tellwe.com'da bakılan fallar!

Bubastis999 geldi. Anda merakım gitti. İyiydi.
Kahve attım, kendi kartıyla desteklemiş. Son zamanlardaki fallar hep aynı şeyi söylüyorlar. Mayıs vadesini söyleyen kimse yok. Galiba benim vade patlayacak. Bende fal konusunu kapayacağım umarım. Fallar hep gelecek doldu.Yıldım :KK64:
Çok sık baktiriyoruz çünkü bi salsak aslında toparlancak enerjimiz ama yapmıyoruz 😞

Çok sık baktiriyoruz çünkü bi salsak aslında toparlancak enerjimiz ama yapmıyoruz 😞
Evet ya:KK42: Bu kadar olmuyordum. Son bir hafta vade geliyor diye tutuştum. Hiç kimse olacak demeyince daha bir tutuştum. O art niyetli Güllcabla'dan sonra baktırmayacaktım. Karşı tarafla ilgili mutsuz bir haber öğrendim. Baktırmasam çatlardım. Bu sondu. Hem kendimize hem paramıza oluyor olan.

Haklisin canim. Sürekli sürekli önüne gelene fal atmaktansa ayda 1 yada bikac ayda bir göndermek mantıklı. Zaten sonrasında fal atmak zor gelir. Kizlar hislerimizi de kafamizi da cok fazla karistirmamak lazim

Üç harfliler konusu açılmışken şunu söyleyeyim kahve falı atıp aaa her şeyi bildi geçmişi bildi diyorsunuz ya onların bazıları üç harflilerden yararlanıyor zaten. (Bizim fal attığımız sadece şekilleri yorumlayan ya da sıkan, sallayan falcıları kastetmiyorum. Gerçi %95'i böyle...) Ama şöyle bi durum var asla geleceği bilemiyorlar ya da gelecekle ilgili dediklerinin çoğu tutmuyor. Çünkü geleceği üç harfliler bilemez, geçmişle ilgili şeyleri bakan kişiye gösteriliyor sadece. Gelecekle de yalan yanlış şeyler gösteriliyor. Ben böyle düşünüyorum.

Çünkü yukarıda birisi söylemiş geçmişi anı çok iyi bildi ama geleceği bilememişti diye. Benim anlattığımla örtüşüyor.

Peki biz niye kahve falı atıyoruz. Bu tamamen çaresizlik merak ve bağımlılık bunu kabul etmemiz lazım.

