tellwe.com'da bakılan fallar!

bana bütün falcılar farklı konuştu ya hepsi farklı ihtimaller verdi illaki birisinin dediği tutacak zaten :KK70: uyumsuz ve banuyılmaz aynı konuştu cümleleri bile nerdeyse aynıydı. Elifsucan ve ellynore aynı şeyler söyledi hemen hemen. Falcıcananay,kahinfevzi,elffseker, şirin2017 ve geysu hep olumlu pembeci konuştu. Nakta çok farklı konuştu. Şimdi ben hangine inanayım? Dediğim gibi illa birileri tutturmuş olacak ama bu onun marifeti sayılmaycak
Banu'yu dikkate alın derim. Asla pembeci değildir ve bugüne 4-5 kişi sordum kendisine hepsiyle dediği gibi oldu, sonuncu beklemede.

Ben de onu ve Ayışığın'ı ilk kez denedim. Daha çok yeni, o yüzden gelecekle ilgili bir şey diyemiyorum. Zaten artık belli bir konuyu düşünerek baktırmıyorum falları, sadece eskiden olduğu gibi güleyim eğleneyim kafasıyla arada tek tük. Zeus'un tatlı bir üslubu var. Geçmişi ve anlık durumu anlatımını beğendim, doğru noktalara değinmiş. Gelecek içinse fazlasıyla net ve iddialı konuştu. Hayırlısı diyeyim :))

Ayısıgın nasıldı canım anı yorumlamada vs. Begendin mi,?

bana da banunun söyledikleri olacak gibi geliyor çünkü ben de onun gibi olumsuz hissediyorum malesef
Ya moralinizi bozduysam kusura bakmayın fal bu her zaman herkese çıkamaz sonuçta mesela eskiden bir selena vardı arkadaşıma harfi harfine sürekli çıkardı bana yarısı çıkardı ve hiç bilemediği arkadaşlar da vardı forumda. Banu nun yaklaşık 10-12 falı çıktı bana ama belki bu sefer çıkmayacak ve sizle de enerjisi tutmadı belki yine de olumlu düşünmek gerek

Ya moralinizi bozduysam kusura bakmayın fal bu her zaman herkese çıkamaz sonuçta mesela eskiden bir selena vardı arkadaşıma harfi harfine sürekli çıkardı bana yarısı çıkardı ve hiç bilemediği arkadaşlar da vardı forumda. Banu nun yaklaşık 10-12 falı çıktı bana ama belki bu sefer çıkmayacak ve sizle de enerjisi tutmadı belki yine de olumlu düşünmek gerek
Selamlar,

Selena artık başka yerden mi bakıyor? Online falcı anketinde çok yüksek puan almış çünkü sanırım memnun kalan çokmuş.

Selamlar,

Selena artık başka yerden mi bakıyor? Online falcı anketinde çok yüksek puan almış çünkü sanırım memnun kalan çokmuş.
Selam maalesef selena'ya ulaşılamıyor artık mail üzerinden baktı bir müddet bir ara rahatsızdı yaklaşık 1.5 yıldır ulaşamıyoruz, iyi olsaydı mutlaka dönüş yapardı :( üzgünüm

Ayısıgın nasıldı canım anı yorumlamada vs. Begendin mi,?

Evet, 1-2 yer dışında yakın geçmiş ve anda gayet iyi buldum, hem benimle hem çevremle ilgili olarak. Sorduğum sorudan yola çıkarak bir biçimde tutturmuştur diyemem çünkü sorunun dışına taşan şeyleri de bilmiş.

inşallah tutmaz ya felaket tellalı mübarek
Bana 2 kere baktı hayatina şöyle şöyle bi insan girecek dedi bu senin cevrende zaten dedi ama yakin degilsiniz dedi harfler verdi ama 1 sene gecti oyle biri girmedi yani hayatima vadeler coktan doldu. Ayrica cevremde onun tarif ettigi gibi biride yoktu cok dusundum bulamadim zaten gelmedi de kimse hala yalnızım :D

Evet, 1-2 yer dışında yakın geçmiş ve anda gayet iyi buldum, hem benimle hem çevremle ilgili olarak. Sorduğum sorudan yola çıkarak bir biçimde tutturmuştur diyemem çünkü sorunun dışına taşan şeyleri de bilmiş.
zeusa attım ben de simdi sen zeustan memnun kaldım demiştin falım geldi korkunc hayatımda bu kadar kötü sallamasyon fal hic baktırmamıstım

Back
X