- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #28.221
Eveeet baktırdım, bakımı yeni sayılır. Yakın vakitli bir görüsü yoktu. O yüzden o kısımda biraz üzüldüm. Ama Aytence'yi sevdim bende. İş değişikliği için yaz sonunu öngördü. Huy edinmişim.. Yeşilçingene bende en tutarlı olduğu için başka falcıları onunla kıyaslıyorum.Dedikleri onun iş vadesiyle aynı olunca daha bir inandım.
Beklemedeyim.
Aytence'ye gecen yıl baktırmıstım. Daha ayrıymısız yanı daha kuslukler,barıslar blablalar yokmusken.... "ben adım atacakmısım barısmak ıcın ve beyefendı barıs konusunda bır ıkı gun dusunecekmıs ****nerelere gıdem, bır de dusunecekmışAytence icimden geçenleri anı nokta atışı yaptı birebir anlattı ve detay cok vermemistim bu sefer iliskim için kuruntularımı korkularımı birebir döktü anlattı. Is için az çok tahmin ettiklerimi söyledi sürecin uzun olacağını düşünüyordum vadesi de bunu doğruladı açıkçası, birde 1 ay önce baktirdigim da askerde düşünceleri degisecek demişti bana gerçekten böyle oldu askerde yakınlaşma oldu iyice.. Yine bazı konularda vadeleri var bekleyeceğim, kahve falı göndermiştim. tavsiye ediyorum şu an kesinlikle

.........Sana zaman vermem gerekirse, 3 ay içerisinde senin atacağın bir adım olacak ama bu adım direk değil de,dolaylı yollardan gözüküyor. Yani ortak bir tanıdık vasıtasıyla gerçekleşecek.Neyse,konuya döneyim,bu adımın karşılıksız kalmayacak.Gelecek olumlu yanıtla,beraber oturup konuşmaya karar vereceksiniz.Tüm problemleri ele alacağınız bu konuşmada,karşındaki kişinin düşüncelerini olumlu yönde değiştirecek fakat,hemen o anda barışma olmayacak.Bir kaç gün kendi kendine düşündükten sonra,sana bir adım atacak ve barışma tam olarak bu zamanda gerçekleşecek. İçini ferah tut,bana fal baktıranları kandırmaktan hoşlanmam,ne görürsem onu söylerim. Sadece sabret hayatım sen... Yeniden beklerim. Güzel günler dilerim :) ................
O zamanda demiştim yorumcuya "ben asla adım aaat-mammmm" dıye (hoş atmadım da ne oldu, yıne eşşekten düşen karpuza dönen ben oldum

M meltemgnlll senın anlattıklarından yasadıgın sadece çok küçük bir kesit görünüyor ve ben de o anlattıklarına binaen dilimi tutamadım. İnsan, yası küçükken bazen çok ufak sorunları gözünde buyutebılıyor, altından kalkamam zannedebılıyor. Ben, acaba öyle bır sey mı dıye dusundum,öyle bır sey ıcın fala bulaşma dıye ablalık yapayım dedım kızmadın umarım.
Ama eşeleyınce....Icımı acıttın be çocuk..."Hiç sevılmedım kı ben...dengesız adam.....işten cıktı.......işten cıktım....askerden gelecek.....iş kuracagım dedi...." Şimdi ne diyeyım sana ben....