Size başımdan geçen bir durumu daha anlatayım 😂 instagram kullananlar Hera tarot dünyasıyla karşılaşmış olabilirler baya takipçisi olan bi sayfa işte telekinezi parapsikoloji reiki vs bu tarz şeylerle geri döndürme yıldız yükseltme ailelerin kabul etmesi iş hayatı ruh eşi vs bir sürü işlemleri var. Ben ilk ayrildigimizda kafayı yiyorken denk geldim işlem yaptırdım geri döndürme 570 tl tam tamına 🤦‍♀️ whatsap üzerinden randevu oluşturuldu hera hanım işte olayı anlatırdı sonra yapmam gerekenleri anlatan bi yazı gönderdi 21 gün boyunca yapmam istendi 3 adet iran tütsüsü, 3 yakimlik adaçayı ve doğal taş kolye gönderdiler. Her gece yatmadan 50 kere işte belli cümleler 30 defa başka bi cümle 20 defa başka cümle vb şeklinde tekrarlar yapıyorsunuz öyle büyülü cümlelerde değil ha işte örnek vereyim birisini "aklımdaki ve kalbimdeki kişinin benimle iletişime geçmesini diliyorum, ve istiyorum! " gibi cümleler.. on gün falan yaptım ben bunu her hafta aynı gün bir tütsü ve adaçayı yakiyorsunuz aynı zamanda kötü enerjiyi kovsun sizi ozlesin aklına düşün diye😂 neyse adamla aramız biraz iyileşti işte seni seviyorum demeye başladı görüştük o arada ama öyle inanmışım ki bu işlemden sonra düzeldi diye kuruyorum kafamda 🤦‍♀️😂 alakası yok aslında adamın karakterini biliyorum kuralı oyununa göre oynayıp üzerine gitmediğim için o bana adım atmıştı gerçek olan kısımda.. Ben bu olayı yarıda bıraktım üstünden 3 hafta falan geçti bunlara mesaj attım işte bıraktım fln diye olmaz ama tekrar başlayalım bu sefer bağlanma da al öyle ilerleyelim dendi.. Yani bir 570 daha bayıl bize dediler geri döndürme hediye olacak bağlanma satin alicam😂😂
Umut taciri deyince bu geldi aklıma sonuç ne oldu derseniz hiç bi halta yaramadı ki hala fallardan medet umuyorum😁 gidip sorsanız tamamlanmadığı için cevap alamadınız derler.. peeh.. Dikkatini çeken yada kafasına yatan olursa böyle bisey aklında bulunsun yazdıklarım boşuna sizinde bi 570 tl niz gitmesin😂😂
Son zamanlarda bir "olumlama" fırtınası almış başını gidiyor. Sana da bunu yaptırmaya çalışmışlar. Bu konularda yazılmış doğru kitaplar var. Keşke Hera Tarot denen kişilere kuşkuyla yaklaşsaydınız. Anladığım kadarıyla, bu Hera Tarot denen nane, insanların ilgisini çekeceğini bildikleri her telden her şeyi bir araya toplayıp reklam yapıyor olmalılar diye düşünüyorum. Sadece telekinezi bile başlı başına koskocaman bir alan. Bunlarsa, sanki biz metafiziğin kralıyız, der gibi herşeyi bildiklerini iddia ediyorlar. Şöyle anlatayım;
- Benim inancıma göre, bu işleri bilen düzgün bir usta, öyle geri döndürme, aşık etme gibi işlere hiç kalkışmaz. Böyle bir şeyler yapmayı hiç düşünmez bile. Düzgün bir usta, hiç bir koşulda 3. kişilerin iradesine (Yani bu örnekte birisini aşık etmek, bağlamak, geri döndürmek gibi) müdahele etmemek gerektiğini bilir ve böyle şeyler asla yapmaz. Yapılan her şey ters teper zaten ve hayat boyu kalıcı olmaz. Hera Tarot, insanların zaaflarını, zayıf noktalarını suistimal ediyor olabilir diye tahmin ediyorum.
- Eğer tam bir inanç duymayarak, gerekli beyin frekansına ulaşmaksızın, sadece bir takım cümleleri ezbere tekrarladıysanız, bunun hiç bir faydası olamazdı zaten. Size teknikleri anlatmış, iyice benimsetmiş olmaları gerekirdi.
- Ben tütsü, mum gibi şeyleri daha çok ritüel malzemeleri olarak görüyorum. Sadece havaya girmek için yararlı olabilirler. İran tütsüsü ne ola acaba.
- Doğal taş kolyeler için epey para istemişlerdir sizden. Gerçi doğal taşların olumlu etkileri ile ilgili bir sürü yazılı kaynak var. Odamda bir kuvars kristal taş var ama etkisi konusunda birşey diyemiyorum.
- Size tekrarlamanızı söyledikleri cümleler de yanlış. Öyle, "benimle iletişime geçmesini istiyorum" gibi değil de, şu şekilde olması gerekirdi; "benimle iletişime geçti". Yani dilediğiniz şeyi gerçekten şu anda yaşıyormuşsunuz gibi hissederek söylemeniz gerekirdi.

Son olarak, bence, gelmesi istenen kişinin kendi isteğiyle ve kararıyla gelmesi, en kıymet olan. Zorlamalarla gelecek olursa, zaten döndüğü yerde uzun süre kalmaz ki, yine gider.

