biri olarak söyleyebilirim Karadede iyi değildi diye hatırlıyorum paranı çar çur etme

Cok popülerdi bir sürü sıra varken atmıştm bana falı cıkmamıstı bir sayı tutun tuttuğunuz sayı 3 falan yazmıstı sonuna dileğin kabul olqcak falan diye eklemişti 3 ü tutmamıstım fal da zaten cıkmadı bir daha atmam
Bu kim? biri banada aylar önce öyle sayı tut, sayı şu filan yazmıştı.

Klothoyağmur u denediniz mi?
ben denedim iyi gibi ama yazılı olduğu için anlaşılmıyor bi demiş ki sana adım atacak desem seni kandırmış olurum sonra demiş ki görüşmeler çıkmış,uyumlu olacaksınız soru gönderdim dedim e ben adım attım bi daha asla atmam o da atmayacaksa nasıl görüşeceğiz 7 gündür cevap yok cevaplamıyor sinir oldum ona da :D

ben denedim iyi gibi ama yazılı olduğu için anlaşılmıyor bi demiş ki sana adım atacak desem seni kandırmış olurum sonra demiş ki görüşmeler çıkmış,uyumlu olacaksınız soru gönderdim dedim e ben adım attım bi daha asla atmam o da atmayacaksa nasıl görüşeceğiz 7 gündür cevap yok cevaplamıyor sinir oldum ona da :KK70:
cevap vermiş az önce kadın hakkını yemişim sorry

Herkese Merhaba ;
uzun zamandır faldan uzak kaldım diyebiliriz geçenlerde sadece geysuya fal yolladım oda facebook üzerinden ama bana yetmedi , anlık olarak karşı tarafı iyi yorumlayan kim var acaba ?
yardımınızı rica ediyorum :-)

Bana kim bakmış diye tellweye girdim şimdi. Bana da BilirimBilirsin bakmış. Ve bana da tuttuğun sayı 3 demiş. Ay aynı hareketler ve bunlardaki isim benzerliğine ne demeli? Bunların arasında bir ilişki var gibi.

Bilirablaya dün tekrar fal attım ve falda geçmişi bildi anı da aynı şekilde vadeleri var ama bekleyeceğim yine tabi ne olur gerceklesirmi bilemiyorum bütün falcılar aynı şeyi söylüyor askerlik dönüşü konuşmanız olacak diye bilirablada aynı seyi söylemiş birde bu falcı 49 fal bakmış henüz ve 2 ila 3 haftadır aktif sadece yeni falcı statüsünde henüz yani aylar önce böyle birşey yazmış olması size çok zor bence tekrar kontrol edin isim olarak bakan falciyi derim..
Onun dışında şahmeran da fos arkadaşlar deneyecekler varsa tavsiye etmiyorum 50 tl çöpe atmış gibi oldum

Söylediğiniz falcinin sadece 49 falı gözüküyor, ve yeni falcı statüsünde ve çok fazla fal baktiran biri olarak kimin ne kadardır aktif olduğunu da biliyorum az çok dediginiz falcı sadece 2 3 haftadır aktif yeni giriş yapmış siteye.. Isim olarak tekrar kontrol edin derim, bilir kelimesi içeren çok falcı var çünkü

Kızlar havadisefredegonda yı deneyen var mı çok fazla fal sırası var ama yorumları çok olumlu denenebilir mı baktiran var mı?

Bilirablaya dün tekrar fal attım ve falda geçmişi bildi anı da aynı şekilde vadeleri var ama bekleyeceğim yine tabi ne olur gerceklesirmi bilemiyorum bütün falcılar aynı şeyi söylüyor askerlik dönüşü konuşmanız olacak diye bilirablada aynı seyi söylemiş birde bu falcı 49 fal bakmış henüz ve 2 ila 3 haftadır aktif sadece yeni falcı statüsünde henüz yani aylar önce böyle birşey yazmış olması size çok zor bence tekrar kontrol edin isim olarak bakan falciyi derim..
Onun dışında şahmeran da fos arkadaşlar deneyecekler varsa tavsiye etmiyorum 50 tl çöpe atmış gibi oldum
Bana Bilirabla bakmadı, bakan kişinin adı BilirimBilirsin. Çok benzer geldiler bana sayı tutturnaları filan o ve isim benzerliği dikkatimi çekti. Bana bakılan falda kötü değildi. Tutan yerleri vardı.

Nakta bence bu konuda çok iyi bir de uzun uzun yorumluyor senin yerine sorular soruyor falan. Ama uygun fiyatlı ben alrisha abelz ve banu yılmazı cok beğeniyorum. Kısa ama naktayla paralel şeyler söylemişlerdi. Bir de en son medyumcetine baktirdim o da iyiydi
Nakta ve banu bende farkliydi.Nakta gayet basarili bence.

Bana Bilirabla bakmadı, bakan kişinin adı BilirimBilirsin. Çok benzer geldiler bana sayı tutturnaları filan o ve isim benzerliği dikkatimi çekti. Bana bakılan falda kötü değildi. Tutan yerleri vardı.

Yanlış alıntı yaptim kusura bakmayın lütfen tekrar alıntı yaptım yazan bayana zaten mesajda..
Kötü olan gerçekten beğenmediğim falcıları söylüyorum mesela kizlarlada burada bunları çok konuştuk, bu falcıyida merak ediyordum yeni falcı olduğu için ilkinde reddetti sonra kötüye de açık olduğumu belirtince baktı falima.. Ama diyorum ya mesela yeni falcı statüsünde bu falcı ve 49 falı gözüküyor. bayan yeni bir zaman diliminden bahsetmiyor ve çok sıra bekleyerek baktirdigini söylüyor. bu yeni bir falcı için imkansız çünkü dediğim gibi 2 yada 3 haftalık bir falcı.. ben karalamayı sevmiyorum evet bir falcı begenilmeyebilir bir çok kişi hakkında yorum yapıyoruz burada uyarmak için fikir belirtiyoruz çoğu zamanda ama yeni bir falcı için eski bir zaman dilimi gösterilerek söylem yapılıyor.. ne kadar doğrudur bilemiyorum..
Anlatmak istediğim şey de bu zaten..
Sevgiler..

Kızlar bin tane falcıya baktirdim. medyumcetine tek bir fal baktirdim herşey olumsuzdu. herkes olumlu seyler söylüyor ilişkim hakkında yani asker dönüşü düzelecek diyor ama benim beynimde hala bu adamın dedikleri dönüyor çok korkuyorum adam seni seviyorum dedi aylar sonra ozleyip sarıldı etti ama gözünün içine bakarken bile ya cikarsa ya benden vazgecerse diye korkuyla bakıyorum. Baktirali bir aya yakın olacak belki ama öyle etkisindeyim ki hala, fallarının çıkmadığını söyleyenler oldu burada korkmayayım diye ama aklıma geldikçe inanın ağlayasım geliyor bugünde birliğine teslim oluyor erkek arkadaşım zaman dilimi kısaldıkça ve bunları aklıma getirdikçe nefes alamıyorum resmen..

Herkese Merhaba ;
uzun zamandır faldan uzak kaldım diyebiliriz geçenlerde sadece geysuya fal yolladım oda facebook üzerinden ama bana yetmedi , anlık olarak karşı tarafı iyi yorumlayan kim var acaba ?
yardımınızı rica ediyorum :-)
Merhabalar, geysuya bende tekrar atmayı düşünüyorum siz nasıl buldunuz yorumunu?

Back
X