tellwe.com'da bakılan fallar!

Bende atmıştım morçiçeğe,iade etmiş,bugün fal bakamayacağım diye,şansıma işte :) birde kızlar elifsucana su falı attım,bakmış ayrıntılı,beğendim yani,birde başka hesaptan attım bu sefer tutarlı olcak mı diye,aynen diğer falda ne dediyse bundada aynen öyle söylemiş,pembeci değildi,yalnız oda büyük harfle yazıyor dikkatimi çekti ne düşünüyosunuz bu konuda? Başka hesaptan fal atarken yine isimlerinizi veriyo musunuz? Ordan hatırlamış olabilir mi ,aklımda deli sorular

Binnaz başlığında Engin Gümüş'ün dediği bir şey oldu demiştim. Aklıma şimdi geldi.. onunla birlikte tellwe Falfili' de bildi. Engin Gümüş kadar detaylı açıklamadı. Fakat bu durumdan bahsetti. Birde henüz vakti gelmedi, gerçekleşir mi bilemiyorum... Talia’nın verdiği tarihi o da verdi. Yine Talia kadar detay vermemişti. Baktım hala kredi yükseltecek sayıya gelmemiş. Hala 5 kredi. Denenebilir

Louvre diye bir kıza da baktırmıştım, 10 satırlık falın 5inde whatsapp özellikleri, kalanında da sallamasyon yollamıştı. beğenmediğimi yorumda belirtince de, "hayırdır :d, umut dilenmeye devam et" tarzı bir yorum yapmıştı. bilginize..

Ne kadar çiğ bir üslup. Çok ayıp. Böyle bir cevap yazmaya hiç hakkı yok.

Bende atmıştım morçiçeğe,iade etmiş,bugün fal bakamayacağım diye,şansıma işte :) birde kızlar elifsucana su falı attım,bakmış ayrıntılı,beğendim yani,birde başka hesaptan attım bu sefer tutarlı olcak mı diye,aynen diğer falda ne dediyse bundada aynen öyle söylemiş,pembeci değildi,yalnız oda büyük harfle yazıyor dikkatimi çekti ne düşünüyosunuz bu konuda? Başka hesaptan fal atarken yine isimlerinizi veriyo musunuz? Ordan hatırlamış olabilir mi ,aklımda deli sorular
Ben elifsucan ı beğeniyorum ya çok tutarlı ama bakalım henüz yaşamadım

önceki mesajlarda birkaç kişi daha demişti, başka hespatan attığım halde yine aynı şeyleri söyledi diye. hatırladığını sanmıyorum. kadın kendiyle çelişmiyor yani

Binnaz başlığında Engin Gümüş'ün dediği bir şey oldu demiştim. Aklıma şimdi geldi.. onunla birlikte tellwe Falfili' de bildi. Engin Gümüş kadar detaylı açıklamadı. Fakat bu durumdan bahsetti. Birde henüz vakti gelmedi, gerçekleşir mi bilemiyorum... Talia’nın verdiği tarihi o da verdi. Yine Talia kadar detay vermemişti. Baktım hala kredi yükseltecek sayıya gelmemiş. Hala 5 kredi. Denenebilir
hemen denensin hahhahaha

Louvre diye bir kıza da baktırmıştım, 10 satırlık falın 5inde whatsapp özellikleri, kalanında da sallamasyon yollamıştı. beğenmediğimi yorumda belirtince de, "hayırdır :d, umut dilenmeye devam et" tarzı bir yorum yapmıştı. bilginize..
O berbattı ya sağdan soldan okuduğu burç yorumlarını birleştirmiş bence

O berbattı ya sağdan soldan okuduğu burç yorumlarını birleştirmiş bence
aynen öyle. olumsuz yorum yaptığı için de değil, analizleri yanlıştı bende. neyse iade etmiş sonra falı. yeni cevherler keşfetmek için 5liklere atıyorum ama bazen arada böyle bozuklar çıkıyor işte :D

İsmi pek geçmeyen bir falcı ama Klothoyağmur'u önerebilirim. 5 yıl önce baktırdığım falı çıkmıştı. 2 ay önce baktırdığım ise henüz esas olay bakımından çıkmış değil ama analizleri bence çok iyi. Denenebilir.
Bende gönderdim sıradayım bakalım bayadır kolluyorum onu aslında bi gelip kayboluyor :) yine 24 saat bekletirse iptal edebilirim :)
Yok olumsuz değilde nasil desem bi tuhaf geldi yok lisede bana platonik biri varmis o bi daha gelcekmis ama platonikligi gecmis falan ben liseyi bitireli oldu 3 sene kim gelsin niye gelsin yani etrafimdakiler iki yuzluymus falan degisik bilemedim ya
Açıkçası bana da dedi geçmişten biri gelicek diye ama bana gelecek öyle geçmişten kimse yok etrafımdakileride bu ay hayatımdan çıkarıcakmışım. Bakalım 20 temmuza vade verdi o zamandan sonra yazar dedi sorduğum kişi ama kızgın sana sen yazsan da hemen yumuşar dedi. Bekleyelim bakalım 🤦🏼‍♀️

senin yaşadığın gelişme olumlu bir şey miydi?
kızın profilindeki yorumlara baktım da, dili sert biraz galiba. olumsuzu bi yumuşatarak söylemek var bi de felaket tellalı gibi söylemek var.. korkuttu o kız beni :D

senin yaşadığın gelişme olumlu bir şey miydi?
kızın profilindeki yorumlara baktım da, dili sert biraz galiba. olumsuzu bi yumuşatarak söylemek var bi de felaket tellalı gibi söylemek var.. korkuttu o kız beni :KK70:

Ay olumlu değil. Ama geçici bir durum 😅 Nasıl desem Engin Gümüş açıklayarak anlatmış. O da görmüş ama bir cümle yazmış.

Back
X