Size başımdan geçen bir durumu daha anlatayım 😂 instagram kullananlar Hera tarot dünyasıyla karşılaşmış olabilirler baya takipçisi olan bi sayfa işte telekinezi parapsikoloji reiki vs bu tarz şeylerle geri döndürme yıldız yükseltme ailelerin kabul etmesi iş hayatı ruh eşi vs bir sürü işlemleri var. Ben ilk ayrildigimizda kafayı yiyorken denk geldim işlem yaptırdım geri döndürme 570 tl tam tamına 🤦‍♀️ whatsap üzerinden randevu oluşturuldu hera hanım işte olayı anlatırdı sonra yapmam gerekenleri anlatan bi yazı gönderdi 21 gün boyunca yapmam istendi 3 adet iran tütsüsü, 3 yakimlik adaçayı ve doğal taş kolye gönderdiler. Her gece yatmadan 50 kere işte belli cümleler 30 defa başka bi cümle 20 defa başka cümle vb şeklinde tekrarlar yapıyorsunuz öyle büyülü cümlelerde değil ha işte örnek vereyim birisini "aklımdaki ve kalbimdeki kişinin benimle iletişime geçmesini diliyorum, ve istiyorum! " gibi cümleler.. on gün falan yaptım ben bunu her hafta aynı gün bir tütsü ve adaçayı yakiyorsunuz aynı zamanda kötü enerjiyi kovsun sizi ozlesin aklına düşün diye😂 neyse adamla aramız biraz iyileşti işte seni seviyorum demeye başladı görüştük o arada ama öyle inanmışım ki bu işlemden sonra düzeldi diye kuruyorum kafamda 🤦‍♀️😂 alakası yok aslında adamın karakterini biliyorum kuralı oyununa göre oynayıp üzerine gitmediğim için o bana adım atmıştı gerçek olan kısımda.. Ben bu olayı yarıda bıraktım üstünden 3 hafta falan geçti bunlara mesaj attım işte bıraktım fln diye olmaz ama tekrar başlayalım bu sefer bağlanma da al öyle ilerleyelim dendi.. Yani bir 570 daha bayıl bize dediler geri döndürme hediye olacak bağlanma satin alicam😂😂
Umut taciri deyince bu geldi aklıma sonuç ne oldu derseniz hiç bi halta yaramadı ki hala fallardan medet umuyorum😁 gidip sorsanız tamamlanmadığı için cevap alamadınız derler.. peeh.. Dikkatini çeken yada kafasına yatan olursa böyle bisey aklında bulunsun yazdıklarım boşuna sizinde bi 570 tl niz gitmesin😂😂

Merhaba ;

bahsettiğin kişi herapunzel falimpir diye bir site vardı bilir misin acaba ?
ilk orada fal bakıyordu fal baktırdığım sitelerden biriydi oda ( şuan kapandı sanıyorum ) tüm falcılar anlaşmış gibi fala bakıp hemen ardından bağlama döndürme işlemine yöneltirdi . Ama hiç bir şey bildiği de yoktur bana dedikleri olmadı instgramda bende gördüm ama koşarak uzaklaştım :-) Zaten dualarla tütsülerle işlem yaptırıyor o zamanda öyleydi maalesef insanların manevi duygularıyla oynamaya devam ediyorlar..

Merhaba ;

bahsettiğin kişi herapunzel falimpir diye bir site vardı bilir misin acaba ?
ilk orada fal bakıyordu fal baktırdığım sitelerden biriydi oda ( şuan kapandı sanıyorum ) tüm falcılar anlaşmış gibi fala bakıp hemen ardından bağlama döndürme işlemine yöneltirdi . Ama hiç bir şey bildiği de yoktur bana dedikleri olmadı instgramda bende gördüm ama koşarak uzaklaştım :-) Zaten dualarla tütsülerle işlem yaptırıyor o zamanda öyleydi maalesef insanların manevi duygularıyla oynamaya devam ediyorlar..
ya anlamadigim şey hikayelerinde tonlarca insanın iyi dönüşü fotografları barışmaları evlilik haberlerini paylaşıyorlar ben onu anlamıyorum ilk inandığım zaman bende olumlu dönüş yaptım paylaşmışlardı onuda adimi kapatıp a demek ki gerçek kişileri paylaşıyorlar demistim ama giden parama acıyorum

