Size başımdan geçen bir durumu daha anlatayım

instagram kullananlar Hera tarot dünyasıyla karşılaşmış olabilirler baya takipçisi olan bi sayfa işte telekinezi parapsikoloji reiki vs bu tarz şeylerle geri döndürme yıldız yükseltme ailelerin kabul etmesi iş hayatı ruh eşi vs bir sürü işlemleri var. Ben ilk ayrildigimizda kafayı yiyorken denk geldim işlem yaptırdım geri döndürme 570 tl tam tamına

whatsap üzerinden randevu oluşturuldu hera hanım işte olayı anlatırdı sonra yapmam gerekenleri anlatan bi yazı gönderdi 21 gün boyunca yapmam istendi 3 adet iran tütsüsü, 3 yakimlik adaçayı ve doğal taş kolye gönderdiler. Her gece yatmadan 50 kere işte belli cümleler 30 defa başka bi cümle 20 defa başka cümle vb şeklinde tekrarlar yapıyorsunuz öyle büyülü cümlelerde değil ha işte örnek vereyim birisini "aklımdaki ve kalbimdeki kişinin benimle iletişime geçmesini diliyorum, ve istiyorum! " gibi cümleler.. on gün falan yaptım ben bunu her hafta aynı gün bir tütsü ve adaçayı yakiyorsunuz aynı zamanda kötü enerjiyi kovsun sizi ozlesin aklına düşün diye

neyse adamla aramız biraz iyileşti işte seni seviyorum demeye başladı görüştük o arada ama öyle inanmışım ki bu işlemden sonra düzeldi diye kuruyorum kafamda

alakası yok aslında adamın karakterini biliyorum kuralı oyununa göre oynayıp üzerine gitmediğim için o bana adım atmıştı gerçek olan kısımda.. Ben bu olayı yarıda bıraktım üstünden 3 hafta falan geçti bunlara mesaj attım işte bıraktım fln diye olmaz ama tekrar başlayalım bu sefer bağlanma da al öyle ilerleyelim dendi.. Yani bir 570 daha bayıl bize dediler geri döndürme hediye olacak bağlanma satin alicam

Umut taciri deyince bu geldi aklıma sonuç ne oldu derseniz hiç bi halta yaramadı ki hala fallardan medet umuyorum

gidip sorsanız tamamlanmadığı için cevap alamadınız derler.. peeh.. Dikkatini çeken yada kafasına yatan olursa böyle bisey aklında bulunsun yazdıklarım boşuna sizinde bi 570 tl niz gitmesin