tellwe.com'da bakılan fallar!

kızlar binnazda 200 kredim birikmiş önereceğiniz falcı var mı ben hiç baktirmadim oradan sadece kredi biriktirdim şimdiye kadar fallari pahalı görünce 😂

kızlar binnazda 200 kredim birikmiş önereceğiniz falcı var mı ben hiç baktirmadim oradan sadece kredi biriktirdim şimdiye kadar fallari pahalı görünce 😂
O fiyata az zor, 500-600 kredi birikmesini bekle. App e rating verdiginde direkt 50 kredi veriyor zaten. Ayrica, ilk falini baktirmadan once 150 krediyi TL 1.99 a alabiyorsun 👍

Son düzenleme:
çağla çakır carpti gözüme 450 krediymis o da yorumları güzel ama emin olamadım:(
[/QUOTE

Bilmiyorum Cagla'yi hic konusulmadi ama yorumlar manipule edilebiliyor zmn zmn. Kahvede dusuk kredililerden Katre Gunes'i begeniyorum ben. Ama cikmaz ise sorumluluk almak istemem. Kisisel bir sey biliyorsun stili uyar uymaz. Kisa ve oz yazar Katre. Hasibe Dogan da iyi ve sesli yorumluyor. Fala girisini uzatir yalniz. Tarot ta da Asel Demir'i begendim ben. Dedigim gibi relatif bir durum...

Son düzenleme:
Bilmiyorum Cagla'yi hic konusulmadi ama yorumlar manipule edilebiliyor zmn zmn. Kahvede dusuk kredililerden Katre Gunes'i begeniyorum ben. Ama cikmaz ise sorumluluk almak istemem. Kisisel bir sey biliyorsun stili uyar uymaz. Kisa ve oz yazar Katre. Hasibe Dogan da iyi ve sesli yorumluyor. Fala girisini uzatir yalniz. Tarot ta da Asel Demir'i begendim ben. Dedigim gibi relatif bir durum...
Yarın artar fiyatları benden söylemesi :D

Yarın artar fiyatları benden söylemesi :KK70:
çağla çakırın yorumu güzeldi bu arada uzun ve detaylı yorumlamış içimden ne geçiyorsa gerçekten söyledi 450 krediye baktirdim vadeleri var ama öyle uzak vadeler değil ay adi e ile başlayacak bir tarihte ciddiyete kavuşacaksınız dedi zaten kime baktirsam diyorum ya yaz sonu ağustostan sonra eylül ekim diyor tam barışma ve ciddiyet için😂

çağla çakırın yorumu güzeldi bu arada uzun ve detaylı yorumlamış içimden ne geçiyorsa gerçekten söyledi 450 krediye baktirdim vadeleri var ama öyle uzak vadeler değil ay adi e ile başlayacak bir tarihte ciddiyete kavuşacaksınız dedi zaten kime baktirsam diyorum ya yaz sonu ağustostan sonra eylül ekim diyor tam barışma ve ciddiyet için😂
Yemin ederim kimi desek koşup deniyorsun sen de. Bir zamanlar Borellus80 Borellus80 böyleydi. Kim yazılsa ben attım fal ona derdi aynı onu hatırlatıyorsun bana :)
Valla bak senin için diyorum bu kadar sık atma. Yazık ediyorsun gerçekten

Yemin ederim kimi desek koşup deniyorsun sen de. Bir zamanlar Borellus80 Borellus80 böyleydi. Kim yazılsa ben attım fal ona derdi aynı onu hatırlatıyorsun bana :)
binnazi hiç kullanmıyordum kredi de birikince deneyeyim bi dedim yoksa gerçekten bi süre ara vereceğim çünkü tüm fallarda kim bakarsa baksın aynı tarihler çıkıyor hemen hemen yarın olacak diyen hiç olmadı hep yaz sonu eylül ekim e kadar vadeler, sevmiyor diyende bir kişi oldu o zamanda rasgele çekmiştim tüm kartlar ters çıkmıştı gece gündüz günde 2 3 tane fal baktiriyordum daha öncede dediğim gibi 😂 beklemekten başka çarem kalmadı zaten az çok önümüzdeki haftalarda yolun nereye gireceği netlesir heralde pazar günü askerden dönecek çünkü.. Ama ortalama krediye cidden öneririm çağla çakırı sallamasyon değildi yine olabilecekleri söyledi, söz veriyorum hepinize ara veriyorum fal işine bi müddet 🙏🙌😗😀

Ben gene Binnaz'a felan hiç dadanmadim:)Geçen sene gerçekten çok abartmistim bir ara ama Allah tan iradem yüksek:)

1 Aydan sonra ilk defa tellweye girdim 15 kredi gelmiş. Neden ki acaba? :KK64:
fal iadesi mı oldu ki ki geçmiş fallardan bi kontrol et istersen birine baktirmistim eski hesabımda daha sonra 2 ay gibi bi süre sonra falcı değil de sistem iade etmişti falimi falcı hesabida kapanmıştı ardından öyle birşey olabilir 😮

fal iadesi mı oldu ki ki geçmiş fallardan bi kontrol et istersen birine baktirmistim eski hesabımda daha sonra 2 ay gibi bi süre sonra falcı değil de sistem iade etmişti falimi falcı hesabida kapanmıştı ardından öyle birşey olabilir 😮
Ben tellweye 1 yıl girmedim canım girdiğimde ise geysu ve yuleeye atmıştım. İade de yok ki ben fazla kredide almam. 15 tl geldi de falcı yok ne yapacağım ki :D

Back
X