- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #28.941
Evet o pembecidir birazkızlar geysu pembeci mi? her flörtü eski sevgiliyi mutlu sona mı bağlıyor :d

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet o pembecidir birazkızlar geysu pembeci mi? her flörtü eski sevgiliyi mutlu sona mı bağlıyor :d
dedikleri çıkıyor mu hiç. Sanki anda da pembeci geldiEvet o pembecidir biraz![]()
yok olmadi hatırlamak pek istemiyorum zaten onu tamamiyle olumsuzdu komple olumsuz fal yorumlamaları yasak şikayet etsem edilirdi de sildim falı dua etsin benceMeltem sende sadecegerçeklerin falı ile ilgili bir gelişme oldu mu?
Geçmiş konusunda iyidir. Gelecek pek çıkmaZ.dedikleri çıkıyor mu hiç. Sanki anda da pembeci geldi
hadi ya :/ neyse artık fal baktırmicam sıkıldım yahuuGeçmiş konusunda iyidir. Gelecek pek çıkmaZ.
Benle enerjisi tutmamıştı pek iyi değildi, ama forumda beğenilir anda iyi bulunur genelde.. geleceği çıkmıyor amadedikleri çıkıyor mu hiç. Sanki anda da pembeci geldi
Komple olumsuz görüyorsa da onu da söylesin ama bence. Bu defa da gereksiz umut oluyor.yok olmadi hatırlamak pek istemiyorum zaten onu tamamiyle olumsuzdu komple olumsuz fal yorumlamaları yasak şikayet etsem edilirdi de sildim falı dua etsin bence
Peki durum sana uymuyor muydu?Kızlar elifsucana baktırdım. Kısa ve özensiz geldi bana bazı yerleri anlamakta da zorlandım.
hiç bir fal komple olumsuz olamaz tek bir konu üzerinden baktirmiyorsaniz. yani hiç kimsenin hayatı tamamiyle olumsuz olamaz daha doğrusu ben genel bir fal baktırıyorum ve her konuda bana olumsuz görüyor herşeyi. olumsuz görülüyorsa da güzel bi dille aktarılmak zorunda. bu konuda üzgünüm ama aynı fikirde değiliz evet olumsuz konular olaylar yaşayabiliriz ama benim yada bir baskasinin psikolojisini bozma hakkına sahip değil hiç bir falcıKomple olumsuz görüyorsa da onu da söylesin ama bence. Bu defa da gereksiz umut oluyor.
ayısıgını beğendim emredinc alex buğra beğenmedim hiçkimi beğendiniz orda
olumsuz konuşmadı pek işte.Komple olumsuz görüyorsa da onu da söylesin ama bence. Bu defa da gereksiz umut oluyor.
Naktayı ben de tuttum bırakmam artıkKizlar son zamanlardaki yorumumu yapayim.
Herkes farkli yaziyor enerji meselesi diyoruz ama bazi falcilar herkeste iyi.
Misal elifsucana baktirdim begenmedim.dediklerini yasayacagimi sanmiyorum yasasamda orta yollu cumleler.
Tellwede bir yesilcingeneye atarim o da ortada yeni bir olay varsa 1 kere.
Cunku sonraki falda ayni konuya ayni seyleri yaziyor.
Naktaya telwe doneminden beri baktiririm.yani begenmeyenlerde duyuyorum ama karsi tarafin duygulari herkeste dogrudur bence arkadaslarimda baktiriyor cunku.
Onun yorumu doyuruyor beni acikcasi digerlerini cok skldigimda deniyorum.
Fal sepetinde:son zamanlarda uc begendigim isim alex,yagmur ve talia oldu.
Digerleri ya sallama ya da cikmadi...
Cok uzun yillardir fal zaafim oldugu icin adi her gecene yollamamayi ogrendim dogrusu.
Bir de sunu ogrendim naçizane;
Eger bir adam size kendini adamiyorsa,gidip geliyorsa,küsluk ,ara verme girebiliyorsa o iliskiden adam olmaz(istisnalar haric)
Seven adam gitmez,yok morali bozuktu yok baskasina gitmisti yok araya is arkadas girmisti vs.
Ve cidden bu hayat kisa,bunlari yapan insanlar icin uzulmek,fal baktirmak,zaman harcamak cidden ziyanlik.
Bunlari bana 5 sene once soyleseler uygulayamazdim ama zaman bana da ogretti...
Geysuya baktırdın mıTellwe'de eskiden bi medyum selena vardı ama o da aktif değil, başka bir yerde bakıyor mudur bilmiyorum, keşke bilen biri olsa, gider baktırırım ona fal, çok iyiydi yorumları.
Yine tellwe'de klothoyagmur cok iyi, pek aktif değil son zamanlarda ama en son mart ayinda fal baktirmistim, dedikleri tam cikmasa da cok yol göstericiydi falı.
Nakta vardı eskilerden, ona instagram uzerinden ulasip baktirdim, bekledigimi bulamadim, daha buyuk beklentilerim vardi buradaki yorumlari okuyarak heveslenmistim.
Taroticha var yine eski tellwe falcılarından, instagramda bakım yapıyor, medyum selena mı diye bi şüphelendim, üslupları baya benziyor ve sağlam nokta atışları yapıp şaşırttı beni.
Chitra var yine o da eski tellwecilerden, instagramda bakiyor artik fal, o da cok kotu degildi ama 50 liralik da bakmadi bence.
Aklima geldikce eklemeler yaparim kizlar :)
Bir de su falı konusunda tavsiyeleriniz var mi ya, ona baktirmak istiyorum ben cok? Baktirip da memnun kalan oldu mu, falci tavsiyeniz var mi bu konuda?
Baktirmadim, tavsiye eder misiniz??Geysuya baktırdın mı
sufali 'na baktirmistim uzun ve detayliydi vücudumda şu son senelerde kapanmış olsada bir yara izi vardı tekneden atlarken olmuştu kolumdaydi. onu falan bilmişti. ama çok çok çok mükemmel değildi adında mst olan bir adamla konuşman olacak bir kadın hakkında konuşacak seninle iki hafta içinde demişti patladı. eline 5 6 güne para geçecek demişti patladı.. daha iyi falcılar var..Tellwe'de eskiden bi medyum selena vardı ama o da aktif değil, başka bir yerde bakıyor mudur bilmiyorum, keşke bilen biri olsa, gider baktırırım ona fal, çok iyiydi yorumları.
Yine tellwe'de klothoyagmur cok iyi, pek aktif değil son zamanlarda ama en son mart ayinda fal baktirmistim, dedikleri tam cikmasa da cok yol göstericiydi falı.
Nakta vardı eskilerden, ona instagram uzerinden ulasip baktirdim, bekledigimi bulamadim, daha buyuk beklentilerim vardi buradaki yorumlari okuyarak heveslenmistim.
Taroticha var yine eski tellwe falcılarından, instagramda bakım yapıyor, medyum selena mı diye bi şüphelendim, üslupları baya benziyor ve sağlam nokta atışları yapıp şaşırttı beni.
Chitra var yine o da eski tellwecilerden, instagramda bakiyor artik fal, o da cok kotu degildi ama 50 liralik da bakmadi bence.
Aklima geldikce eklemeler yaparim kizlar :)
Bir de su falı konusunda tavsiyeleriniz var mi ya, ona baktirmak istiyorum ben cok? Baktirip da memnun kalan oldu mu, falci tavsiyeniz var mi bu konuda?