ya anlamadigim şey hikayelerinde tonlarca insanın iyi dönüşü fotografları barışmaları evlilik haberlerini paylaşıyorlar ben onu anlamıyorum ilk inandığım zaman bende olumlu dönüş yaptım paylaşmışlardı onuda adimi kapatıp a demek ki gerçek kişileri paylaşıyorlar demistim ama giden parama acıyorum
Hepsini kendileri ayarlıyor canım. Hatta bir sahtekar internette ki fotoğrafları koyuyordu.

Maalesef koyulan çoğu fotoğraf sahte çünkü kendisine sitedeyken bir kaç kez fal baktırdım ne dedikleri oldu nede farklı bir durum , hatta hiç unutmam olacak dediği kişi işlemlere başlandığında bana evlendiğini söylemişti ben şok :)

Hepsini kendileri ayarlıyor canım. Hatta bir sahtekar internette ki fotoğrafları koyuyordu.
Maalesef koyulan çoğu fotoğraf sahte çünkü kendisine sitedeyken bir kaç kez fal baktırdım ne dedikleri oldu nede farklı bir durum , hatta hiç unutmam olacak dediği kişi işlemlere başlandığında bana evlendiğini söylemişti ben şok :)
Ay resmen hakka girmek ya hele şu mübarek günlerde.. Kendime de çok acımıştım aklım başıma gelince aciz misin sen o kadar para verip inandın dedim..

Canım hepsi kurmaca reklam yapıyorlar kendileri başka hesap açıp yazıyorlar böyle şeylere inanma Instagram'da.

hera_tarot konusu açılmışken, bundan 2-3 sene önce yine buralarda bir meşhur olmuştu kendisi. o dönemde de birine bakmış ve arkasından da çok güzel tehditler savurmuştu. şöyle ifşa ederim, böyle yaparım bilmem ne diye. tam bir şarlatan

hera_tarot konusu açılmışken, bundan 2-3 sene önce yine buralarda bir meşhur olmuştu kendisi. o dönemde de birine bakmış ve arkasından da çok güzel tehditler savurmuştu. şöyle ifşa ederim, böyle yaparım bilmem ne diye. tam bir şarlatan
Çoğu şarlatan zaten kişilikleri tehditlerden belli oluyor bildiklerinden değil reklam yapıp müşteri toplamak amaç

Irlinya'ya ve Elifsucan'a baktırdım.İrlinya çok uzun yazıyor kendinden emin konuşuyor fakat sorduğum soruya anlattıklarıma göre harmanlamış o yüzden tavsiye etmiyorum.Elifsucan'da aynısı sadece BÜYÜK harflerle yazıyor.Aynı kişiler değil ama ikiside uzun yazıyor. Eh işte dedirten fallar.

Bu arada biri beni şikayer etmiş.O yüzden hesabımı kısa süreliğine kapatmışlar. :KK70:Sorunu olan sıkıntısı olan yanlışımız olduğu zaman tabi kendimi haklı bulmuyorsam özür dilerim tabikide. Canlar herkese iyi ramazanlar dilerim

Bi kaç haftadır ceza aldığımdan dolayı siteye giremedim.O yüzden bu sırada listemi güncelledim.Önermediğim baktırmayın dediğim patlayan falcılar asla baktırmamanız kişiler: Binnazda yapmıştım aynısını şimdi telwe için yapıyorum.

