- 30 Eylül 2018
- 1.083
- 1.243
- 133
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #29.101
Ne hikmetse iade ediyorlarsadecegercekler ve medyumcetin'e atanlar yorumlarını yazabilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne hikmetse iade ediyorlarsadecegercekler ve medyumcetin'e atanlar yorumlarını yazabilir mi?
Sadecegercekler iade mi etti sizde?Ne hikmetse iade ediyorlar
Evet. Başka baktıracak kimse yok 20 kredim kaldı ya pişman oldumSadecegercekler iade mi etti sizde?
iade sebebi neymiş kii?Evet. Başka baktıracak kimse yok 20 kredim kaldı ya pişman oldum
Neden iade etmiş? Bir şey dedi mi?Evet. Başka baktıracak kimse yok 20 kredim kaldı ya pişman oldum
Enerji alamamış. Ama sırada 4 fal vardı hepsini iade etti benceNeden iade etmiş? Bir şey dedi mi?
Kesinlikle ayni grup. Eminim. Istersen giris cikis saatlerini takip et ve falda olmalari haricinde surekli yanyana diziliyorlar sistemde. Farkli ongoru soylemeleri daha mantikli cunku iki olasilikta da yine donup ayni kisilere gidecegin icin tekrar ayni gruba danismis olacaksin. Hurremsultan'i bilmiyorum ama CananAy ve sg ayni grup.falcananay'a 1 ay önce atmıştım. dönüş olacağını ama uzun süreli bir şey olmayacağını söylemişti.
sadecegercekler'de uzun, güzel bir ilişki olacak demiş ama ben olmayacağını biliyorum zaten.
ikisi de wow dediğim bir nokta atışı yapmamıştı, ama aynı grup veya kişi olduklarını düşünmüyorum..
geçen hafta yeni katılan birine atmıştım hurremsultan_26, sg ile aynı günü vade vermiş.. ilginç.
böyle şeyler hep konuşulmuş önceden de. en iyisi tellweyi kullanmamak çünkü çok güven zedeleyici. zaten orda aman aman bir falcıya da denk gelmedim. teşekkürler bilgi için.Kesinlikle ayni grup. Eminim. Istersen giris cikis saatlerini takip et ve falda olmalari haricinde surekli yanyana diziliyorlar sistemde. Farkli ongoru soylemeleri daha mantikli cunku iki olasilikta da yine donup ayni kisilere gidecegin icin tekrar ayni gruba danismis olacaksin. Hurremsultan'i bilmiyorum ama CananAy ve sg ayni grup.
Baktırmadım ona hiç çünkü yorumlarda hep çok olumsuz konuşuyor dediler baktırmak istemedimYeşilçingeneye baktırdınız mı?
Dayanamıyordu :) evet ben de beğendim falı. Benim de vade diğer falcılarla hemen hemen aynı. Bakalım bekleyelim ona göre söyleriz.bu arada 5 kredilik yeni bir falcı keşfettim ama önerecek kadar emin olamıyorum. meltem ve janerizolli'ye de söyledim attılar. analizler güzel, meltemde olumsuz konuştu zaten ertesi gün o olayını öğrendikk. depresyon, kilo kaybı olabilir demişti. başka kızı söylemişti. vadesi gelince burda açıklarım..
ben beğenince hemen burdakilere de söylemek istiyorum faydalansınlar diye yaDayanamıyordu :) evet ben de beğendim falı. Benim de vade diğer falcılarla hemen hemen aynı. Bakalım bekleyelim ona göre söyleriz.
Isim verin bizde merak ederiz:)ben beğenince hemen burdakilere de söylemek istiyorum faydalansınlar diye ya![]()
Kim acaba?bu arada 5 kredilik yeni bir falcı keşfettim ama önerecek kadar emin olamıyorum. meltem ve janerizolli'ye de söyledim attılar. analizler güzel, meltemde olumsuz konuştu zaten ertesi gün o olayını öğrendikk. depresyon, kilo kaybı olabilir demişti. başka kızı söylemişti. vadesi gelince burda açıklarım..
Söyler misiniz :)Dayanamıyordu :) evet ben de beğendim falı. Benim de vade diğer falcılarla hemen hemen aynı. Bakalım bekleyelim ona göre söyleriz.
Kim acaba?
mormelek diye bir kızIsim verin bizde merak ederiz:)
Deneyip yorumlayın hadi bize :) bakalım siz de beğenecek misiniz?Söyler misiniz :)