Bende size bir kaç kullanıcı paylaşayım :)
Bence huyummavii ve imsezgi aynı kişi çok kolladım giriş çıkış saatlerini ikisinide denedim falda ikiside beni evlendirip balayına yurt dışına gönderdi evlendikten sonra da araba alacağımı söyledi bu kadar olmazdı yani imkansız :)
Bu ara medyumçetinide çok konuşuyosunuz oda karşımdaki kişinin çok iyi olduğunu onu kaybetmemem gerektiğini söyledi sana yanlışı olacak bir insan değil dedi sonraki falında ise seni defalarca aldatmış bundan ayrıl dedi en az 50 kişi var dedi :) bende daha önceki falını hatırlatınca demekki faldan sonra başlamış dedi :)) moral bozmaktan başka birşey değildi :)
Sezgiselgüçlerden de çok destek aldım ben her kavgada ona koşardım umut verirdi en son istemiyorum ayrıldım artık dedim bana evleniceksin diyen kadın zaten sonunuz yoktu dedi :)
Elifsucsna iki ay önce bende fal baktırdım sıkıntılar devam edicek dedi evet ediyorda :) yaz ortaları düzelme var ama ciddiyet görmedim dedi siz bu sra çok övünce bir daha attım yine tutarlıydı
Naktaya iki kez fal gönderdim biri tellwe de diğeri instagramda oda bende tutturamadı enerji meselesi sanırım bi arkadaşımda bildiği konular olmuştu bende hiç olmadı :)