Asla Baktırmayın Dediğim Telwe Çöp Falcılar;

1. medyumaxssa
  2. Seltelve
  3. medyumtugcee
  4. luckless
  5. Falcibilir
  6. HAYATMELEGI
  7. Medyumsiderya
  8. MeryemAbla
  9. DergahTakva
  10. medyume1
  11. iclal1fal2
  12. 41bakla
  13. Senamyfal
  14. FilizAbla
  15. medyumfiliz
  16. AKREPGOZ
  17. Falcezo
  18. Falbakarbeste
  19. Hllakkya
  20. Agnora
  21. DenizVenus
  22. PeraSmyrna
  23. geysu
  24. Elita
  25. EcemArat
  26. HevinGazel
  27. eflin4
  28. Bedrunnisa
  29. SihirliHatun
  30. Nerimanabla
  31. simyailmi
  32. FalciAsenam
  33. gamzesigulen
  34. merlin34
  35. falcibirce
  36. pirayesultan
  37. Livaecem
  38. YILMAZabiniz
  39. kalp_gozu
  40. Arya Mira Çöp Çöp
  41. medyumtugcee
  42. Gaiptensesler, kehanettin (Bu ikisinin aynı falcı olduğu söyleniyor)
  43. Irlinya (Sadece uzun yazıyor)
  44. Elifsucan (Evet övüldüğü kadar iyi değil)
  45. Gozdenur_27 (Anı bilmişti ama Çıkmadı)
  46. AryaMira (Adını AryaDora yapmış :)
  47. medyumaxssa (Cidden forumda çok övüldü ama çıkmadı kötüydü)
Telwe Falcılar;

1. ONLAR (Geçmiş ve Anı çok iyi bildi nokta atışı yaptı dediği şekilde devam ediyor)
  2. Yesilcingene (Bu adama maksimum 2 veya 3 fal atın 9 kere atmışım ilk 3 ü dışındakiler tutmamış)
  3. thellweci (Eskinin telwe falcılarından eskinin yesilcingesi diyebiliriz direk bildi dediği gibi oldu aşağı yukarı)
  4. KahinFevzi (Direk olmayacak demişti 2 sene önce bir olay için olmadı dediği gibi oldu)
  5. KirmiziKapson (7 krediye atmışım ortalama bir faldı bende olaydaki diğer kızları tarif etti dediği kişiler vardı, arkadaşım attı onda bilemedi)
Binnaz Abla için yaptığım liste;
Binnaz Abla Önerdiğim ve Önermediklerim

Yanlışım varsa düzeltin ama geçen ay yesilcingenenin falı İĞRENÇTİ dememiş miydiniz?

Bu da aylar öncesindeki yorumunuz...
Üye değilken dışardayken bu yorumunuzu görüp size üzülmüştüm. Ama böyle yazan birinin tekrar yeşilçingeneye fal atması garip geldi. Ben de zamanında 1 kere attım olmadı ve 2. asla denemedim. Ama böylesine manipüle edici bir yorum yazıp, akabinde fal atmak..insanlar yorumlardan etkileniyor. Madem şu an pohpohlayacağınız bir falcı olacaktı, zamanında bu tür yorumlar yapmasaydınız.
Pardonda ne pohpohlaması? bu fal öncelikle yesilcingenenin erkek arkadasıma söyledikleri benim falım değil, ben burdaki kimseyi de yesilcingene süpermiş gidip onlara fal atın diye ne tavsiye verdim ne de manipüle ettim, manipüle etmenin anlamını bildiğinizden eminmisiniz? yorum yaparken kimseden icazet alacak değilim, önceki söyledikleri cıkmamıstır sonrakiler cıkmıstır vs vs. istediğimi konusmakta özgürüm, sizi ne ilgilendirir?

NAKTA çok güzel ve uzun baktı. Beklediğimden kat kat fazlası. Çevremde kimsenin bilmediği olayları bile söyledi. Bu kadar detaylı bilip çat çat söylemesi aynı şekilde gelecek için de. Bence değer. Ayrıca hiç kırıcı olumsuz konuşmadı.Ve ONLAR ın yorumuna paralel yorum yaptı. Kesinlikle his enerji uyumu.

Back
X