tellwe.com'da bakılan fallar!

yok pembe bir fal geldi isim yanlış olaylar desen alaķasi
İlk defa attıysan o yüzden atmıştır veya olumsuz üstteki arkadaşın dediği gibi.
[/QU
sinir oldum sorma evlendirdi beni kadın kasım ayında yüzük takıyorsun dedi sinan bey 'le dedi sinan kim acaba ah ah iade ederler inşallah canım kadın pes pembe bir fal gönderdi başkasının falını bana

fal sepeti duygu aura baktıran varmı?

Evet. Maalesef bende çok kötüydü. İnsanları fiziksel özelliklerine göre değerlendirip beğenen, şekilci biri olarak anlatmış beni :))))) Geçmişime bakıp çevremin bana "puuuu bula bula bu tipsizi mi buldun???" dediği vakaları bilmiyor tabii. Daha komiği, görücü usulümsü bir tanışma yaşayacağımı falan söylemiş. "Seni biriyle tanıştıracağım" deme gafletinde bulunanlarla aylarca ilişiği kesen benim gibi birine. O derece ıskacı bir faldı yani.

Elifsucan’a su falı atmıştım dün 2 hafta aralıkla. Yine geçmiş ve gelecek karıştırmış ama yine nokta atışlar doluydu. Vadesi çok yakın zaten, 1 ay sonra patlayan/patlamayan tüm fallarımı yazacağım🥳

tamam canım. Kahve atmıştım bi kaç kere evet geçmiş gelecek karıştırıyor ama ilk falında bişey olmuşken ikinciyi pek beğenmemiştim ama sen su falı efsane diyince duramadım:)
Ay ben sebep olmusum, insallah begenirsin de elifsucan utandirmaz beni🙈
Cok karistiyor ya maalesef, benim okulun uzayacagini soylemis mesela. Zaten londraya donunce uzadi yani 4 ay onceydi. Is ve egitim ayni anda olucak bi donem demis, zaten oyleydi 2 ayligina... Cocuga 1-2 mesaj aticaksin ama soguk cevap vericek demis, 2 hafta once oldu o da. Gelecek icin cok spesifik bi gorude bulunmus, Melisa Donukuk’un soyledigi seyi soylemis o da. Ben sanmiyorum ama insallah diyorum ve onumuzdeki ayi bekliyorum dort gozle🙏🏻😅

Ay ben sebep olmusum, insallah begenirsin de elifsucan utandirmaz beni🙈
Cok karistiyor ya maalesef, benim okulun uzayacagini soylemis mesela. Zaten londraya donunce uzadi yani 4 ay onceydi. Is ve egitim ayni anda olucak bi donem demis, zaten oyleydi 2 ayligina... Cocuga 1-2 mesaj aticaksin ama soguk cevap vericek demis, 2 hafta once oldu o da. Gelecek icin cok spesifik bi gorude bulunmus, Melisa Donukuk’un soyledigi seyi soylemis o da. Ben sanmiyorum ama insallah diyorum ve onumuzdeki ayi bekliyorum dort gozle🙏🏻😅
analizlerini okudum önceden yazdığın da bazılarını yazdıklarının bende beğeniyorum. O nedenle elifsucana su falında bi şans vereyim dedim valla:)

1.5 senedir baktirdigim deli paralar döktüğüm tüm falcılar patladı kızlar bu arada.. Malesef 1.5 senedir hepsi ama hepsi pembe tablo çiziyormuş. o kadar zaman içinde yediğim boynuzlar arş-ı alaya ulaşmış. Çıkan iki falım var çetinin ilk falı birebir çıktı, askerden dönünce bir iki aya tamamen bitecek demişti 2 ay dolmak üzere.. Ve SadeceGerceklerin falı çıktı.. Ciddiyet düşüncesi yok kimseyle sende dahil hiç bir yerde dikiş tutturamaz demişti ve daha bir çok şey.. Birisi demişti sanırım ağustos vadesi tutmazsa falcı onu eylüle kaydırır, belki ekime öyle diye diye 2 sene 3 sene belki 5 sene beklersiniz.. Fallara inancımın kalmadığı gün bunları yaşadım ilahi adalet, Rabbim artık şirk koşma bana dedi heralde :)

1.5 senedir baktirdigim deli paralar döktüğüm tüm falcılar patladı kızlar bu arada.. Malesef 1.5 senedir hepsi ama hepsi pembe tablo çiziyormuş. o kadar zaman içinde yediğim boynuzlar arş-ı alaya ulaşmış. Çıkan iki falım var çetinin ilk falı birebir çıktı, askerden dönünce bir iki aya tamamen bitecek demişti 2 ay dolmak üzere.. Ve SadeceGerceklerin falı çıktı.. Ciddiyet düşüncesi yok kimseyle sende dahil hiç bir yerde dikiş tutturamaz demişti ve daha bir çok şey.. Birisi demişti sanırım ağustos vadesi tutmazsa falcı onu eylüle kaydırır, belki ekime öyle diye diye 2 sene 3 sene belki 5 sene beklersiniz.. Fallara inancımın kalmadığı gün bunları yaşadım ilahi adalet, Rabbim artık şirk koşma bana dedi heralde :)
Senin adına üzüldüm. Dediğin gibi biri ise değmezmiş. Önüne bakacaksın. Nasıl öğrendin? Hem işler daha da ciddiye binmeden, daha fazla beklentiye girip daha da fazla zaman ve para harcamadan ögrendigin iyi olmuş. Iyi tarafından bakmaya çalış. Şu an canın yanabilir ama hayırlısı olsun. Hayırlı değilmiş ki olmamış. Iyi insanlar mutlaka karşına çıkacaktır.

Back
X